2015 Ekim Anneleri

Ben yapmıyorum çoğunu artık. Bırak ev dağınık kalsın. Temizlik yapayım derken beneğe birşey yaparsam kendimi hiç affetmem. Evim kirli ama çocuğum sağlıklı olsun...

Arkadaşlar ya ben usutecem sanırim surekli hapsırıyorum bogazim aciyor hasta olmamak icin ne yapmaliyim yardim edinnn

Cmm senin kesin ikiz bak gör
Canım arkadaşımında beklenen adet tarihinden 2 gün sonra 2142 çıkmıştı kan sonucu ve tek. Benim değerim hep ikiye katlanarak gitti çünkü. Dur yazayım sana.

Transferin 6. günü idrarda net 2. çizgi.
Transferin 7. günü kan 61,95
9. günü 122,27
13. günü 469,75 (beklenen adet günümdü)
16. günü 2148 çıktı.

Valla sevindim şimdi ben hergün içerdim süt bisüredir içmiyordum üzülmüştüm içemeyince yoğurt ayran kaşar tüketiyorum zaten simdi daha iyi hissettim teşekkür ederim

Merhaba hanımlar
Benimda sabah bulantım kusmayla sonclandı 3/4 gündür her sabah cıkarır olduk cok erken basladı benim daha 5+2 yim ama bunada sükür birazdan keseyi görmek icin doktora gideceğim dua edin doktordan iyi seyler duyayım 4+6 iken göremedik bugün görürüz insallah

:) olurum tabi cok basit minnak yenidotan yelegi :) burdanmi yaziyim???
Özelde yazabilir sin canım burda mesajdada anlatablirsn kaç ilmekle baslıyoruz mesela bide ben öyle harosa yok arnavut kaldrmı gbi modelleri blmiyorum bi düz örgü bere yapabliyorm :) cok becerim yok biraz acıklayıcı anlatablr misin :) bana

Arkadaşlar ya ben usutecem sanırim surekli hapsırıyorum bogazim aciyor hasta olmamak icin ne yapmaliyim yardim edinnn
Canım atom deniyor bizde çekirdekli kara üzüm kurusu kayısı ceviz badem fındık karıstır tüket enerji verir ama doktoruna danış derim öneriler uzman görüşü kadar etkili olmaz

İyi haberlerini bekliyoruz canım

canim arka 50 ilmekle önler 30 ar ilmekle basliyosun
1 parmak kalinliginda 1 ters 1 düz lastik oruyosun sonra düz örguye geciyosun cok basit yaklasik 1 karis olunca kol kesimi icin 3-2-1-1 kesiyosun 3 parmak kalinliginda daha orup bitiriyosun .
istedigin ön taraftan ilik acarsin 4 tane
bu kadar basite indirebildim :))

bizde 5+2 yiz yarin gidicez insallah guzel seyler duyariz doktordan gelince hemen yaz bana olurmu

Ben yapmıyorum çoğunu artık. Bırak ev dağınık kalsın. Temizlik yapayım derken beneğe birşey yaparsam kendimi hiç affetmem. Evim kirli ama çocuğum sağlıklı olsun...
Ben yavaş yavaş yapıyorum eşim çok yardımcı ama sürekli yatıp hasta gibi davranmak yerine aktif olmak daha sağlıklı geliyor bana ağır kaldırmayın çok yorulmayın diyorlar sadece hergün remizlik yapılmaz zaten dağılsın bosverin 3-5gün e eviniz bakteri dolmaz :) temiz hava alıp bol oksijenle metabolizmaya karkıda bulunmak kafi ..hepimiz çok mutluyuz çok istedik oldu kussakta başımız dönmedolap gibi davransa da bence hamileliğin tadını cıkaralım hasta gibi yatmak yerine :)

bende yapmıyorum günümün hemen hemen her saatini ayaklarımın altına yastık koyuyorum uzanıyorum ama içim rahat etmiyo yinede inşallah rabbim kucağımıza almamıza nasip eder

Ecem senin de yarın de mi haberlerini bekliyorum :)
okadar heyecanliyimki annem benden daha heyecanli is yerinden boyna arayip ay sukadar gun kaldi ay yarina kadar napicaz falan dahada heycanlaniyorum.
nolur bana dua et kesemizi goriyim allahim hem heyecanliyim hemde korkuyorum

şubat anneleri topiği de çok hareketli onlarda biran önce evlatlarına kavuşmanın heyacanını yaşıyorlar. :)

Temizlik benimde yapmam lazim amaa yapasin yok.simdilik iyyiim ben 2 hafta sinra kotu olurum 6 haftadan sonraa.amaa bu sefer kendimi birakmiycam daynacagi.bide 9 aylik oglum var nalesef yeteri kadar dinlenemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…