- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
baya yüksekmiş ama düşük çıkmadıkça sorun yok diye biliyorum genelde çoklu gebelik olarak yorumlanır ama tabi doktora danışman gerek26.000 cikti..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya yüksekmiş ama düşük çıkmadıkça sorun yok diye biliyorum genelde çoklu gebelik olarak yorumlanır ama tabi doktora danışman gerek26.000 cikti..
yok alttan gördü karından değil:) sürekli tuvalete çıkıyorum ultrason için sıkışman lazım tuvalete:) ben yeni yapmmıştım hem haftası açısından alttan muayene ile gördü
Iyi geceler arkadaslar bu tedirgin günler gecsin artik ayın 16 sindada benim randevum var inanin o gün gelmedikçe mutlu olamıyorum
beta ya bakmadı canım gerek duymadı en son 3gün önce çıkan sonuç 960 dı :) hepimizin sağlıklı haberlerle mutlu olmasını diliyorumHayırlı olsun canımdeğerin kaçtı peki biliyor musun?
Iyi geceler arkadaslar bu tedirgin günler gecsin artik ayın 16 sindada benim randevum var inanin o gün gelmedikçe mutlu olamıyorum
canım inşallah çabuk geçer inanın elim ayağım titredi 6mm lik hücre yığını sizi ne hale sokuyor yaşayıp görün :) bende 13 ünde kalbini duymaya gitcem .İlk fotosunu elime aldım onla ytıp kalkıorum :)Aynen canım bende. Aklım orda hep. Ama olumlu düşünelim. Göreceğiz inş bebislerimizi![]()
İNSAN BİRŞEYLERİ KESİNLEŞTİRMEDEN OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ ATAMIYOR AKLINDAN. En iyisini yapmışsın canım bende dün 8 gün dayanamam deyip erkenden gittim . Eşimde bende iyi haberi duyunca resmen titredik ister istemez stres yapıyordu çünkü. Oğlun iyi bi abi olacak kesin .Güzel haberlerini bekliyoruzBen de dayanamadım ve bugün saat 3 é randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Keseyi bebeği görmeden içim.rahat etmeyecek yoksa benim.bugün gitmeden yine bir kan testi yaptıracağım ona göre.de.artık şu zaman gel kalp atışını duyalım der. Pek hayırlı insanlarla çalışmadığım için.git gel.sorun oluyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Bu arada oğlum 20 aylık annem bebek nerde dediğim de gelip göbüşümü öpüyoür ölürüm ben bunlara ya:)))
hayırlı olsun canım tahmını doğum tarihini sana yazdıgım yazının altında cıkan benım takvımımın altında ki lınkten ögrenıp burda ki profılınde kı kısıler bılgılerın dekı hamilelik takvımıne eklersen yapabilirsinHerkese selam bende 5şubatta 2.kez anne olacağını öğrendim oğlum utku 9aylık henüz beraber büyürler inş.bana hamilik takvimi nasıl yapılır bilen varmi
dil-hcg2 geçen bi arkadaş daha sordu ama kimse bi yanıt vermedi netten baktım bulamadım canım ben doktora gittim hiç pıhtılaşma testi istemedi onu sanırım önceden düşük geçmişi olanlardan istiyolar ama tabi özellikle sen isterde yaptırırsan bu zamanlar uygunmus netten araştırdığım kadarıyla hayırlı olsun şimdidenSelam kızlar
Çarşamba gunu beta hcg degerim tıp merkezinde 1023 çıkmıştı. Dün üni hastanesine gittim beta hcg >1000 ve dil-hcg2 değeri 2185 cikti sonuç. Doktor keseyi gördü 4.5 mm
Dil-hcg2 ne oluyor internetten anlayamadım
Bir de kan pihtilasmasi için ne zaman ne testi yaptırmak gerekiyor?
Oldumuuhayırlı olsun canım tahmını doğum tarihini sana yazdıgım yazının altında cıkan benım takvımımın altında ki lınkten ögrenıp burda ki profılınde kı kısıler bılgılerın dekı hamilelik takvımıne eklersen yapabilirsin
Canım ben de istedim. Halam da vardi çünkü genetiktir diye düşündüm ve doktora söyledim. O da sizde öyle bir durumla karsilasmadan o yapilmaz dedi. Yani bebek mi kaybetmek gerekiyor bunun için?dil-hcg2 geçen bi arkadaş daha sordu ama kimse bi yanıt vermedi netten baktım bulamadım canım ben doktora gittim hiç pıhtılaşma testi istemedi onu sanırım önceden düşük geçmişi olanlardan istiyolar ama tabi özellikle sen isterde yaptırırsan bu zamanlar uygunmus netten araştırdığım kadarıyla hayırlı olsun şimdiden
anım allah kimseye yaşatmasın inaşallah ben 2 defa düşük yaptım nedenini araştırmak için test yaptılar hatta tıp ta yaptırddım 3 düşük yaparsan yapıyolarmış bu testi maliyetli die bizde bi doktor bulduk onun sayesinde yaptırdık özelde çok pahalıydıCanım ben de istedim. Halam da vardi çünkü genetiktir diye düşündüm ve doktora söyledim. O da sizde öyle bir durumla karsilasmadan o yapilmaz dedi. Yani bebek mi kaybetmek gerekiyor bunun için?
Allah ım göstermesin hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim inşallah.
inşallah allahım ne yapıcağımı şaşırdım dünde biraz kan gördüm hemen doktora koştum baktı kesede bişey yok hatta içinde çekirdek kadar bişey gözüküyo.yerleşmede sorun olmuş ondan kanamıştır dedi doktor bende şaşırdım.şu an çok az açık kahve iğne ucu kadar var.ama nasıl korktum anlatamam.kalbini duymadan rahat edemiycemBende ayni durumdayim( oglumdada aynidini yasadim cok sukur 3bucuk yasinda bise olmuyacak ins cnm
kan dediğiniz nasıl oluyor kırmızı renkli mi görüysosunuz?inşallah allahım ne yapıcağımı şaşırdım dünde biraz kan gördüm hemen doktora koştum baktı kesede bişey yok hatta içinde çekirdek kadar bişey gözüküyo.yerleşmede sorun olmuş ondan kanamıştır dedi doktor bende şaşırdım.şu an çok az açık kahve iğne ucu kadar var.ama nasıl korktum anlatamam.kalbini duymadan rahat edemiycem