S Sevdalinka00 canım hoşgeldin. yiğitalp kalabalıkta huy değiştirmiştir, zamanla unutur sakinleşir inşallah. sen sakin davrandıkça düzelir diye düşünüyorum. kalabalıklar gezmek için iyi de yaşamak için değil, yoruyor çocukları.
pessinus canım sen de kv için beklentide olma, çok zor hak veriyorum sana, hele ki huysuz zamanlarında tek başına çocuk bakmak... feleği şaşıyor insanın ama yardım beklentisinde olunca da kendi annen bile olsa hayal kırıklıkları olabiliyor. herkesin kendi hayatı var ve bi yaştan sonra fedakarlık yapmak zor geliyor malesef. biraz da biz nasıl büyüttüysek onlar da büyütür diye düşünülüyo. sağolsunlar annem ve kv hep yardım ederler bana ama her lafın başında özellikle annem, biz ne zorluklarla büyüttük, çamaşır mak. mı vardı, bulaşık mak mı vardı, bizim zamanımızda temizliğe kadın almak mı vardı... diye bi başlıyo kiii :)) diyemiyorum bile sen az tut da ben bi kafamı dinleyim diye. İşten çıkar çıkmaz dooooğru eve ben, nereye gitsem de kızı yapışık ikizim gibi taşıyorum. iyi de oldu, alıştı zibidi gezmeye :))