2015 Ekim Anneleri

Ne yapsın yavrucak boğazından geçmiyor demekki bi iyilessin inşallah yemeği iştahlı yer.benim kız her zamanı gb iştahsız yaptığım.mamalari bazen döküyorum çok üzülüyorum yeseler kilo alacaklar ama yemiyorlar.cok yakınlarım bile bu hafta görmesin bana moral için değişmiş sanki toplamış diyoroysa bebe aynı bebe

Kilolu olmak tabi bir gösterge değil ama hastalık bırakmadı peşinize. Sen de çok yoruldun.
Denemişsindir belkide açıkhava da park da dikkati dağılırsa yer mi acaba

Inşallah canım umarım yer...
Bende dökünce çok üzülüyorum kaşık mamasi hariç hiçbirşey yemiyordu zaten şimdi onuda yemiyor...
Kahvaltı desen diline vurmuyor veriyorum tukuruyor yada başını sallıyor...
Canları sağolsun canim ne yapalım birde hasta olmasalar iste...

Kızlar sizi çok özledik biz malesef telefonum hala tamir olmadığı için girebiliyorum ama yazamıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır. Hifa 4 aydır hiç kilo almıyor ve bu hafta hastalandı iice zayıfladı.

İyiyiz canım çok şükür :) çok azaldık zaten forumda yaklaşık 5 kişi götürüyoruz.
Çok geçmiş olsun size Hifa'mız çabucak toparlansın

Aklım burda yazıyorum ama tl göndermiyor soracak sölicek çok şey var mesela kaç dişiniz var yürümeye adımlamaya başladınız mı gibi gibi :)

Aklım burda yazıyorum ama tl göndermiyor soracak sölicek çok şey var mesela kaç dişiniz var yürümeye adımlamaya başladınız mı gibi gibi :)
Geçmiş olsun canim eminde bir kaç aydır hiç kilo almadı ve hep hasta canları sağolsun ne yapalım...
7 dişimiz var 2 tane de yolda canım benim minik çok hareketli sürekli beni yürütün diyor tutup kalkıyor asker gibi sürünüyor

kızlar slm, önümüzdeki hafta için izin aldım, bayram tatiliyle bir 15 gün kızımla beraberiz :) tatil moduna girdim çok yazamam artık ama şöyle bir okudum da, diş çıkarken ateş olması bebeğin her şeyi ağzına sokmasından oluyormuş. oyuncaklarını falan daha sık yıkayın. bizim dr söylemişti,
sütüm hala az ama bi miktar arttı. inşallah kesilmez. Güneş memeye düştü bu ara, sürekli emicem diye tutturuyo, ek gıdanın yüzüne bakmıyo zorlamıyorum hiç. sabah parka çıkardım kahvaltısını yanıma aldım, orda yedi sıpa.
bi de çeşit çeşit oyunlarla şaşırtıyo bizi :) büyüyorlar hızla :) doğum günleri geliyo kızlar, var mı planlaaar :))

Ayy ne güzel canım iyi tatiller bol eğlenceler size:) benim de hafta sonu eşim geldi yanımıza hep dışarıdaydık ev aramayla geçti zaman ev alalım diye düşünüyorduk bir şey de bulamadık yorulduğumuzla kaldık ama ilaç gibi geldi görüşmek. Ben doğum günü arkadaş ve aile arasında ama bakalım zaman yaklaşsın biraz daha zaman belki babası yine yanımızda olamayacak

Canım benim kizim da hiç bişey yemek istemiyor dün sabah kahvaltı ara öğün öğle yemeği hiç bişey yemedi en sonunda kendime kızdım bu kadar zorlama neden ici almıyor demekki illaki açlığı na ağlayacak.antibiyotik kullanıyor diye belkide telasim

Dün kuzenim kizi için doğum günü düzenledi çok güzel olmuş konsepti ari maya evin dekoru kizinin kıyafeti uyumluydu . Ilk o doğurdu ben hamileydim ah bende doğursam kucağımda sevsem diyordum şimdi ben nasıl bişey hazırlayayım doğum gününe diyorum

Aynen canim antibiyotik alıyor diye içime sinmiyor vicdan yapıyorum inşallah iyileşince yemeye başlarlar hoş emin doğduğundan beri istahsiz çok zor yiyor...

Oh ne güzel iyi eğlenceler size anne kız
Doğumgünü dışarıda minik bir kutlama olacak. Evde yapmayacağım. Doğumgünü pazara geliyor. Brunch kahvaltı şeklinde.
Hatta bugün organizatörle görüştüm. Kızumın bugüne kadarki 30 resminden bir fotoblok yaptıracağım. Sonra da eve koyacağım.
Güneş 1 yaşında yazan altta kızımın resminin olduğu bir fotoblok daha olacak.
Güneş 1 yaşında yazan peçetelikler olacak.
Davetiye de hazırlanacak. Hatıra kalsın.
Bir masaya cupcakeler macaron vb şeyler koyacağım. Cupcakelere süs çubuklar istedim. Gene üzerinde Güneş 1 yaşında yazacak
Pastaya karar vermedik :)

Cnm ya çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyidir inşallah.eevet bebislerim ufak bir rahatsızlığı bile olsa ağızlarına birşey sokmuyorlar.inşallah iyi olmuştur simdi

Kızlar nasılsınız bakalım işlerimin yoğunluğundan girip yazamıyorum buraya. Süt izni konusunu ne yaptınız kızlar? Milli eğitimi arayıp sordum ücretli analık iznimizin bitiminden itibaren ilk altı ay üç saat sonraki altı ay da bir buçuk saat varmış izin buraya kadar her şey normal gidip okul idaresine söyledim ee biz sınıf öğretmenimize de kullandırmadık rehber öğretmenlerle ilgili de bir ibare yok kullanamazsınız demesin mi zaten bulduğum bakıcı da bir gün sonra arayıp iptal etti bu da böyle söyleyince çok sinirlendim. Müdüre soruyorum böyle bir hak var hiç mi rehber Öğretmen kullanmıyor kullandıran okul yok diyorum bilmiyorum milli eğitimdekilerin de bildiğini sanmıyorum falan diye saçmaladı bir üst merci neyse ona soralım diyor dilekçe yazılacaksa ben mi okul idaresi mi yazacak ona göre hareket edelim diyorum tatmin edecek cevap bulamayız diyor sert de çıkamadım siz sorun nereye soracaksanız haber bekliyorum dedim çıktım

657 de ücretsiz izin birimi demiyor analik izninin bitiminden itibaren ilk 6 Ay 3 saat sonraki 6 Ay 1.5 saat her 657 e tabii memur için geçerli öğretmenler için ayrı bir yönetmelik mi var ki . Milli eğitim neye göre ücretsiz izinden itibaren diyor devlet personel daire başkanlığına sorun daha da isim içinden çıkamazsa nasıl bi müdür bu.kadrolu öğretmen değilmisin canim?

Aynen canim antibiyotik alıyor diye içime sinmiyor vicdan yapıyorum inşallah iyileşince yemeye başlarlar hoş emin doğduğundan beri istahsiz çok zor yiyor...
Bebeklerin hasta olması sorun sonra guy değiştirmesi ayrı bir sorun ezgi kaşığı gorsugörsün kafasını çeviriyor. Bende hastayım 2 günlük raporu zor aldım başımı kaldıramıyorum.onumuz bayram h.sonu düğün var kv tarafından gitmeyeceğim ben.

Ben evde kutlayacağım kelebekli ya da farklı bir konsept yapacağım. Çok büyük bir şey yapmayı düşünmüyorum kızımın dikkatini çekecek süslemeler alip salonumuzu susleriz zaten çalışıyorum ikramları da dışardan yaptırırım ev hanımları yapıyor bi küçük dükkanları var temiz bir yer. Intrnette güzel paylaşımlar var eti püfü ters çevirip çöp sisleri süsleyip üzerine batırmışlar çok hoş olmuş. Arkadaşlarımızı ve aileler toplanırız bu yıl hep beraber seneye ailecek en fazla kuzenlerim ile kutlarız.esimde bende çok abartıya karşıyız bir doğum gününe yapacağım masrafı kizim için birikim.yaparim.

Canım zaten yazıda ücretsiz izin demiyorum ücretli izin dedim toplam 16 hafta olan iznin bitiminden itibaren kullanılıyor süt izni bunu brn biliyorum da müdür kafasına göre böyle söyledi neyse şube müdürü gelecekti okula ona soracaktı md.yardımcısı olmazsa dilekçe yazıp milli eğitime gideceğim. Kadrolu öğretmenim canım 6. Yılımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…