İnşallah canım benim yarın gitmey düşünüyorum 5+2 oluyoruz gitsem mi ?Canim insallah 5. Haftada gorursun daha cok minik yavrun gorunecektir insallah annelik beklemek ve sabirla basliyormus once kese sonra kalp sonra testler hep bekleyis heycan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
canım tansiyonumu bilmiyorum hiç ölçmedim ama bazen başım dönüyo bişey yiyesim geliyo halsiz oluyorum öyle oluyo birden uykum geliyo böyle şeyler var bendeKızlar tansiyon düşüklüğü yasıyan varmı aranızda benim bugün hep 9/5 cıkıyo böyle sersem gibiyim ama cok kötü olmuyorum
Bende kimyasal gecirdim ve testleri yaptırmal istiyorum doktor erken diyor 8.hftafa isteyecekmis siz hangi testleri yaptırdnz acaba bide doktordan sizmi istednz yapmasnıSelam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.
Sağol canım cevapladığın için. Bebek sıkıntı yaşamadan bakılsa aslında ...Bende çıktı kan pihtilasmasi canım düşüşten sonra bakıldı. Hamileyken bakilmiyor diye biliyorum canım.
Görünür bence.ama bhcg yüksek ise.3000 in üzerinde. İse.ben cumartesi gideceğim muhtemelen o gün 15000 civarında olacak kalp.atışını dahi duyarız dedi :) inşallah inşallah
......
Aynen canım aynısı bendecanım tansiyonumu bilmiyorum hiç ölçmedim ama bazen başım dönüyo bişey yiyesim geliyo halsiz oluyorum öyle oluyo birden uykum geliyo böyle şeyler var bende
Kan pıhtılaşması için sen mi istedim canım? Nasıl bir test? Bi arkadaş 8-9 ünite kan aliniyor yazmısSelam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.
Canım inşallah saglicakla alirsin kucagina. Senin nasil fark edildi pihtilasma durumu? Nerde nasip bi test yaptirdin? Gebeyken bakilabiliyo mu?Sevindim senin adına bende çıktı 3 gündür iğne vuruluyordu her akşam karşımda 3 tane morluk oldu. Allah'ım inşallah kavuşturur bebeğim bu sefer
Canim ben örgüyü çok seviyorum ama yeni öğrendiğim için kendi başıma yapamıyorum. Enerjinİ toplayıp yeni birseye başlarsan bana da yardımcı olur musun beraber öreriz :) o halsizlik bende de var, yarın okulda başlıyor bakalım nasıl olacakben bayadir öruyorum bu aralar kolumu kaldiracak halim yok hic
isini eger severek yapiyosan ne guzel zaman akar gecer sana daha iyi gelir canimCanim ben örgüyü çok seviyorum ama yeni öğrendiğim için kendi başıma yapamıyorum. Enerjinİ toplayıp yeni birseye başlarsan bana da yardımcı olur musun beraber öreriz :) o halsizlik bende de var, yarın okulda başlıyor bakalım nasıl olacak
Maşallah çok tatlı, bebeklerimız doğar da tatlı tatlı giydirirmiyiz ya hayali bile çok güzel :)isini eger severek yapiyosan ne guzel zaman akar gecer sana daha iyi gelir canim
bak bu ufacik yenidogan yelegi yapmistim.
aynenn saglikla dogsunlarda beklemek zoorMaşallah çok tatlı, bebeklerimız doğar da tatlı tatlı giydirirmiyiz ya hayali bile çok güzel :)
Yerlesme kanamasidir ilk hamileligimdede oldu bundada oldu gecti. Cinsiyeti erkek oluyo derler nisani derler bazilari ama bilemeyiz artik:))) oglumda lekem geldi dr ye gittim vajina ultrasyonla baktilar daha artti progestan ice ice sistim halusulasyonlar gordum. Bu dada verdi ignesini ve ilacini kullanmadim dinlenmek daha iyi benim icin. Tabi dr ne diyasa onu yap sen. Dinlen ama ayagini kaldirarak yat. Hayirli ugurlu olsun canim saglicakla al kucagina korkma bu arada biizniallah bise olmazSelam bayanlar....iyi geceler...5+2 hamileyim.ilk muayeneye geçen cumartesi gitmiştik 14 ünde gelin kalp atışı için dedi.bugun kasiklarimda cook ağrı oldu ve kahverengi sıvı geldi.dakika başı kontrol ediyorum neredeyse.cok şükür devamı gelmedi.korkuyorum bi terslik mi var diye...bilgisi olan var mı????
Ama bu cok tatlıkiii bende yapmak istiyoruumm yardımcı olurmusun bizee anlatırmısn :)isini eger severek yapiyosan ne guzel zaman akar gecer sana daha iyi gelir canim
bak bu ufacik yenidogan yelegi yapmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?