Ben yapmıyorum çoğunu artık. Bırak ev dağınık kalsın. Temizlik yapayım derken beneğe birşey yaparsam kendimi hiç affetmem. Evim kirli ama çocuğum sağlıklı olsun...kızlar evinizin işlerini eskisi gibi tapabiliyo musınız ben yapmıyorum artık hergün süpürge tutarsı. aetık üç güne bir eşim yapıyo bana yaptırtmıyo içim ne kadar el vermesede zorlamak istemiyorum kendimî
Canım arkadaşımında beklenen adet tarihinden 2 gün sonra 2142 çıkmıştı kan sonucu ve tek. Benim değerim hep ikiye katlanarak gitti çünkü. Dur yazayım sana.Cmm senin kesin ikiz bak gör
Valla sevindim şimdi ben hergün içerdim süt bisüredir içmiyordum üzülmüştüm içemeyince yoğurt ayran kaşar tüketiyorum zaten simdi daha iyi hissettim teşekkür ederimSüt için demir depolarını boşalttığı söyleniyor zaten canım. Süt yerine süt ürünleri tüketin deniyor. Peynirler arasında kalsiyum miktarı en fazla olan da kaşar peyniri. Ayrıca hamilelikte yoğurt tüketmek süt tüketmekten daha önemliymiş.
Özelde yazabilir sin canım burda mesajdada anlatablirsn kaç ilmekle baslıyoruz mesela bide ben öyle harosa yok arnavut kaldrmı gbi modelleri blmiyorum bi düz örgü bere yapabliyorm :) cok becerim yok biraz acıklayıcı anlatablr misin :) bana:) olurum tabi cok basit minnak yenidotan yelegi :) burdanmi yaziyim???
Canım atom deniyor bizde çekirdekli kara üzüm kurusu kayısı ceviz badem fındık karıstır tüket enerji verir ama doktoruna danış derim öneriler uzman görüşü kadar etkili olmazArkadaşlar ya ben usutecem sanırim surekli hapsırıyorum bogazim aciyor hasta olmamak icin ne yapmaliyim yardim edinnn
İyi haberlerini bekliyoruz canımMerhaba hanımlar
Benimda sabah bulantım kusmayla sonclandı 3/4 gündür her sabah cıkarır olduk cok erken basladı benim daha 5+2 yim ama bunada sükür birazdan keseyi görmek icin doktora gideceğim dua edin doktordan iyi seyler duyayım 4+6 iken göremedik bugün görürüz insallah
canim arka 50 ilmekle önler 30 ar ilmekle basliyosunÖzelde yazabilir sin canım burda mesajdada anlatablirsn kaç ilmekle baslıyoruz mesela bide ben öyle harosa yok arnavut kaldrmı gbi modelleri blmiyorum bi düz örgü bere yapabliyorm :) cok becerim yok biraz acıklayıcı anlatablr misin :) bana
bizde 5+2 yiz yarin gidicez insallah guzel seyler duyariz doktordan gelince hemen yaz bana olurmuMerhaba hanımlar
Benimda sabah bulantım kusmayla sonclandı 3/4 gündür her sabah cıkarır olduk cok erken basladı benim daha 5+2 yim ama bunada sükür birazdan keseyi görmek icin doktora gideceğim dua edin doktordan iyi seyler duyayım 4+6 iken göremedik bugün görürüz insallah
Ben yavaş yavaş yapıyorum eşim çok yardımcı ama sürekli yatıp hasta gibi davranmak yerine aktif olmak daha sağlıklı geliyor bana ağır kaldırmayın çok yorulmayın diyorlar sadece hergün remizlik yapılmaz zaten dağılsın bosverin 3-5gün e eviniz bakteri dolmaz :) temiz hava alıp bol oksijenle metabolizmaya karkıda bulunmak kafi ..hepimiz çok mutluyuz çok istedik oldu kussakta başımız dönmedolap gibi davransa da bence hamileliğin tadını cıkaralım hasta gibi yatmak yerine :)Ben yapmıyorum çoğunu artık. Bırak ev dağınık kalsın. Temizlik yapayım derken beneğe birşey yaparsam kendimi hiç affetmem. Evim kirli ama çocuğum sağlıklı olsun...
bende yapmıyorum günümün hemen hemen her saatini ayaklarımın altına yastık koyuyorum uzanıyorum ama içim rahat etmiyo yinede inşallah rabbim kucağımıza almamıza nasip ederBen yapmıyorum çoğunu artık. Bırak ev dağınık kalsın. Temizlik yapayım derken beneğe birşey yaparsam kendimi hiç affetmem. Evim kirli ama çocuğum sağlıklı olsun...
Ecem senin de yarın de mi haberlerini bekliyorum :)bizde 5+2 yiz yarin gidicez insallah guzel seyler duyariz doktordan gelince hemen yaz bana olurmu
okadar heyecanliyimki annem benden daha heyecanli is yerinden boyna arayip ay sukadar gun kaldi ay yarina kadar napicaz falan dahada heycanlaniyorum.Ecem senin de yarın de mi haberlerini bekliyorum :)
Canım benim sat 1 ocak beklenen dogum tarihi 7 ekim dedi dr senin haftan da bir yanlislik olmasinYoooo 2 ocak ilk gunuyduu adetimin.nedennn sasirdinkii :)))
Caniminicii ben ayarladin onuu.sondete gire yuksek cikiyo ama ben biliyorum 6 haftalik diil 4-5 haftalik o yuzden :))Canım benim de 2 Ocak son adet tarihim ve gebelik haftamız farklı diye şaşırdım
Yokk ben ayarladim onu.yoksaa beninkide 6 haftalik duruyoo.amaaaslinda kendimden biliyorum 4-5 haftalik.oglumdada oyleydii artik tecrube kazandimCanım benim sat 1 ocak beklenen dogum tarihi 7 ekim dedi dr senin haftan da bir yanlislik olmasin
sıra bekliyorum canım suan cok heycanlıyım insallah görürüz kesemizi odadan cıkar cıkmaz yazacagım :)bizde 5+2 yiz yarin gidicez insallah guzel seyler duyariz doktordan gelince hemen yaz bana olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?