2015 Ekim Anneleri

Kızlar benim gündüz çok problemim yok yani gündüz çalıştığım için iş yerinde anlamıyorum herhalde wc durumumu ama geceleri fena 2-3 kere kalkmaya başladım.
Ben gündüz öyleyim gece yine diare ediyorum uyku arasında d agündüz hiç duramıyorum:) birde değim gibi boğazlarım çok kuruyor, gripte var ya o yüzden şuan 0,5 L lik 4.şişemdeyim. (evde içtiğim hariç)

şansızlık olmuş cidden olsun özel tahlillerle idare edersin

Hem keseyi hem kalp atışını görmek için o zaman çağırmıştır. Ben de pzt kan tahliline gittim. Bir daha ne zaman geleyim dedim. 15 gün sonra dedi dr. İki günde bir betA hcg ye gel demedi

bana da kımse demedı onu kafam karıstı baktırsak mı acaba hem erken teshıs kurtarıcı olur mu acaba? bilemedim ki

Kızlar endişelenmeyin hemen doktor adet sonrası bir kaç kere daha tekrarlattıktan sonra belli bir değerdeyse zaten istemez. Benden 4 kere istedi mesela. Adet günü 496,75'ti 3 gün sonra 2148 çıktı. Ben adete 1 hafta kala öğrendiğim için atıyorum 2 kez vereceğime 4 kez verdim.

senin değerler maşallah:) benım 4. gun gecıkmede 960 :) ikiz var mı ailede:)

senin değerler maşallah:) benım 4. gun gecıkmede 960 :) ikiz var mı ailede:)
Canım bizim tarafta yok ama benim tüp bebek olduğu ve 2 tane blast embriyo transfer edildiği için ikiz olma ihtimali var fakat arkadaşımında adeti 1 gün geçtiğinde 2142 çıkmıştı değeri ve tek gebelik şuan kız bebiş bekliyor.

bana da kımse demedı onu kafam karıstı baktırsak mı acaba hem erken teshıs kurtarıcı olur mu acaba? bilemedim ki
Dün inciküpeli ye de ben sormuştum bunu. Dr sağlıksızdı, bir faydası olmazdı demiş anladığım kadarıyla. 2 gebelik daha geçirdim ben, ikisinde de gün aşırı kan tahliline gitmedim. Hatta ilk bebeğimi öğrendiğimde bebek 6 haftalık olmuştu, kana fln gerek kalmadı, direk keseyi gördük. İkincide de adetim 10 gün geçince idrar tahlili yaptım pozitif çıktı, dr a gittim yine keseyi gördüm. Bu sefer riskli bir gebelik olduğu için dr adetime 3 gün kala tahlile gelmemi söylemişti, bunu da öylece kanda öğrendim. Bir de çok kaderciyim sanırım ben. Allah karnımdakine ömür nasip ettiyse öyle böyle korur nasıl olsa. İkinci gebeliğimde kendimi yırttım ama bebek gitti. Kendi vücudumun içinde olanlara ben kendim müdahale edemeyecek kadar aciz olduğumu anladım. O "ol" dedikten sonra.....

Ben de yumurtlama iğneleri ile hamile kaldım. 3 tane güzel gelişmiş yumurtam vardı. Ben de ikiz hatta üçüz olabilir diye bekliyorum

çok çok çok haklısın ...bazen hormonlarımız heyecanımız sağlıksız endişelere sebep oluyor halbu ki hepimiz tedbirliyiz .Olcağı var sa olacak ....

Ben de yumurtlama iğneleri ile hamile kaldım. 3 tane güzel gelişmiş yumurtam vardı. Ben de ikiz hatta üçüz olabilir diye bekliyorum

Canım istiyorsan allah gönlüne göre versin inşallah benim gönlümden hep tek geçiyordu bakalım yarın gidince öğrenicez tek mi çift mi?

ben çoğul olsun isterdim:) iğne fobim var ikisi bi anda çıkardı ohhh:) yılandan korkmam iğneden korktuğum kadar :)

Hepimizin bütün yumurtaları tutarsa grupta çoğul gebelik patlaması yaşarız :)
insallah ama bende hep saglikli hayirli evlat olsun diye dua ediyorum bir bucuk senedir bekliyorum 18 aydir her adet gunumde doktugum goz yaslarimi bi ben bilirim. allahim ne nasip ettiyse ona raziyim

insallah ama bende hep saglikli hayirli evlat olsun diye dua ediyorum bir bucuk senedir bekliyorum 18 aydir her adet gunumde doktugum goz yaslarimi bi ben bilirim. allahim ne nasip ettiyse ona raziyim
Benim de 13 ayım anlattığın gibi geçti canım. Ben de sirekli dua ediyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…