2015 Ekim Anneleri

Canim geçmiş olsun aman dikkat et kendine.

Kan pihtilasmasi icin 1 kez kan verdim ben oyle yaptirdim cnm ozel lab da cok sukur cikmadi bisey
Sevindim senin adına bende çıktı 3 gündür iğne vuruluyordu her akşam karşımda 3 tane morluk oldu. Allah'ım inşallah kavuşturur bebeğim bu sefer

Sağlık ocağında hemşireler bana bazı seyleri yememem gerektiğini söyledi düşük riski yapıyormuş.sizede söyleyim yemeyin aklınızda olsun
Maydanoz, bitki çayları, ıhlamur, ada çayı, melisa gibi bunları içmeyin kızlar

Kızlar bende çok şişkinlik oluyor bugün kuaföre kaç aylık diye sordular 5 haftalik diyince de ikiz mi diye sordular şişkinlik akşam acikmiyorum bile. Sizde de böyle mi.

Maydanoz ve ada çayını duymuştum ama diğerlerini yeni öğrendim Teşekkürler

ihlamurun zararli oldugunu duymamistim hic hatta ihlamur ve kusburnunun gebelikte icilebilecek oldugunu okumustum

Kızlar bende çok şişkinlik oluyor bugün kuaföre kaç aylık diye sordular 5 haftalik diyince de ikiz mi diye sordular şişkinlik akşam acikmiyorum bile. Sizde de böyle mi.
aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor

Aynen kızlar bende de iştahsızlık var ama göbekte var, hatta bir hafta da 900 gram almışm :) halbuki çok birsey de yemiyorm neden böyle oldu anlamadım. Önceden göbeğim vardı zaten şimdi biraz daha büyüdü, ve sertlesti, göbeğimi içine çekince bile hala kalıyor göbek :)

Hahahaha alışalım bunlara şişsin ya Zaten 9ay tadını çıkarıcaz bu ayrıcalığın sonra çocuklu olcaz

İnşallah canım kolay gelsin sağlıkla giysin ne yazık ki benim yavrumun daha şişi eline alamamış bi annesi olacak böyle işler kabiliyet işi mevlüdünde aile büyüklerinden gelecek hediyelere güvencem gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…