• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selamlar hanımlar , ekim annesi olacağımı bu cuma öğrendim. 22 ocakta yumurtlamıştım , bat günüm olan 6 şubatta beta hcg değerim 84,6 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 225 çıktı , bugün tekrar kan vereceğim ama daha hiç doktora gitmedim , henüz gitmek için erken midir ? Sonucumu almak benim için yeterli olmalı mıdır sizce ?
Dr a 2 hafta sonra git cnm hem keseyi gor hem kalp atisini duy

Merhaba bende cumartesi dr gittim 5+5 ekim annesi olacam allah nasip bugun 6 olduktek sikayetim siskinlik paplıycam sanki bide sık açlık

Amin ins 6yasinda oglum var ilk degil ama herseyi unutmusum ilk hamilelikte cok rahattim ins bu da oyle gecer

Ama bu topiğin her sayfasını okudum , biri demişti ki hcg değerinizi ihmal etmeyin iki günde bir ölçtürün , kafam karıştı :KK53:

Evet canım hcg değerini ölçtürmek önemli, 2'ye katlanması gerek 2 günde bir. Buna göre 2-3 kere kan vererek takip etmek önemli.

Evet canım hcg değerini ölçtürmek önemli, 2'ye katlanması gerek 2 günde bir. Buna göre 2-3 kere kan vererek takip etmek önemli.

Ben bat günü baktırdım , 2 gün sonra baktırdım , ondan iki gün sonra yani bugün 3.kez baktırmış olacağım , bu kimyasal gebelik riski ne zamana kadar var acaba , kese görünene kadar mı ?

:anneadayı::anneadayı:Ekim anneleri, çok şükür kanımda gebelik varmış iş yerimde olduğumda tam soramadım hcg değerini, inşallah öbür hafta içinde hastaneye gideceğiz :cry: ağlamak istiyorum yaaaa .... Çok şükür Rabbime...

TEBRİK EDERİM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ :anneadayı: İNŞALLAH BURADA HAFTA HAFTA BİRBİRİMİZE FİKİRLER VERİCEZ CAN YOLDAŞI OLUCAZ NE GÜZEL :)

Back