2015 Ekim Anneleri

inşallah görürsün keseyi cnm. korkma diyemeyecegim keseyi görene kadar bende rahat edemiyecegm galiba. dua edelm birbirimize.

içimde hem bi endişe. bugun adet günüm hala korkuyorum adet olurmuyum acaba diye :)
bende rahimimden aşağıya sızı olunca hemen lavaboya koşturuyordum çok şükür hiçbirşey olmadı, 6. haftada artık seyrekleşiyor, arada sızı girip gidiyor, Allah 'a hep dua edelim, 3-4 hafta daha devam edecek galiba bu durum, endişelenme canım, Allah sabır selamet sağlıklar versin hepimize, bol bol dua edelim inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza :)

protesgan diye ilaç var o benim sancılarımı hemen geçirip çok rahatlatıyor, onu tedarik edebilirsen perşembeye kadar kullan bence canım, hiç akıntısı olmayanlarada veriyor doktorlar bildiğim kadarıyla, bana da doktorum daha önce kimyasal yaşadığımda vermişti. muhtemelen perşembe günü doktorunda sana protesgan ilacını verir.

doktoruma bile sordum adet olmiyacagım dimi hocam diye :) normal sartlarda olmaman gerekiyo gebelik baslamıs artık dedi. hep dua ediyorum canım. sağ salim alalım kucagımıza :)

canım zaten kullanıyorum lekelenmem olunca hemen doktora gıttık fıtıl olarak verdı ılacı saoll canımm:)

Arkadaslar kendinizi cok dinlemeyin biraz akisina birakin surekli hcg yaptimak biseylerden suphelenmek sizleri ruhsal olarak yipratir. Sak
Ben bat günü baktırdım , 2 gün sonra baktırdım , ondan iki gün sonra yani bugün 3.kez baktırmış olacağım , bu kimyasal gebelik riski ne zamana kadar var acaba , kese görünene kadar mı ?
Canım kendini cok dinleme rahat olmaya calis 3 jez baktirmissin artik 5. Haftayi bekle ve dr git surekli kan vermekte olacak birseyin onune gecemez sakinan goze cöp batarmus dua et sakince bekle kuzumm sevgilerle opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…