• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Selam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.

Kan pihtilasmasi icin 1 kez kan verdim ben oyle yaptirdim cnm ozel lab da cok sukur cikmadi bisey
Sevindim senin adına bende çıktı 3 gündür iğne vuruluyordu her akşam karşımda 3 tane morluk oldu. Allah'ım inşallah kavuşturur bebeğim bu sefer

Sağlık ocağında hemşireler bana bazı seyleri yememem gerektiğini söyledi düşük riski yapıyormuş.sizede söyleyim yemeyin aklınızda olsun
Maydanoz, bitki çayları, ıhlamur, ada çayı, melisa gibi bunları içmeyin kızlar

Kızlar bende çok şişkinlik oluyor bugün kuaföre kaç aylık diye sordular 5 haftalik diyince de ikiz mi diye sordular şişkinlik akşam acikmiyorum bile. Sizde de böyle mi.

Sağlık ocağında hemşireler bana bazı seyleri yememem gerektiğini söyledi düşük riski yapıyormuş.sizede söyleyim yemeyin aklınızda olsun
Maydanoz ve ada çayını duymuştum ama diğerlerini yeni öğrendim Teşekkürler

ihlamurun zararli oldugunu duymamistim hic hatta ihlamur ve kusburnunun gebelikte icilebilecek oldugunu okumustum

Kızlar bende çok şişkinlik oluyor bugün kuaföre kaç aylık diye sordular 5 haftalik diyince de ikiz mi diye sordular şişkinlik akşam acikmiyorum bile. Sizde de böyle mi.
:KK45: aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor

:KK45: aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
Aynen kızlar bende de iştahsızlık var ama göbekte var, hatta bir hafta da 900 gram almışm :) halbuki çok birsey de yemiyorm neden böyle oldu anlamadım. Önceden göbeğim vardı zaten şimdi biraz daha büyüdü, ve sertlesti, göbeğimi içine çekince bile hala kalıyor göbek :)

Hahahaha alışalım bunlara şişsin ya Zaten 9ay tadını çıkarıcaz bu ayrıcalığın sonra çocuklu olcaz

20150208_203856.jpg
Kızlar ben hırka örmeye başladım :) ipi geçen gün aldım yiyenİME hırka öruyordum yetmedi az bir ip lazım oldu, bende mide bulantılarımı unutayım diye başladım öyle :) inşallah giydirmeyi nasip eder Rabbim :)

Eki Görüntüle 1406379 Kızlar ben hırka örmeye başladım :) ipi geçen gün aldım yiyenİME hırka öruyordum yetmedi az bir ip lazım oldu, bende mide bulantılarımı unutayım diye başladım öyle :) inşallah giydirmeyi nasip eder Rabbim :)
İnşallah canım kolay gelsin sağlıkla giysin ne yazık ki benim yavrumun daha şişi eline alamamış bi annesi olacak böyle işler kabiliyet işi mevlüdünde aile büyüklerinden gelecek hediyelere güvencem gari

Back