- 19 Kasım 2014
- 102
- 53
- 38
- 33
inşallah görürsün keseyi cnm. korkma diyemeyecegim keseyi görene kadar bende rahat edemiyecegm galiba. dua edelm birbirimize.kızlar bende persembe gunu doktora gıdecegım.benım lekelenmemde oldu.doktor prs keseyı gormemız gerek dedı dualarınızı eksık etmeyın bı yandan korkuyorum bı yandan hersey allahtan dıyorum herseyın hayırlısı olsun
İnşallah herşey yolundadır canım dualarım seninlekızlar bende persembe gunu doktora gıdecegım.benım lekelenmemde oldu.doktor prs keseyı gormemız gerek dedı dualarınızı eksık etmeyın bı yandan korkuyorum bı yandan hersey allahtan dıyorum herseyın hayırlısı olsun
bende rahimimden aşağıya sızı olunca hemen lavaboya koşturuyordum çok şükür hiçbirşey olmadı, 6. haftada artık seyrekleşiyor, arada sızı girip gidiyor, Allah 'a hep dua edelim, 3-4 hafta daha devam edecek galiba bu durum, endişelenme canım, Allah sabır selamet sağlıklar versin hepimize, bol bol dua edelim inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza :)içimde hem bi endişe. bugun adet günüm hala korkuyorum adet olurmuyum acaba diye :)
Canım benim 24 saat kesintisiz bulaniyor midem gece uyaniyorum wc icin bakiyorum halaa bulaniyo uyk7da bile dusun artikKizlar migde bulantisi olanların hepmi migdesi bulaniyor benimki yogunlaştı ve hep bulaniyo yaklasik 5 saattir falan bu normalmi
protesgan diye ilaç var o benim sancılarımı hemen geçirip çok rahatlatıyor, onu tedarik edebilirsen perşembeye kadar kullan bence canım, hiç akıntısı olmayanlarada veriyor doktorlar bildiğim kadarıyla, bana da doktorum daha önce kimyasal yaşadığımda vermişti. muhtemelen perşembe günü doktorunda sana protesgan ilacını verir.kızlar bende persembe gunu doktora gıdecegım.benım lekelenmemde oldu.doktor prs keseyı gormemız gerek dedı dualarınızı eksık etmeyın bı yandan korkuyorum bı yandan hersey allahtan dıyorum herseyın hayırlısı olsun
Allah sağlık sıhhat versin canım inşallah.Canım benim 24 saat kesintisiz bulaniyor midem gece uyaniyorum wc icin bakiyorum halaa bulaniyo uyk7da bile dusun artiksu dan bile tiksindim
doktoruma bile sordum adet olmiyacagım dimi hocam diye :) normal sartlarda olmaman gerekiyo gebelik baslamıs artık dedi. hep dua ediyorum canım. sağ salim alalım kucagımıza :)bende rahimimden aşağıya sızı olunca hemen lavaboya koşturuyordum çok şükür hiçbirşey olmadı, 6. haftada artık seyrekleşiyor, arada sızı girip gidiyor, Allah 'a hep dua edelim, 3-4 hafta daha devam edecek galiba bu durum, endişelenme canım, Allah sabır selamet sağlıklar versin hepimize, bol bol dua edelim inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza :)
protesgan diye ilaç var o benim sancılarımı hemen geçirip çok rahatlatıyor, onu tedarik edebilirsen perşembeye kadar kullan bence canım, hiç akıntısı olmayanlarada veriyor doktorlar bildiğim kadarıyla, bana da doktorum daha önce kimyasal yaşadığımda vermişti. muhtemelen perşembe günü doktorunda sana protesgan ilacını verir.
inşallah görürsün keseyi cnm. korkma diyemeyecegim keseyi görene kadar bende rahat edemiyecegm galiba. dua edelm birbirimize.
Ben birazda olsa atlattım o korkuyu, artık adet olacakmışım gibi gelmiyor, seninde bir 10 gün geçsin rahatlarsın:)içimde hem bi endişe. bugun adet günüm hala korkuyorum adet olurmuyum acaba diye :)
Canım mesajları okuyamadım, kalp atışını mı duydun yoksa:)insalah görürsün canim sabaha kadar hala inanmiyodum korkum vardi ama simdi artik hamile olduguna inaniyo insan :)
:) inşallah.yoksa stresten gelicek :)Ben birazda olsa atlattım o korkuyu, artık adet olacakmışım gibi gelmiyor, seninde bir 10 gün geçsin rahatlarsın:)
Evet evet.. Kafandan sil at bence artık, kaç gün geçti, artık gelmez korkma, kan değerin kaç çıktı:):) inşallah.yoksa stresten gelicek :)
bugün olmam gerekiyodu :) dün 671.85 cıktı cnm :)Evet evet.. Kafandan sil at bence artık, kaç gün geçti, artık gelmez korkma, kan değerin kaç çıktı:)
Canım kendini cok dinleme rahat olmaya calis 3 jez baktirmissin artik 5. Haftayi bekle ve dr git surekli kan vermekte olacak birseyin onune gecemez sakinan goze cöp batarmus dua et sakince bekle kuzumm sevgilerle opuyorumBen bat günü baktırdım , 2 gün sonra baktırdım , ondan iki gün sonra yani bugün 3.kez baktırmış olacağım , bu kimyasal gebelik riski ne zamana kadar var acaba , kese görünene kadar mı ?
Maşallah çok iyi çıkmış daha neyden korkuyorsun canım sen, bir de 10 gün geçsin gör bak:) benim ancak 4 gün sonra 987 olmuştubugün olmam gerekiyodu :) dün 671.85 cıktı cnm :)
kana hızlı karıstı herhalde benimki :) keseyi gürdunuzmu pekiMaşallah çok iyi çıkmış daha neyden korkuyorsun canım sen, bir de 10 gün geçsin gör bak:) benim ancak 4 gün sonra 987 olmuştu
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?