Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Sanki ne kadar kimyasal olursa o kadar iyi temizler gibi di mi djdjks hepsi çok doğal içerikli bilemiyorum ben de ya, chatgbt de saçma sapan markalar söylüyor değişirsen haber ver djjdj
Shaha aynen oyle ya bir ondan feragat edemedim acikcasi🙈 degisen yazsin fikir edinelim

Kızlar diş macununu değiştirenler var mı? Varsa ne kullanıyorsunuz bulamadım ben doğru düzgün bir şey

Shaha aynen oyle ya bir ondan feragat edemedim acikcasi🙈 degisen yazsin fikir edinelim
Ben siveno aldım dogal icerikli florürsüz diye ama hiç köpürmüyor boş suyla fırçalıyomuşum gibi bi garip sevemedim ama yine de devam etcem çünkü ağzımın içine girdiği için bunu kullanmam gerekiyor gibi hissediyorum 😄

Ben siveno aldım dogal icerikli florürsüz diye ama hiç köpürmüyor boş suyla fırçalıyomuşum gibi bi garip sevemedim ama yine de devam etcem çünkü ağzımın içine girdiği için bunu kullanmam gerekiyor gibi hissediyorum 😄
Iste kopurmeyene gicigim 🤣 bir ara annemler oyle bir sey kullaniyordu onlarda kullanmak zorunda kalmistim. Ayni gun gidip normal macun aldim dayanamayip 🤣
Organik dus jeli ve sampuani guzel kopuruyor mesela ama macunda cozememislee o isi olmamis sjdjdj

Aaa esim onu kullaniyor splat marka yani, temiz miymis o bilmiyordum hic 🥹
onun bi kac çeşidine florur var. Gebelikte de florure dikkat etmek gerekiyormuş sadece. Bende kopurmeyen tadı tuhaf olanları kabul edemiyorum. O yuzden simdilik bununla devam ediyorum

Iste kopurmeyene gicigim 🤣 bir ara annemler oyle bir sey kullaniyordu onlarda kullanmak zorunda kalmistim. Ayni gun gidip normal macun aldim dayanamayip 🤣
Organik dus jeli ve sampuani guzel kopuruyor mesela ama macunda cozememislee o isi olmamis sjdjdj
Kesinlikle o kadar sinir bozucu ki bu dogal şeyler insanı zorla kimyasala yönlendiriyor 😄😄

Florürün oranı önemli diyorlar tamamen florürsüz kullanmakta iyi değil diyorlar
Hic duymadım zararlı olabileceğini. Koruyuculuk açısından belki diğer diş macunlarina göre daha hafif kalıyor olabilir ama sağlıklı. Gargara kullanıyorsanız da ona da dikkat etmeliyms

onun bi kac çeşidine florur var. Gebelikte de florure dikkat etmek gerekiyormuş sadece. Bende kopurmeyen tadı tuhaf olanları kabul edemiyorum. O yuzden simdilik bununla devam ediyorum
Hemen bakayim canim merak ettim esiminki ne cesidi acaba🙈

Ben erkekten bi tık korkuyorum ama eşim erkek istiyor bu sefer bende diyorum kızı tattım onu da tadayım ama bi tık korkuyorum jajsjsjs
Korkma gel ahshdhdhdh ay ben de korkuyorum ya bakma cok mutluyum ama kafamdan oyuncak araba top filan ucucak diye aklim cikiyor ajdjdjdj. Bugun akulu araba gorduk 20 bin etiket vardi biz sok 🤣 erkek hani masrafsizdi yaaa😅😅

Back
X