Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Haklısın canım benim ya kendini hem yormuşsun hem stres almışsın yarın ola hayrola inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲❤️
İnşallah canım 🤲
Bana kalsa yarini beklerdim zaten ama eşim o kadar heyecanlı ki bu sabah uyanır uyanmaz hadi gidelim dedi öğleden sonra gitmeye zor ikna ettim olmayinca da çok üzüldü 😞

Evet evet yani ben 5-6 sefer takibimi yaptım anca o kadar para vermişimdir toplamda
lafa gelince çocuk yapın diyorlar cocuk yapmaya kalkıyorsun bu defa adım atıyorsun para gidiyor altından kalkamıyorsun artık böyle şeylerde moralinizi yüksek tutmalisiniz diyorlar ama insan da moral bırakmıyorlar
İnşallah hepimizin tutar ve RABBIM bir daha böyle şeylere muhtaç etmez amin🤲

Kızlar bir şey soracaktım. Dün doktora gittim 5 adet yumurta gördü 1 tanesi 15 mm diğerleri küçükler ovülasyon gününe 2 3 gün var. Normalde nasıl oluyor acaba böyle bi tanesi mi büyüyor hepsi büyüyebiliyor mu yani benim yumurta sayım az biliyorum da sağlıklı olan birinde nasıl oluyor bilgisi olan var mı

Çikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak
Merhaba bende de çikolata kisti var ve her adet bitimi kahverengi lekem hep var. 3 transfer negatif drlar lucrinle 1 ay baskılama yapıyor ama benim ne kadar da lucrin yapılsa adetten hemen sonra yine kahverengi leke geliyor. Şimdi bu leke yüzünden yeniden tedaviye baslamiyorum çünkü drlar umursamadan ezberden transfer yapıyor o leke gelmesine rağmen sizde durum nedir😔

Merhaba bende de çikolata kisti var ve her adet bitimi kahverengi lekem hep var. 3 transfer negatif drlar lucrinle 1 ay baskılama yapıyor ama benim ne kadar da lucrin yapılsa adetten hemen sonra yine kahverengi leke geliyor. Şimdi bu leke yüzünden yeniden tedaviye baslamiyorum çünkü drlar umursamadan ezberden transfer yapıyor o leke gelmesine rağmen sizde durum nedir😔
Leke neden canım benim öyle bişey olmuyor. Daha transfer olmadım

Leke neden canım benim öyle bişey olmuyor. Daha transfer olmadım
Endometriozisten olduğunu düşünüyorum bazılarında da oluyormuş ..bu leke yumurta kalitesini dusuruyo diyende var hiç problem değil diyen de ama ben artık bu problemi çözmeden yeniden baslamiycam . Perşembe günü rahim biyopsi yapılacak tam teşhis icin

Kızlar aranızda proluton depot vurulan var mı merkezle görüştüm yazmiyoruz artık ilaç geri çekilmiş kanser riski var diye bilmiyordum ben 🤷🏻‍♀️

Back
X