Canim merhab seninle takvimimiz ayni gun kalp atisi icin doktora gittinmi mide bulatisi gibi belirtiler varmi merak ettimaynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
Canim bende Diyarbakırda çalışırken öğrendim can skintisndan, inan sende yaparsn, cinsiyeti belli olsun hemen başla nette hersey anlatılıyor ayrıntılı güven kendineİnşallah canım kolay gelsin sağlıkla giysin ne yazık ki benim yavrumun daha şişi eline alamamış bi annesi olacak böyle işler kabiliyet işi mevlüdünde aile büyüklerinden gelecek hediyelere güvencem gari
Kızlar bende çok şişkinlik oluyor bugün kuaföre kaç aylık diye sordular 5 haftalik diyince de ikiz mi diye sordular şişkinlik akşam acikmiyorum bile. Sizde de böyle mi.
Ben de ben de!!!! Sığınamıyorum yeminle. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi. yemek yemeden şişiyorum, yiyince içimde beşiz falan var gibi hissediyorum.aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
ben bayadir öruyorum bu aralar kolumu kaldiracak halim yok hicEki Görüntüle 1406379 Kızlar ben hırka örmeye başladım :) ipi geçen gün aldım yiyenİME hırka öruyordum yetmedi az bir ip lazım oldu, bende mide bulantılarımı unutayım diye başladım öyle :) inşallah giydirmeyi nasip eder Rabbim :)
Benim oglum 38. Haftada dogmustu sezeryanliyim ve muhtemelen eylulun 22si gibi dogum yaparim eylul topigine yazacaktim ama vaz gectim cunku burda hepimizin asagi yukari haftalari ayni ve birimiz drye gitse digeri heyecanlaniyo birbirimizi daha net bilgilendiriyoz:)) rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsinBiraz önce ne geldi aklıma:) bence bi çoğumuz eylül sonu doğururuz :) hep ekim başı tarihler ki ben sezeryan olucam kesin eylül ...sağlıklı olsun da tabi eylül olur ekim olur
Kesinlikle canım aynı düşündüğüm için burdayım amin hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımızaBenim oglum 38. Haftada dogmustu sezeryanliyim ve muhtemelen eylulun 22si gibi dogum yaparim eylul topigine yazacaktim ama vaz gectim cunku burda hepimizin asagi yukari haftalari ayni ve birimiz drye gitse digeri heyecanlaniyo birbirimizi daha net bilgilendiriyoz:)) rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin
Benimde 2. Hamileligim rabbim bagislasin oglunu benimki 3.5 yasinda oglumda cok sikintiliydim 4 ay ama simdi siradan hayat yasiyorum sukur keseyide gorduk zaman ne gosterir bilememOgluma hamileykenn 3 ay yatalak gibi yattim cokk kustum herseye migdem bulanirdii hattaa kendii sacimaa.dogum sabahii kustum gittim hastaneye okadar.bu hamileligimde bakalim ne olcak ins bulanma utku oglum 9 aylik henuz bana xok ihtiyacii varr
benim de gitgide artıyo aşermelerim bol su içiyorum yanmaya bulantıya iyi geliyo halsizlik var bazen belki duyar hisseder diye uslu büyü diyorum ama onun rahatı yerinde bunlar dünyanın en güzel sıkıntıları amaben bayadir öruyorum bu aralar kolumu kaldiracak halim yok hic
canım keseyi gördük ama allah nasip ederse yarın için çağırdı doktor yarın gideceğiz inşallah duyarız çok merak ediyorum heyecanlıyımCanim merhab seninle takvimimiz ayni gun kalp atisi icin doktora gittinmi mide bulatisi gibi belirtiler varmi merak ettim
benimde canım aynı akşam bi çorba içtim o kadar hiç bişey yiyesim yok ama ama bazen yemeğin başına oturdum mu güzel yiyiyorum sevdiğim olunca taabi birde salataya karşı bi tiksinmem oldu göresim bile gelmiyoAynen kızlar bende de iştahsızlık var ama göbekte var, hatta bir hafta da 900 gram almışm :) halbuki çok birsey de yemiyorm neden böyle oldu anlamadım. Önceden göbeğim vardı zaten şimdi biraz daha büyüdü, ve sertlesti, göbeğimi içine çekince bile hala kalıyor göbek :)
Ben malesef kucuk bir ilcedeyim ve doktpr yok.ozele il disina gidiyoruz yarin okullar aciliyor o yuzden haftaya pazartesi gidecegim ama beklemek zor devlette olsa doktor gunum gelene kadar bakilmak isteerdim ama malesef imkanlar kisitli insallah sen yarin pit pit seslerini duyarsincanım keseyi gördük ama allah nasip ederse yarın için çağırdı doktor yarın gideceğiz inşallah duyarız çok merak ediyorum heyecanlıyım
demi canım bencedeHahahaha alışalım bunlara şişsin ya Zaten 9ay tadını çıkarıcaz bu ayrıcalığın sonra çocuklu olcaz
inşallah canım yaa inşallah sende en kosa zamanda duyarsın bebişinin pıt pıt sesini hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatli olur inşallah bazen hamile değil işim gibi geliyo acaba diyorum bebeğim iyi mi inşallah yarın kalp atışını duyunca sahada iananacağımBen malesef kucuk bir ilcedeyim ve doktpr yok.ozele il disina gidiyoruz yarin okullar aciliyor o yuzden haftaya pazartesi gidecegim ama beklemek zor devlette olsa doktor gunum gelene kadar bakilmak isteerdim ama malesef imkanlar kisitli insallah sen yarin pit pit seslerini duyarsin
canım bu arada mide bulantım öyle aman aman çok değiş nadiren bazı şeylere bulanıyo istifra da etmedim hiç senin nasıl bulantın var mıCanim merhab seninle takvimimiz ayni gun kalp atisi icin doktora gittinmi mide bulatisi gibi belirtiler varmi merak ettim
yaa demekki gebelikten kaynaklanıyo bu durum bende birde afedersiniz iki üç gündür kabızlık var napsam bilmiyorum geçmedi bir türlüBen de ben de!!!! Sığınamıyorum yeminle. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi. yemek yemeden şişiyorum, yiyince içimde beşiz falan var gibi hissediyorum.
:) uslu uslu buyusunler :)İ
benim de gitgide artıyo aşermelerim bol su içiyorum yanmaya bulantıya iyi geliyo halsizlik var bazen belki duyar hisseder diye uslu büyü diyorum ama onun rahatı yerinde bunlar dünyanın en güzel sıkıntıları ama
Benim yok canim bulantim herhangibir degisiklilik belirti yok.tup bebek oldugu icin igne ilac kullaniyorum karnim cok sisiyor. Buarada saglik ocagina gittim tansiyon ve seker degerlerimi not aldi ara sira oraya ugrayacagimcanım bu arada mide bulantım öyle aman aman çok değiş nadiren bazı şeylere bulanıyo istifra da etmedim hiç senin nasıl bulantın var mı
Canim insallah 5. Haftada gorursun daha cok minik yavrun gorunecektir insallah annelik beklemek ve sabirla basliyormus once kese sonra kalp sonra testler hep bekleyis heycan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinMerhaba kızlar
Bende ocak ayında 8 gün gecikmeli kimyasal gebelik geçirdim bat günüm 1 şubattı test yaptım pozitifi gördüm :) 6 şubatta doktora gittim 4+6 iken keseyi göremedik ama doktor bugün yarın oluşur bulgularnı görüyorm rahim kalınlıgnda 17 mm dedi rabbim insallah saglıkla kucagmza almayı nasip eder bende tahmini 10 ekmde alacagm kucagma yavrumu insallah
bendese kan pıhtılaşması var canım onun için iğne ve aspirin kullanıyorum bende sağlık ocağına gitmiştim ebe hanım kalp atışlarını dıyduğunuzda kayıt yapalım demişti inşallah yarın duyucam yavrumun kalbinin sesiniBenim yok canim bulantim herhangibir degisiklilik belirti yok.tup bebek oldugu icin igne ilac kullaniyorum karnim cok sisiyor. Buarada saglik ocagina gittim tansiyon ve seker degerlerimi not aldi ara sira oraya ugrayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?