- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
Yok yok ben ikisine de uzak değilim zaten koz istiyorum ya kesin erkek olur adım gibi eminimAferin oglana da uzak olma boyle ahahahahah COK YALNIZIM PONCIKoglumla basbasa kaldik kasim analarinda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok ben ikisine de uzak değilim zaten koz istiyorum ya kesin erkek olur adım gibi eminimAferin oglana da uzak olma boyle ahahahahah COK YALNIZIM PONCIKoglumla basbasa kaldik kasim analarinda
bir kizimiz daha oluyorKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
Shaha aynen oyle ya bir ondan feragat edemedim acikcasiSanki ne kadar kimyasal olursa o kadar iyi temizler gibi di mi djdjks hepsi çok doğal içerikli bilemiyorum ben de ya, chatgbt de saçma sapan markalar söylüyor değişirsen haber ver djjdj
Kızlar diş macununu değiştirenler var mı? Varsa ne kullanıyorsunuz bulamadım ben doğru düzgün bir şey
Ben siveno aldım dogal icerikli florürsüz diye ama hiç köpürmüyor boş suyla fırçalıyomuşum gibi bi garip sevemedim ama yine de devam etcem çünkü ağzımın içine girdiği için bunu kullanmam gerekiyor gibi hissediyorumShaha aynen oyle ya bir ondan feragat edemedim acikcasidegisen yazsin fikir edinelim
Iste kopurmeyene gicigimBen siveno aldım dogal icerikli florürsüz diye ama hiç köpürmüyor boş suyla fırçalıyomuşum gibi bi garip sevemedim ama yine de devam etcem çünkü ağzımın içine girdiği için bunu kullanmam gerekiyor gibi hissediyorum![]()
Syyy bugün benim de bel ve Kasık ağrım var yaBi çileğin bi benim bel ağrımız geçmiyo ygerçekten hayat kalitemi düşürüyo
![]()
Yaaaa çok sevindim sağlıklı kucakla prensesiniKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
Splat silver kullaniyorum uzun süredir memnunum.Kızlar diş macununu değiştirenler var mı? Varsa ne kullanıyorsunuz bulamadım ben doğru düzgün bir şey
Aaa esim onu kullaniyor splat marka yani, temiz miymis o bilmiyordum hicSplat silver kullaniyorum uzun süredir memnunum.
onun bi kac çeşidine florur var. Gebelikte de florure dikkat etmek gerekiyormuş sadece. Bende kopurmeyen tadı tuhaf olanları kabul edemiyorum. O yuzden simdilik bununla devam ediyorumAaa esim onu kullaniyor splat marka yani, temiz miymis o bilmiyordum hic![]()
Florürün oranı önemli diyorlar tamamen florürsüz kullanmakta iyi değil diyorlaronun bi kac çeşidine florur var. Gebelikte de florure dikkat etmek gerekiyormuş sadece. Bende kopurmeyen tadı tuhaf olanları kabul edemiyorum. O yuzden simdilik bununla devam ediyorum
Kesinlikle o kadar sinir bozucu ki bu dogal şeyler insanı zorla kimyasala yönlendiriyorIste kopurmeyene gicigimbir ara annemler oyle bir sey kullaniyordu onlarda kullanmak zorunda kalmistim. Ayni gun gidip normal macun aldim dayanamayip
Organik dus jeli ve sampuani guzel kopuruyor mesela ama macunda cozememislee o isi olmamis sjdjdj
Hic duymadım zararlı olabileceğini. Koruyuculuk açısından belki diğer diş macunlarina göre daha hafif kalıyor olabilir ama sağlıklı. Gargara kullanıyorsanız da ona da dikkat etmeliymsFlorürün oranı önemli diyorlar tamamen florürsüz kullanmakta iyi değil diyorlar
Aa bunu bilmiyodum. Ee neye göre seçeceğiz o zaman ne kullancaz bizFlorürün oranı önemli diyorlar tamamen florürsüz kullanmakta iyi değil diyorlar
Hemen bakayim canim merak ettim esiminki ne cesidi acabaonun bi kac çeşidine florur var. Gebelikte de florure dikkat etmek gerekiyormuş sadece. Bende kopurmeyen tadı tuhaf olanları kabul edemiyorum. O yuzden simdilik bununla devam ediyorum
Bi de kafadan carpi 2/3 daha pahaliKesinlikle o kadar sinir bozucu ki bu dogal şeyler insanı zorla kimyasala yönlendiriyor![]()
bacim beklerim tek kaldim buralardaN nergiscicegi6 canım çok sevindim sağlıkla gelsin çiçeğinn
simlumina merak etme ben gelicem senin yanına benim ki de kesin erkek ahshsjs
Ben erkekten bi tık korkuyorum ama eşim erkek istiyor bu sefer bende diyorum kızı tattım onu da tadayım ama bi tık korkuyorum jajsjsjsbacim beklerim tek kaldim buralardaistiyorsan tabiiii kiza alisiksin sen de
![]()
Of sorma yiyecekler ayrı kozmetik ayrı pahalı. Sağlıklı olcaz diye baticaz bu gidişleBi de kafadan carpi 2/3 daha pahali![]()
Korkma gel ahshdhdhdh ay ben de korkuyorum ya bakma cok mutluyum ama kafamdan oyuncak araba top filan ucucak diye aklim cikiyor ajdjdjdj. Bugun akulu araba gorduk 20 bin etiket vardi biz sokBen erkekten bi tık korkuyorum ama eşim erkek istiyor bu sefer bende diyorum kızı tattım onu da tadayım ama bi tık korkuyorum jajsjsjs