• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

insallah ama bende hep saglikli hayirli evlat olsun diye dua ediyorum bir bucuk senedir bekliyorum 18 aydir her adet gunumde doktugum goz yaslarimi bi ben bilirim. allahim ne nasip ettiyse ona raziyim
Ay canım umarım herşey çok güzel olur senin ve hepimiz için:)

en iyi si tedbiri alıp stres olmadan yaşadığımız mucizevi olayın tadını çıkarmak ya :) sigarayı bırakıp 14kilo aldığım zaman diyete başladıktan 4 gün sonra hamile kaldığımı öğrenmek her ne kadar 100 kılo olmadan doğurabilcem mi sorusunu milyon kere döndürse de kafam da yaramaz bi çocuğum olursa koşturur veririrm kiloları diyip olumlu olmaya çalışmama sebep oluyor:) inşallah sadece 10 kilo alırım yoksa doğumdan sonra bı iki sene aç gezicem :)

Benim inanılmaz bir şişkinliğim var. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi bugün. Aynı durumda olan var mı?

bende arada oluyo canım bugün yok ama adetim gelecekmiş gibi ağrım var korkuyorum böyle olunca

Kızlar ben haftaya gidiyorum doktora. Maalesef bir hafta daha bekleyeceğim. Doktorum tüp bebek doktoru olduğu için cts günleri değil, haftaiçi gebe olanlara bakabilecekmiş. Bende özel sektörüm haftaiçi izin almam mümkün değil. Mecburen özel muayenehanesi olan bir doktora devam edeceğim. O da bu hafta doluymuş önümüzdeki haftaya randevu alabildim. 8 haftalık olucaz.

Adet ağrısının dışında bu dediğim. Karnım çok şiş. Pantolonuma sığmadım
bendede oluyo canım arada şişkinlik hatta ilk öğrendiğim günlerde daha çok karşılaştım şişkinlikle sanki 3-4 aylık gibi şişti karnım pantolonumum beli sıkıyordu

Kizlar ben adetim iyice gecmeyince test yapmak istememistim.idrarda pozitifi erken gormustum cunku.bugun 2 gun oldu gecikeli.kandegerime baktirdim Hcg 5652 cikti.biraz yuksek gibi geldi.herseyden korkar oldum.yuksek olmasi problem belirtisi filan degildir dimi

Kizlar ben adetim iyice gecmeyince test yapmak istememistim.idrarda pozitifi erken gormustum cunku.bugun 2 gun oldu gecikeli.kandegerime baktirdim Hcg 5652 cikti.biraz yuksek gibi geldi.herseyden korkar oldum.yuksek olmasi problem belirtisi filan degildir dimi
Düşük olması problem ama yüksek olması değil canım. Hcg si çok yüksek çıkanların kızı oluyormuş diye okumuştum diğer konulardan birinde

Kızlar ben haftaya gidiyorum doktora. Maalesef bir hafta daha bekleyeceğim. Doktorum tüp bebek doktoru olduğu için cts günleri değil, haftaiçi gebe olanlara bakabilecekmiş. Bende özel sektörüm haftaiçi izin almam mümkün değil. Mecburen özel muayenehanesi olan bir doktora devam edeceğim. O da bu hafta doluymuş önümüzdeki haftaya randevu alabildim. 8 haftalık olucaz.
Olsun bakarsın kalp atışını da duyarsın

Selamlar ekim ayının anne adayları, inşallah sağ selamet kucağınıza alırsınız bebeklerinizi, benim de adetim 6 gün geçti normalde 31-1 inde olmam lazımdı, üç gün önce idrarım silik çıkmıştı, bütün belirtilerde mevcut, muhtemelen hamileyim, hatta beş hafta bitti, 5+1 deyim. bu hafta çok evhamlıydım ama birkaç gündür sakinlik çöktü üzerime , devlet hastanesinin acilinde ne gariptirki dün akşam kanda gebelik testi yapmadılar :( sorun etmedim. pazartesi günü hemen sıra beklemeden erkenden sağlık ocağında kan vereceğim salı günü çıkacak inşallah pozitiftir, sorun yoktur. :) biraz uzun yazıyorum ama size danışmak istedim. bu hafta sonu yeni aldığımız evin temizliğiyle uğraşacağız ve ayın 14 ündede taşınacağız, bu haftadan sonra çalıştığım yerden izinde alacağım için ancak iki hafta sonra özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. ayın 19. unda 7 inci hafta bitip 8. haftaya giriyorum, inşallah o zaman keseyi de kalp atışını da duyarız değil mi?? bende inşallah salı günü katılacağım aranıza.. Bu arada folik trio aldım ben, ama çok uyku yapıyor bende birde yaklaşık bir yıl önce kimyasal gebelik yaşadığım zaman doktorumun verdiği protesgan ilacını içiyorum geceleri yatmandan önce birtane. :) kadınlar kulübüne gire gire kendi kendimin doktoru oldum yavvvv. Rabbim herkesin kucağına evladını almaya nasip etsin inşallah, hepiniz hakkında hayırlı olsun...

Selamlar ekim ayının anne adayları, inşallah sağ selamet kucağınıza alırsınız bebeklerinizi, benim de adetim 6 gün geçti normalde 31-1 inde olmam lazımdı, üç gün önce idrarım silik çıkmıştı, bütün belirtilerde mevcut, muhtemelen hamileyim, hatta beş hafta bitti, 5+1 deyim. bu hafta çok evhamlıydım ama birkaç gündür sakinlik çöktü üzerime , devlet hastanesinin acilinde ne gariptirki dün akşam kanda gebelik testi yapmadılar :KK43: sorun etmedim. pazartesi günü hemen sıra beklemeden erkenden sağlık ocağında kan vereceğim salı günü çıkacak inşallah pozitiftir, sorun yoktur. :) biraz uzun yazıyorum ama size danışmak istedim. bu hafta sonu yeni aldığımız evin temizliğiyle uğraşacağız ve ayın 14 ündede taşınacağız, bu haftadan sonra çalıştığım yerden izinde alacağım için ancak iki hafta sonra özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. ayın 19. unda 7 inci hafta bitip 8. haftaya giriyorum, inşallah o zaman keseyi de kalp atışını da duyarız değil mi?? bende inşallah salı günü katılacağım aranıza.. Bu arada folik trio aldım ben, ama çok uyku yapıyor bende birde yaklaşık bir yıl önce kimyasal gebelik yaşadığım zaman doktorumun verdiği protesgan ilacını içiyorum geceleri yatmandan önce birtane. :) kadınlar kulübüne gire gire kendi kendimin doktoru oldum yavvvv. Rabbim herkesin kucağına evladını almaya nasip etsin inşallah, hepiniz hakkında hayırlı olsun...
Allah hakkında hayırlısını versin canım. İnşallah hamilesindir. Ben olsam o kadar bekleyemezdim. :) Sağlık ocakları sonucu 1 gün sonra mı söylüyor? özel hastanelerde 2 saat içinde çıkıyor

özel hastane bulunduğum ilçede yok maalesef, keşke hemen gidebilsem cumartesi, ne gün olursa olsun haklısın. sağlık ocağında da o testi kaldırmışlar kan örneklerini başka yere gönderiyorlarmış test sonucu ondan bir gün sonra çıkıyormuş, ama inşallah hamileysem özel hastanede kontrollerime devam edeceğim ;)

bir haftadır eşimin başını yiyorum kantahliline gidelim diye, o da bekle bekle belki hamile değilsindir çok ümitlenme diyor, biliyorum o da benim iyiliğimi istiyor, çünkü çok gergin oluyorum adet olduğumda. bekledim bekledim olmadı, o da artık emin olmaya başladı. :) ama işte tek sorunumuz evi taşımak, inşallah Rabbim sağlık sıhhat verir hepimize, bir sorun çıkmaz yaa. endişeliyim çok, hep dua ediyorum. hayırlısıyla eve girmek nasip olur sağ selamet.

merhaba hanımlar bende bugün öğrendim anne olacağımı. Dün adet günümdü test yaptık ve çıktı bugünde beta hcg değerlerim 846.9 çıktı sizzce normal mi ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum. Doktorum perşembe günü gel kese gözükür dedi.

Back