• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim insallah 5. Haftada gorursun daha cok minik yavrun gorunecektir insallah annelik beklemek ve sabirla basliyormus once kese sonra kalp sonra testler hep bekleyis heycan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
İnşallah canım benim yarın gitmey düşünüyorum 5+2 oluyoruz gitsem mi ?

Kızlar tansiyon düşüklüğü yasıyan varmı aranızda benim bugün hep 9/5 cıkıyo böyle sersem gibiyim ama cok kötü olmuyorum

Böyle adet olacakmışım gibi karnımda bi doluluk hissi geceleri bi kac kere giren Kısa sancılar sonra günde 1 defa ya kusuyorum ya kusmuyorum 1 haftadır böyle sizde ne gibi degskler var canlar

Kızlar tansiyon düşüklüğü yasıyan varmı aranızda benim bugün hep 9/5 cıkıyo böyle sersem gibiyim ama cok kötü olmuyorum
canım tansiyonumu bilmiyorum hiç ölçmedim ama bazen başım dönüyo bişey yiyesim geliyo halsiz oluyorum öyle oluyo birden uykum geliyo böyle şeyler var bende

Selam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.
Bende kimyasal gecirdim ve testleri yaptırmal istiyorum doktor erken diyor 8.hftafa isteyecekmis siz hangi testleri yaptırdnz acaba bide doktordan sizmi istednz yapmasnı

Selam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.
Kan pıhtılaşması için sen mi istedim canım? Nasıl bir test? Bi arkadaş 8-9 ünite kan aliniyor yazmıs

Sevindim senin adına bende çıktı 3 gündür iğne vuruluyordu her akşam karşımda 3 tane morluk oldu. Allah'ım inşallah kavuşturur bebeğim bu sefer
Canım inşallah saglicakla alirsin kucagina. Senin nasil fark edildi pihtilasma durumu? Nerde nasip bi test yaptirdin? Gebeyken bakilabiliyo mu?

ben bayadir öruyorum bu aralar kolumu kaldiracak halim yok hic :KK43:
Canim ben örgüyü çok seviyorum ama yeni öğrendiğim için kendi başıma yapamıyorum. Enerjinİ toplayıp yeni birseye başlarsan bana da yardımcı olur musun beraber öreriz :) o halsizlik bende de var, yarın okulda başlıyor bakalım nasıl olacak :(

Canim ben örgüyü çok seviyorum ama yeni öğrendiğim için kendi başıma yapamıyorum. Enerjinİ toplayıp yeni birseye başlarsan bana da yardımcı olur musun beraber öreriz :) o halsizlik bende de var, yarın okulda başlıyor bakalım nasıl olacak :KK43:
isini eger severek yapiyosan ne guzel zaman akar gecer sana daha iyi gelir canim
bak bu ufacik yenidogan yelegi yapmistim.

Eklentiler

• 20150122_203154.jpg
    20150122_203154.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 85
Selam bayanlar....iyi geceler...5+2 hamileyim.ilk muayeneye geçen cumartesi gitmiştik 14 ünde gelin kalp atışı için dedi.bugun kasiklarimda cook ağrı oldu ve kahverengi sıvı geldi.dakika başı kontrol ediyorum neredeyse.cok şükür devamı gelmedi.korkuyorum bi terslik mi var diye...bilgisi olan var mı????

Selam bayanlar....iyi geceler...5+2 hamileyim.ilk muayeneye geçen cumartesi gitmiştik 14 ünde gelin kalp atışı için dedi.bugun kasiklarimda cook ağrı oldu ve kahverengi sıvı geldi.dakika başı kontrol ediyorum neredeyse.cok şükür devamı gelmedi.korkuyorum bi terslik mi var diye...bilgisi olan var mı????
Yerlesme kanamasidir ilk hamileligimdede oldu bundada oldu gecti. Cinsiyeti erkek oluyo derler nisani derler bazilari ama bilemeyiz artik:))) oglumda lekem geldi dr ye gittim vajina ultrasyonla baktilar daha artti progestan ice ice sistim halusulasyonlar gordum. Bu dada verdi ignesini ve ilacini kullanmadim dinlenmek daha iyi benim icin. Tabi dr ne diyasa onu yap sen. Dinlen ama ayagini kaldirarak yat. Hayirli ugurlu olsun canim saglicakla al kucagina korkma bu arada biizniallah bise olmaz

Bide arkadaslar kalp atisini duyana kadar mumkun oldugunca iliskiye dikkat edin. Tutunma asamasinda oldugu icin minikler tehlike arz ediyo biraz mesela bize yasak lekelenme ve birazda kanama olmustu. Dr vajinal muayene bile etmedi bu donem hassas oldugu icin. Cunku dusuklerin en cok oldugu donemdeyiz genelde allah muhafaza. Rabbim islam suurlu hayirli saglikli evlat nasip etsin bu donemide guzel atlatmayi nasio etsin insallah saglicakla kalin

Oh my god :))) kızlar şu an yatak odamız buram buram bir içecek kokuyor. Ama sadece banaymış, eşim duymuyor :) hakikaten yaşadığımız bir mucize :))) allaha Şükür ki vardı evde :) ilk defa oluyor, cok mutlu oldum :)

Back