2015 Ekim Anneleri

6. 7. haftada olanlar mide bulantıso yaşıyor musunuz ben yaşamıyorum bazen oluyor sadece bana çok kötü oluyor insan evinin kokusundan bile tiksiniyor dediler bende öyle bişey yok
Canım bende yaşıyorum bzen il defa bu sabah çıkardım biraz ama iki gündür kokulara aşırı hassasım .Dün çok güzel bi parfüm sıkmış kız koku güzel ama tiksindim midem kalktı bunlar kişiden kişiye değişiyor hafif atlatan ağır atlatan çok yorum var bu konuda umarım iyi bi hamilelik geçiririz

inşallah canım galiba benim çok ağır geçmeyecek bulanrım oluyo ama ara ara çıkarma falan yok zeytin yağını sevmiyorum mesela artık böyle bazı şeylerden hoşnut değilim artık ama çokta ağır değil dediğim gibi

Canlar doktordan çıktım herşey çok güzel ufukta mini minnacık kese gibi birsey göründü rahimim ters.olduğundan zor görünüyor.ama değerlerin iki katı değil daha fazla artıyor dedi çoğul gebelik olabilir dedi iki haftaya belli olurmuş:))) rabbim sana şükür...

Selam kızlar bizde bu hafta gidemedik dün bahsetmiştim haftaya 8 haftalık olduğumuzda gideceğiz. Artık kese bebek kalp hep birlikte görürüz herhalde.

selam kızlar hastalandım yataklara düştüm resmen. ben böyle bir mide bulantısı görmedim kızım da hiç böyle olmamıştım 24 saat kesintisiz midem bulanıyo iştahım kesildi yemek fikri bile midemi bulandırıyo hiç bir şey yemek istemiyorum insanın çocuğundan midesi bulanırmı ya mis kokulu evladım garip garip kokuyo sanki offff açlıktan midem karnıma yapıştı herşey kokuyo pervol leri yumuşatıcıları falan çöpe attım dünyam tersine döndü kızlarrrrrrrr

selam kızlar bende bugün avm ye gittim pantolonlarımın beli sıkmaya başladı hamile pantolonlarından alayım rahat rahat olsun diye ya hayret ediyorum şişkinlik mi nedir şimdiden böyleyse . yalnız lc waikikiden başka hiçbiryerde hamile kıyafeti yok ya nerden bulucam bilmiyorun

yaa benim niye bulanmıyo acaba bi terslik mi varki diye düşünüyorum gerçi başka linklere baktım hiç bulantısı olmadan doğum yapanlarda var ama bilmiyorum

internet alışverişi düşünürsen var hep sitelerde daha fazla cesitler .

yaa benim niye bulanmıyo acaba bi terslik mi varki diye düşünüyorum gerçi başka linklere baktım hiç bulantısı olmadan doğum yapanlarda var ama bilmiyorum
tütsü kokularına bayılır oldum bende ara ara benımde çok yok canım biz biraz şanslıyız ya da fırtına öncesi sessizlik

Canım hiç kafana takma.benim ilk hamileligimde hiç midem bulanmamiştı.hatta hamile olmasam 9 ayda mutlaka nidemi bulandıracak bisey olurdu bende ters etki etti diyordum.şimdi de yok bulantım ama iştahım azaldı sanki.ilerledikce olur mu bilmiyorum.

galiba bendede ters etki yaptı

bende ayniyim normalde ona buna midesi bulanan ben simdi hafif atlatiyorum. kayinvalidemde hamielliklerini hep rahat gecirmis kendi annemde yataktan cikamamis bakalim insallah hic olmaz mide bulantimiz :)
bizde üç kardeşiz annem üçümüzdede ağır geçirmiş mide bulantısı çok yaşamış bende bişeycik yok kişiden kişiye değişiyo anlaşılan

bende ayniyim normalde ona buna midesi bulanan ben simdi hafif atlatiyorum. kayinvalidemde hamielliklerini hep rahat gecirmis kendi annemde yataktan cikamamis bakalim insallah hic olmaz mide bulantimiz :)
ecem ben dayanamayıp gittim aylin hanıma keseyi gördüm

aaa ne guzel iyi yapmissin bak en azindan stresten kurtuldun.
nasil aylin hanim begendinmi :)
ilgili ve şirin bi kadın ama çok aceleciydi hiç bişey soramadım o da çok sorum olduğundan kaynaklandı13nde kalp sesi için çağırdı o gün de aceleci davranırsa devam etmem ama hastane çok iyi ama ya çok yeni olduğu için ya işi vardı sanırım ameliyatı bilmiyorum 5 dakika içinde ultrason foto çektı gıyındım ılac yazdı çıktım o ara da çok konuştuk ilgili ama telaşlıydı tavrı .Bebişimin ilk pozunu aldık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…