2015 Ekim Anneleri

Gözünaydın canım. Allah hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin miniğinin

mide bulantısı başlayanlar var mı? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz beni bugün bayağı rahatsız etti.

Benim hcg degerim 26.000 cikti!

Herkese iyi aksamlar arkadaslar.carsamba gunu ilk kontrolumuze gittik ve 1 cm lik kesemizi gorduk.10 gun sonra gelirsem kalp atisini duyabilecegimi soyledi doktorum.kontrolden 2 saat sonra iccamasirimda hafif bir leke gordum ve hemen acile gittim.acil de alt muayene yapildi ve kalp atislarini duyduk.kesenin yerinin iyi oldugunu soyledi doktor. Yine de her ihtimale karsi progestan verdi ve istirahat etmemi soyledi.internette biraz arastirdigimda kahverengi lekenin kalp atisi duyulduysa sorun olmayacagini koyu kirmizi parlak kanin sıkıntı olacagini okudum ama yine de korktum acikcasiilaca basladim yatmaya calisiyorum ve bol su iciyorum.bugun herhangi birsey gelmedi cok sukur.haftaya persembe yine kontrole gidecegim.umarim bir daha olmaz ve ayni korkuyu yasamam

Canım hayırlı olsun şimdiden aynı günlerimiz benim de silik cıktı ama ben çok şükür test yaptırdım. Ev taşıma olayında dikkat etmeni öneririrm .Hakkın da hayırlısı Şimdiden tebrik ederim:)

hayırlı olsun canım. Kese alttan muayene ile göründü benim muhtemelen seninde görünür değerler gayet iyi bence:) tekrar hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

Selam arkadaşlar...Ben bugün dayanamayıp doktora gittim ve keseyi gördüm .Gayet sağlıklı bi keseye sahipmişim kalp atışları için 13 üne gel dedi:) kan tesstini sordum gerek yok dedi. Umarım iyi haber için sabredenlerinize de sağlıklı haberler dilerim... :)

Canım karın dan mi gördü?

Canim geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavusuruz sağlıklı bebeklerimize bende düşmesini bekliyorum bebegim in. .. Rabbim bebeklerimizle olsun
Cok gecmis olsun kizlar 2 gun girmedim neler olmus cok uzuldum benimde kahverengi lekelenmem var dr ye gittik keseyi gorduk kese cevresinde bisey yok igne ilac verdi ysptirmadim gerci oglumdada kullanmistim ters tepti bana simdi kirmiziya doner gibi ins bise yoktur( rabbim sizlerede hayirli zamanda saglikli bebis versin ins

Bende ayni durumdayim( oglumdada aynidini yasadim cok sukur 3bucuk yasinda bise olmuyacak ins cnm

Canim kacinci haftadasin.forumlara baktim genelde cok yuksek deger goremedim.ama seninki epey yuksekmis.5. Hafta ust sinir 7300 gorunuyor sitelerde ben 4+2 deyim.hafta bitene kadar gecer bu degeri.doktorla gorustunmu peki bu durumu

Benim hesabima gore 6.haftadayim. bugun ogrendim kan testi sonucunu. Henuz doktora gitmedim fakat aile hekimim gordu, birsey demedi.. ben de hep daha dusuk degerler duyunca tedirgin oldum.. sizlerin degerleri nasildi?

Benim hesabima gore 6.haftadayim. bugun ogrendim kan testi sonucunu. Henuz doktora gitmedim fakat aile hekimim gordu, birsey demedi.. ben de hep daha dusuk degerler duyunca tedirgin oldum.. sizlerin degerleri nasildi?
benim 3 gün önce 960 dı canım. Hayırlı olsun senin kac değer ?

Ben bugun ilk defa olcturdum.ama haftama gore epey yuksek buyuk ihtimalle 6. Haftada sizin degerlerinize yakin olur bu hizla yukselirse.tedirgin oldum bende mol gebelikte yuksek olabiliyormus cunku.doktora gitmeden icim rahatlamayacak sanirim.ama kotu de dusunmemeye calisiyorum.ne bileyim ikiz gebeliktir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…