• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

inşallah geçer ya ,birşey olmasında ben razıyım buna..pazartesi randevum var bakalım ne diyecek dr.keseyi çarsamba gördük şükür ama daha kendısını göremedik..çok endişeliyim sizde öylemisiniz.
Aynen bende öyleydim kuzum yakın arkadaşımla dertleşirken buradaki arkadaşlarla dertleşirken çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum endişelerimi, bizde daha ilk kez önümüzdeki çarşambaya muayeneye gideceğiz inşallah sağ selamet görürüz, duyarız bebeklerimizin kalplerini.

evet bencede hiçbir sıkıntı olmaz, Rabbim hamileliğinden dolayı kusma verdiyse onun başka bir hikmeti vardır elbetteki, hamilelikten dolayı olan şey hamileliğin kesilmesine engel olmazki, karnın kasıldığında bol bol dua et canım, benimde bazen ani hareketlerde kramp giriyor çok acıyor karnım, sonra çok şükür dua ederken yumuşakça ovarken geçiyor. endişelenme inşallah bebeklerimizi sağ selamet kucağımıza alacağız :)

amin canım inşallah .içimi rahatlattın..benim anneminde hiç bulantı olmamış ama malesef ona cekemedim ablamında cok bulantılıydı hemde son anına kadar ,inşallah benim o kadar sürmez..pazartesi dr gidicem bi kalp atışını duyabilsem rahatlıcam :110:

amin canım inşallah .içimi rahatlattın..benim anneminde hiç bulantı olmamış ama malesef ona cekemedim ablamında cok bulantılıydı hemde son anına kadar ,inşallah benim o kadar sürmez..pazartesi dr gidicem bi kalp atışını duyabilsem rahatlıcam :110:
inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz :) birlikte büyüyecekler :KK49: :KK19:

Aynen bende öyleydim kuzum yakın arkadaşımla dertleşirken buradaki arkadaşlarla dertleşirken çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum endişelerimi, bizde daha ilk kez önümüzdeki çarşambaya muayeneye gideceğiz inşallah sağ selamet görürüz, duyarız bebeklerimizin kalplerini.
Insallah duyariz cnm her surec ayri bi dert oluyor bize

birde satların ocak ayının başında olması çok güzel ya , ben internetten 2015 takvimini yazdırdım, takip ediyorum, aslında 9 ay 10 günle 40 hafta aynıymış şimdi bakınca hemen görebiliyor insan. takvimde :)

Büromda da Allahtan hiç iş yok yaa, çok şükür rabbime bu hafta güzel geçti. aşık gibi hissediyorum kendimi, gelen işlere de konsantre olamıyorum hiç yapmak istemiyorum nedense. KK ne bağımlı oldum.

Büromda da Allahtan hiç iş yok yaa, çok şükür rabbime bu hafta güzel geçti. aşık gibi hissediyorum kendimi, gelen işlere de konsantre olamıyorum hiç yapmak istemiyorum nedense. KK ne bağımlı oldum.

ne güzel bende ,hiç çalışmak istemiyorum,çalışan anne olmakta zor olucak galiba :)

inşallah geçer ya ,birşey olmasında ben razıyım buna..pazartesi randevum var bakalım ne diyecek dr.keseyi çarsamba gördük şükür ama daha kendısını göremedik..çok endişeliyim sizde öylemisiniz.
hemde nasıl endişeliyim biz keseyi c.tesi gördük ama doktor biraz küçük dedi nefesimi tuttum yarınki randevuyu bekliyorum bende
Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsin sıkma canını bende sıkmamaya çalışıyorum güzel haberler alcaz hayırlısıyla :)

Kızlaar günaydın herkese dün doktora gittim.miniğimin kalp atışlarını duyduk:) ağlıycaktım nerdeyse 6+3 müşüz öyle dedi doktor.dünyanın en güzel sesiydi.allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin en kısa zamanda.beklemek çok zor zaman geçmiyo resmen.panik olmaya çok müsait zamanlardayız benim lekelenmelerim olmuştu çok az da kan görmüştüm iğne ilaç derken ödüm koptu resmen ama çok şükür bişey olmadı.sabırlı olun arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin bebişlerinize ve size
Ay çok sevindim. Darısı benim gibi kalp atışını duymayanlara olsun :)

hele bebeğim doğduktan sonra o_Otamam 4-5 aya kadar başında kalacağım ama onun o mis kokusunu sabahleyin nasıl bırakacağım hayal edemiyorum..

aynen,bırakıp gitme düşüncesi bile çok kötü,bakalım zaman neyi göstericek,hakkımızda hayırlısı ..

hemde nasıl endişeliyim biz keseyi c.tesi gördük ama doktor biraz küçük dedi nefesimi tuttum yarınki randevuyu bekliyorum bende
Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsin sıkma canını bende sıkmamaya çalışıyorum güzel haberler alcaz hayırlısıyla :)

inşallah canım dua edelim birbirimize..:KK36::KK46:

merhaba. bende daha yeni öğrendim hamile olduğumu. adetim 2gün geçti ve test pozotif. Inanamadim gittim 3.gün kan testi yaptirdim. sonuç 154. sizce bu değer normalmi? henüz 2-3haftalıkmış. Daha ultrasonda baktırmadım kese görünmez diye. Pazartesi kan testini bidaha tekrarlamayi düşünüyorum.

merhaba. bende daha yeni öğrendim hamile olduğumu. adetim 2gün geçti ve test pozotif. Inanamadim gittim 3.gün kan testi yaptirdim. sonuç 154. sizce bu değer normalmi? henüz 2-3haftalıkmış. Daha ultrasonda baktırmadım kese görünmez diye. Pazartesi kan testini bidaha tekrarlamayi düşünüyorum.
canım hayırlı olsun. ben bu kan değerlerinden pek anlamıyorum. adetimden 5 gün önce 112 cıktı benim. adetten 1 gün önce 671 cıktı herkeste aynı olması gerekmiyor herhalde

canım hayırlı olsun. ben bu kan değerlerinden pek anlamıyorum. adetimden 5 gün önce 112 cıktı benim. adetten 1 gün önce 671 cıktı herkeste aynı olması gerekmiyor herhalde
Sağol cnm ama ben korkudan daha tam sevinemiyorum.Ultrasonda görmeden de sevinemeyeceğim galiba.Bayağ yüksekmiş senin değerin. Hemde 1gün geçince.ALLAH sağlikla kucağına almayı nasip etsin:) Baska kantesti yaptıran kimse yokmu ki???

Sağol cnm ama ben korkudan daha tam sevinemiyorum.Ultrasonda görmeden de sevinemeyeceğim galiba.Bayağ yüksekmiş senin değerin. Hemde 1gün geçince.ALLAH sağlikla kucağına almayı nasip etsin:) Baska kantesti yaptıran kimse yokmu ki???
cnm bende benim gibi henüz keseyi göremeyen arkadaslarda pek sevinemiyoruz keseyi görmeden :) bilgi veren arkadaslar muhakak cıkacaktır. rabbim inşallah gönlüne göre versin tatlım.

Ahh ahh calismaktan bahsetmissiniz.ben oglum utkuda calisan bi anneydim hamile kaldigimin 6.haftasindan itibaren cok fena bulantim oldu ce 15.haftaya kadarr yatalak gibii yattim.16.haftada bulantim gectii ve isine gerii döndüm.7.ayim bitene kadar calistim daha sonra dogum iznine ayrildim.niyetim utkuu 2 aylik olunca isime dinmektii cunkii isimi cok ama cok seviyor konumun ve ayiptur soylemis maasim gayet iyyiidi.fakattttttttt utkuuyu digurdum ve onun kokusunu icime cektigim an isimden istifa karari aldim ve uyguladim.kendim buyuttmek istedim.sukur 9 aylik olduu oglum tekrar gecen ayy donsemmi diye dusunurken 2.bebegine hamile oldugumuogrendim vee iyiki istifa etmişim dedim.egeekrki calismaya mecbur degil kendi yaginuzla kavruluyosaniz evinizde oturun tadini cikarin anneligin.cokk yazdimm kusura bakmayin :)))

ne güzel bende ,hiç çalışmak istemiyorum,çalışan anne olmakta zor olucak galiba :)
ben de çalışıyorum kızlar ama burdaki yorumları da takip etmeden duramıyorum.İlk bebeğimde de doğuma girene kadar birbirimize destek verdik bu forumda.Çok önemli güzel gelişmeler paylaşılıyor. Herkes kendi dr. unun görüşlerini paylaşınca bir sürü doktora gitmiş gibi oluyorsunuz.Bu arada şunu da hatırlatayım tecrübeme dayanarak: Bu aylarda düşük riskini azaltmak için çok fazla maydonoz patlıcan adaçayı ve diğer bitki çayları (ıhlamur hariç ıhlamuru öneriyor benim dr) tüketmeyin.Bunlara dikkat edin derim.
Bir dip not daha geçmek istiyorum.Bu altta geçen beklenen dopğum tarihlerimiz var ya, kızımda tam da burada yazan tarihte sezeryan oldu doğumum,yani tarihler gerçek sonuçları vermiyor bazen ama benim tam tutmuştu.İnşallah bu bebeğim de gününü doldurur hayırlısıyla. Gününü doldurması her açıdan çok önemli mesela ben sezeryan olmama rağmen odama çıkınca kızımı emzirmiştim ve hiç mama kullanmadan büyüdü 21 ay anne sütü aldı. Temmuzda 3 yaşını dolduracak inşallah.

Back
X