Aynen cnm cok ilac igne kullandik halada devam ediyoruzCanim benimde ozellikle sol tarafimda agri cok insallah bebeklerimuz sagliklidir bunlara dayaniriz tup bebek diye bukadar ilac igne belkide onlar agri yapiyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm cok ilac igne kullandik halada devam ediyoruzCanim benimde ozellikle sol tarafimda agri cok insallah bebeklerimuz sagliklidir bunlara dayaniriz tup bebek diye bukadar ilac igne belkide onlar agri yapiyordur
Evet canım yaptırabilirsin. İlk gebeliğin mi ?
Aa sizindemi tup biz kimseye tup oldugunu soylemedik sadece ailelere ama hamileligi herkez duydu kac yillik evlisin cnminşallah herşey güzel ilerleryecek canm korkma rabbime sığın biz söyledik valla herkes biliyordu tüp yaptığımızı
Dr a 2 hafta sonra git cnm hem keseyi gor hem kalp atisini duySelamlar hanımlar , ekim annesi olacağımı bu cuma öğrendim. 22 ocakta yumurtlamıştım , bat günüm olan 6 şubatta beta hcg değerim 84,6 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 225 çıktı , bugün tekrar kan vereceğim ama daha hiç doktora gitmedim , henüz gitmek için erken midir ? Sonucumu almak benim için yeterli olmalı mıdır sizce ?
10 gun bekle cnmarkadaşlar lütfen cvp verebilir misiniz.bu konularda çok cahilim.bişi sorucam.benim bat 11 şubat ben pazar günü kanda hcg baktırdım 375,08 di. benim ne zaman doktora gitmem gerek ? değerim normal mi sizce ?
Merhaba canim sikayetlenmek yok insallahMerhaba bende cumartesi dr gittim 5+5 ekim annesi olacam allah nasip bugun 6 olduktek sikayetim siskinlik paplıycam sanki bide sık açlık
Reglin kac gun gecikmisti cnmBen 4 subatta ilk kan tahlilini yaptirdim bthgc 5250 cikti bana cok geldi dr normal dedi
Dr a 2 hafta sonra git cnm hem keseyi gor hem kalp atisini duy
10 gun bekle cnm
Ama bu topiğin her sayfasını okudum , biri demişti ki hcg değerinizi ihmal etmeyin iki günde bir ölçtürün , kafam karıştı![]()
Evet canım hcg değerini ölçtürmek önemli, 2'ye katlanması gerek 2 günde bir. Buna göre 2-3 kere kan vererek takip etmek önemli.
Benimde adetime yakin agrim cok olmustuKarnim agriyoo adet olvak gibii sizlerinn
Ekim anneleri, çok şükür kanımda gebelik varmış iş yerimde olduğumda tam soramadım hcg değerini, inşallah öbür hafta içinde hastaneye gideceğiz
ağlamak istiyorum yaaaa .... Çok şükür Rabbime...