- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Ben istemefim canım kendisi yapyı ama kan pıhtılaşması için de var mı bilmiyorum. Laboratuvar kağıdında 4-5 tane test imzaladı. Birde hemogram yaptı. Bana sende düşük tehlikesi var mı bunu anlamamız için bu testleri yapmalıyız defi. Sonucu bugün alacağım.Kan pıhtılaşması için sen mi istedim canım? Nasıl bir test? Bi arkadaş 8-9 ünite kan aliniyor yazmıs
Kendisi dedi canım ben isimlerini anlamadım ama sonucu bugün alacağım sorarım doktora hangileri diye.Bende kimyasal gecirdim ve testleri yaptırmal istiyorum doktor erken diyor 8.hftafa isteyecekmis siz hangi testleri yaptırdnz acaba bide doktordan sizmi istednz yapmasnı
Gözün aydın, çok şükür sen bebeğini duymuşsun, darısı bizlern başına. Allah sağlık versin, senin adetin şuan kaç gün gçemiş oldu?Günaydın herkese,
bulantılar haftasonu bir hayli zorladı beni, hoş hala da devam ediyor.. direniyorum hala çıkarmadım hiç, bunun dışında inanılmaz da bir yanma söz konusu. dr gaviscon veya rennie duo kullanabilirsin dedi. ama almadım.
cumartesi gittim bu arada dra. bebek göründü, kalp atışı da..
herkes görür inşallah kalp atışlarını. bu arada dopplerden dinletmedi çünkü daha fazla dalga yayıyormuş, bebek henüz çok küçük olduğu için zarar verebilir, mecbur kalmadıkça ses duymamıza gerek yok dedi. ben bunu zaten bir yerde bu şekilde okumuştum. normal baktığında da pıt pıt yanıp sönüyor zaten ekranda, zarar verecekse ses duymaya çok da lüzum yok yani..
kan testlerini 2li test zamanı yapalım dedi bu arada.
he bir de ben yalnızca 1 kere kan verdim, aşağı yukarı 1 haftalık bir gecikme olduğunda vermiştim, kese göründü o gün zaten, sonrasında da kalp atışı için giderim diye düşünmüştüm açıkçası.
Hayırlı olsun aramıza hosgeldinSelamlar bizede Şafak 18 Ekim
Umarım görürsün canım geçmiş olsungünaydın kızlarrrrrrrrrrrr biliyosunuz durumumu son gelişmeleride aktarayım radyoloji doktoru raporunda gs içinde fetal node izlenmedi diye rapor tutmuşmuş birde kesenin mm çapını yazmıştı sonracıma onu kendi doktoruma gösterdim şuan çok küçük görünmemesi normal kabul edile bilir dedi sonra 18 şubata kadar bekleyelim bir daha bakalım dedi neyse tabi bende dayanamıycam çarşamba başşka doktopra gidicem randevu aldım sonra haftaya salıda ona giderim artık hakkımızda hayırlısıııııı
Teşekkürler canım, amin.Gözün aydın, çok şükür sen bebeğini duymuşsun, darısı bizlern başına. Allah sağlık versin, senin adetin şuan kaç gün gçemiş oldu?
Duyduğuna sevindim canım darısı bize bende 13ünü bekliyorumGünaydın herkese,
bulantılar haftasonu bir hayli zorladı beni, hoş hala da devam ediyor.. direniyorum hala çıkarmadım hiç, bunun dışında inanılmaz da bir yanma söz konusu. dr gaviscon veya rennie duo kullanabilirsin dedi. ama almadım.
herkes görür inşallah kalp atışlarını. bu arada dopplerden dinletmedi çünkü daha fazla dalga yayıyormuş, bebek henüz çok küçük olduğu için zarar verebilir, mecbur kalmadıkça ses duymamıza gerek yok dedi. ben bunu zaten bir yerde bu şekilde okumuştum. normal baktığında da pıt pıt yanıp sönüyor zaten ekranda, zarar verecekse ses duymaya çok da lüzum yok yani..
he bir de ben yalnızca 1 kere kan verdim, aşağı yukarı 1 haftalık bir gecikme olduğunda vermiştim, kese göründü o gün zaten, sonrasında da kalp atışı için giderim diye düşünmüştüm açıkçası.
Günaydın herkese,
AY HADİ GÖZÜNÜZ AYDINNNNNNNDOKTORA GİTTİĞİNİZ DE KAÇ HAFTALIKTINIZZ
Son adetin 2 ocak mi ? Bitiş günü sanırım?Ginaydinnn hanimlerr masaalhh 2.bebegine hamile olanlar nekadar cokk.rabbim cumlemizin yuzunu guldursun.bende carsamba gitcem dok.kesee gormeye sanirim bebegii goreme dimi son adet tarihi 2 ocak benim gibi olupta bebe giren varmikii
:) olurum tabi cok basit minnak yenidotan yelegi :) burdanmi yaziyim???Ama bu cok tatlıkiii bende yapmak istiyoruumm yardımcı olurmusun bizee anlatırmısn :)
Benim bi gelip bi geciyor bulantilar cnm bende yavrummu hissetmek istiyorum 5 yillik hasretim o benimAynen canım daha düne kadar birsey yoktu arada gelip geçiyordu. Hatta üzülüyordum bazen yavrum içimde mi değil mi diye, bugün buradayım anne dedi resmen :) sende nasıl durumlar
Ignelere hic sikayetlenme olurmu cok sukur de hep ki rabbimin hosuna gitsinSevindim senin adına bende çıktı 3 gündür iğne vuruluyordu her akşam karşımda 3 tane morluk oldu. Allah'ım inşallah kavuşturur bebeğim bu sefer
Tatlım benim 16. günü 2148'di ben çok erken öğrendim. Bakalım bu hafta cts öğreneceğiz tek mi çift mi? 1.5 senelik evliyim. 6 ay deneyip olmayınca bir de eşim gözükeyim dedi doktora ve doğal yolla çocuğumuz olamayacağını öğrendik. Aşılama bile tutmuyordu, sayı problemimiz vardı bizde hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık ve çok şükür ki allahım ilk denemede nasip ettti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?