Gözünaydın canım. Allah hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin miniğininmerhaba hanımlar bende bugün öğrendim anne olacağımı. Dün adet günümdü test yaptık ve çıktı bugünde beta hcg değerlerim 846.9 çıktı sizzce normal mi ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum. Doktorum perşembe günü gel kese gözükür dedi.
Teşekkürler amin allah hepimize kucağımıza aldigimiz günlerde gösterir insallahGözünaydın canım. Allah hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin miniğinin
Kizlar ben adetim iyice gecmeyince test yapmak istememistim.idrarda pozitifi erken gormustum cunku.bugun 2 gun oldu gecikeli.kandegerime baktirdim Hcg 5652 cikti.biraz yuksek gibi geldi.herseyden korkar oldum.yuksek olmasi problem belirtisi filan degildir dimi
Canım hayırlı olsun şimdiden aynı günlerimiz benim de silik cıktı ama ben çok şükür test yaptırdım. Ev taşıma olayında dikkat etmeni öneririrm .Hakkın da hayırlısı Şimdiden tebrik ederim:)Selamlar ekim ayının anne adayları, inşallah sağ selamet kucağınıza alırsınız bebeklerinizi, benim de adetim 6 gün geçti normalde 31-1 inde olmam lazımdı, üç gün önce idrarım silik çıkmıştı, bütün belirtilerde mevcut, muhtemelen hamileyim, hatta beş hafta bitti, 5+1 deyim. bu hafta çok evhamlıydım ama birkaç gündür sakinlik çöktü üzerime , devlet hastanesinin acilinde ne gariptirki dün akşam kanda gebelik testi yapmadılarsorun etmedim. pazartesi günü hemen sıra beklemeden erkenden sağlık ocağında kan vereceğim salı günü çıkacak inşallah pozitiftir, sorun yoktur. :) biraz uzun yazıyorum ama size danışmak istedim. bu hafta sonu yeni aldığımız evin temizliğiyle uğraşacağız ve ayın 14 ündede taşınacağız, bu haftadan sonra çalıştığım yerden izinde alacağım için ancak iki hafta sonra özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. ayın 19. unda 7 inci hafta bitip 8. haftaya giriyorum, inşallah o zaman keseyi de kalp atışını da duyarız değil mi?? bende inşallah salı günü katılacağım aranıza.. Bu arada folik trio aldım ben, ama çok uyku yapıyor bende birde yaklaşık bir yıl önce kimyasal gebelik yaşadığım zaman doktorumun verdiği protesgan ilacını içiyorum geceleri yatmandan önce birtane. :) kadınlar kulübüne gire gire kendi kendimin doktoru oldum yavvvv. Rabbim herkesin kucağına evladını almaya nasip etsin inşallah, hepiniz hakkında hayırlı olsun...
hayırlı olsun canım. Kese alttan muayene ile göründü benim muhtemelen seninde görünür değerler gayet iyi bence:) tekrar hayırlı olsun aramıza hoşgeldinmerhaba hanımlar bende bugün öğrendim anne olacağımı. Dün adet günümdü test yaptık ve çıktı bugünde beta hcg değerlerim 846.9 çıktı sizzce normal mi ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum. Doktorum perşembe günü gel kese gözükür dedi.
Canim kacinci haftadasin.forumlara baktim genelde cok yuksek deger goremedim.ama seninki epey yuksekmis.5. Hafta ust sinir 7300 gorunuyor sitelerde ben 4+2 deyim.hafta bitene kadar gecer bu degeri.doktorla gorustunmu peki bu durumuBenim hcg degerim 26.000 cikti!
Baktım ama onla ilgili bişey bulamadım nerde geçti ki ? öle bi test mi yaptılar.Beta HCG tamam da hcg-dil2 ne arkadaşlar?
Selam arkadaşlar...Ben bugün dayanamayıp doktora gittim ve keseyi gördüm .Gayet sağlıklı bi keseye sahipmişim kalp atışları için 13 üne gel dedi:) kan tesstini sordum gerek yok dedi. Umarım iyi haber için sabredenlerinize de sağlıklı haberler dilerim... :)
yok alttan gördü karından değil:) sürekli tuvalete çıkıyorum ultrason için sıkışman lazım tuvalete:) ben yeni yapmmıştım hem haftası açısından alttan muayene ile gördüCanım karın dan mi gördü?
Cok gecmis olsun kizlar 2 gun girmedim neler olmus cok uzuldum benimde kahverengi lekelenmem var dr ye gittik keseyi gorduk kese cevresinde bisey yok igne ilac verdi ysptirmadim gerci oglumdada kullanmistim ters tepti bana simdi kirmiziya doner gibi ins bise yokturCanim geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavusuruz sağlıklı bebeklerimize bende düşmesini bekliyorum bebegim in. .. Rabbim bebeklerimizle olsun
Bende ayni durumdayimKızlar merhaba bende de haberler pek iyi değil dün kahverengi sümüğümsü bi leke geldi benden hemen doktora koştum kesede bozulma yok gayet düzgün ama düşük riskin var dedi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.iğne verdi 5 tane doktor.bugün de çok az çamaşırıma bile geçmiycek kadar gelmiş nokta kadar.gitmesin bebeğim çok korkuyorum
Canim kacinci haftadasin.forumlara baktim genelde cok yuksek deger goremedim.ama seninki epey yuksekmis.5. Hafta ust sinir 7300 gorunuyor sitelerde ben 4+2 deyim.hafta bitene kadar gecer bu degeri.doktorla gorustunmu peki bu durumu
benim 3 gün önce 960 dı canım. Hayırlı olsun senin kac değer ?Benim hesabima gore 6.haftadayim. bugun ogrendim kan testi sonucunu. Henuz doktora gitmedim fakat aile hekimim gordu, birsey demedi.. ben de hep daha dusuk degerler duyunca tedirgin oldum.. sizlerin degerleri nasildi?
Ben bugun ilk defa olcturdum.ama haftama gore epey yuksek buyuk ihtimalle 6. Haftada sizin degerlerinize yakin olur bu hizla yukselirse.tedirgin oldum bende mol gebelikte yuksek olabiliyormus cunku.doktora gitmeden icim rahatlamayacak sanirim.ama kotu de dusunmemeye calisiyorum.ne bileyim ikiz gebeliktir belkideBenim hesabima gore 6.haftadayim. bugun ogrendim kan testi sonucunu. Henuz doktora gitmedim fakat aile hekimim gordu, birsey demedi.. ben de hep daha dusuk degerler duyunca tedirgin oldum.. sizlerin degerleri nasildi?
benim 3 gün önce 960 dı canım. Hayırlı olsun senin kac değer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?