Desene gergin gunler basladi olsun cnm cok sukurKızlar benim de ilk defa bugün sabahtan bu yana bulantım oldu, ağzım zehir gibi, yedinci haftamıza girdik ondan mı böyle yaptı kuzum
Hadi bakalim cnm yarin guzel haberlerini bekliyoruzgünaydın canım bizde bugün 6+3 olduk doktor pztsî gel kalp atışına bakacağız demişti yarın gideceğim allahın izniyle inşallah görürüm çok heyecanlıyım
Selam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.
Desene gergin gunler basladi olsun cnm cok sukur
Sevindim senin adına bende çıktı 3 gündür iğne vuruluyordu her akşam karşımda 3 tane morluk oldu. Allah'ım inşallah kavuşturur bebeğim bu seferKan pihtilasmasi icin 1 kez kan verdim ben oyle yaptirdim cnm ozel lab da cok sukur cikmadi bisey
iyi aksamlaarHerkese iyi aksamlar ekim annelerii
Maydanoz ve ada çayını duymuştum ama diğerlerini yeni öğrendim TeşekkürlerSağlık ocağında hemşireler bana bazı seyleri yememem gerektiğini söyledi düşük riski yapıyormuş.sizede söyleyim yemeyin aklınızda olsun
Maydanoz, bitki çayları, ıhlamur, ada çayı, melisa gibi bunları içmeyin kızlar
ihlamurun zararli oldugunu duymamistim hic hatta ihlamur ve kusburnunun gebelikte icilebilecek oldugunu okumustumSağlık ocağında hemşireler bana bazı seyleri yememem gerektiğini söyledi düşük riski yapıyormuş.sizede söyleyim yemeyin aklınızda olsun
Maydanoz, bitki çayları, ıhlamur, ada çayı, melisa gibi bunları içmeyin kızlar
hayırlı olsun hoş geldinMerhaba kizlar insallah bende ekim annesiyim bebegim tup bebek kesesini gorduk haftaya pztsi kalp atisi icin gitcez Rabbim hepimize saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin amin
Seninde hayirli olsun canim keseyi gordunmu 5+1de gormustum ben simdi heycanla kalp atisi icin gun sayiyorumhayırlı olsun hoş geldin
Kızlar bende çok şişkinlik oluyor bugün kuaföre kaç aylık diye sordular 5 haftalik diyince de ikiz mi diye sordular şişkinlik akşam acikmiyorum bile. Sizde de böyle mi.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :)Merhaba kizlar insallah bende ekim annesiyim bebegim tup bebek kesesini gorduk haftaya pztsi kalp atisi icin gitcez Rabbim hepimize saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin amin
Aynen kızlar bende de iştahsızlık var ama göbekte var, hatta bir hafta da 900 gram almışm :) halbuki çok birsey de yemiyorm neden böyle oldu anlamadım. Önceden göbeğim vardı zaten şimdi biraz daha büyüdü, ve sertlesti, göbeğimi içine çekince bile hala kalıyor göbek :)aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
Hahahaha alışalım bunlara şişsin ya Zaten 9ay tadını çıkarıcaz bu ayrıcalığın sonra çocuklu olcazaynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
Amin canım hoşgelfin aramızaMerhaba kizlar insallah bende ekim annesiyim bebegim tup bebek kesesini gorduk haftaya pztsi kalp atisi icin gitcez Rabbim hepimize saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin amin
İnşallah canım kolay gelsin sağlıkla giysin ne yazık ki benim yavrumun daha şişi eline alamamış bi annesi olacak böyle işler kabiliyet işi mevlüdünde aile büyüklerinden gelecek hediyelere güvencem gariEki Görüntüle 1406379 Kızlar ben hırka örmeye başladım :) ipi geçen gün aldım yiyenİME hırka öruyordum yetmedi az bir ip lazım oldu, bende mide bulantılarımı unutayım diye başladım öyle :) inşallah giydirmeyi nasip eder Rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?