2015 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canim...
Bayram şimdiden düşündürüyor beni esimin tarafı aile apt oturuyor hepsi bir arada olacak emin zaten uyumuyor, yemiyor gözlerinin altı çöktü bugün 8saat ac durdu arada su içti kahvaltı çorba desen diline vurmuyor sadece kaşık mamasi onuda zorla veriyorumbakalım bayramda ne hale geleceğiz

Hım kusura bakma hastayım yazıyı farklı okumuşum.müdürler farklı nasıl yorumlar anlamıyorum.bizimki bayan olduğu halde kızımın randevusu var diyorum dr o güne vardı devlet hastanesi farklı bir güne vermiyor.yonetici olamıyor herkes

Kızlar yemeyen bebklerinizi muhakkk bi yasitinin yanina goturup ayni yemeyi birlkte yedirin karsi komsumla deniyorz ve cok basarili ekim 21 2015 dogumlu kizim uc aydir 9.5 kiloydu iki ay hic ek gida yemedi on bes gundur bu uygulamayi yapiyirz 9.800 gram olmus bile maşallahı var istahinin da allahim hastalik vermesin kimsenin evladina

8 saat aç mı durdu inanmıyorum bir de uzmanlar der ya acıkırsa yer üstelemeyin ne zaman acıkacak
Hiç mi sevdiği birşey yok mesela sebze haşlasan önüne koysan kendi yer belki değişik gelir ben kızımın eline küçük dil peynirleri çok seviyor
Tarif değiştirsen bize dr demişti yumurta beyazı olmadan kahvaltı da omlet, tuzsuz salçasız mantı bile yiyebilir dedi.

Yok canim ne yaptıysam yediremedim eline de verdim ufalayıp ezip atıyor...
Dün kbb götürdüm 2 şişe antibiyotik kullanmamıza rağmen akıntınız ve öksürük devam ediyor alerjik olabilir takip et devam ederse getir dedi...
Zorlamak istemiyorum canim ama vicdanım el vermiyor bıraksam 24 saat ac duracak

Canim yakınımızda hiç yaşıtı yok malesef...
Maşallah minigine aynı gün doğum yapmışız oğlum 7.5 kilo hiç kilo almıyor kilo vermesinde razıyım...
Rabbim evlatlarımıza sağlık versin canim...

Dr değiştirsen canim nerede yaşıyorsun bilmiyorum alternatif başka bir hastane varsa bi görün derim 2.bi göz görsün.ezgi yi araştırma hastanesine götürdüm çok şükür şimdi daha iyi. Bazı bebekler anneleri çok yıpratarak buyuyor ezgi de onlardan biri. daha katı gıdayı kabul edemiyor pelte kıvamında her sey çevrenin kötü alışmış isin zor cok cekersin gb laflarını duydukça daha bi üzülüyorum. O bir yese ne yemekler yapacağım inşallah o günleri de göreceğiz hatta aaman cocugum az ye falan Uzme kendini sakin bir bakarsın yemesi düzene girmiş. Zayıf olsun canı içinde olsun.

Benim kizim kuzeninin oğlu ile arasında 5 gün var aynı anda yedirdik kizim hiç etkilenmedi canim sadece onun hareketleri ilgisini çekti maşallah sizinki başarılı olmuş ama

Kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl oldu? hande_buse BeyazPatik35 inşallah iyileşmişsinizdir.
pessinus canım gönlünüzce bir ev bulursunuz umarım. Kiraya verilen paralar yüksek, insan büyük borçlara girmek istemiyor ama bu sefer de ev sahibine çalışmış oluyoruz.
Doğum gününde de inşallah hep beraber olursunuz:) olmasanız da üzülme, bunlar temsili şeyler. Bu görevler de bitecek rahat edeceksiniz, hep beraber olacaksınız böyle düşün :)
Ben doğum günü olayına hiç girmeyecektim, bi arkadaşım bir kez olacak sonra pişman olursun dedi :) yapayım dedim sırf kendi kendimize bile kalabalığız bir iki kişi daha çağırsam eve sığmayız. Ev küçük, ben salonda oturuyorum köşe takımı var bi de 3lü kanepe. Kim nereye sığsın :) bi yer tutup süs, yiyecek falan ayarlasak uzun iş. Eşim organizasyon firmasıyla görüşelim dedi. Bakalım çok bi fiyat demezlerse yapıcaz. Hiç istemiyorum derken baya baya olaya girdim ben yani kızlar, tutmayın beni

Bu arada tatilden döndük, Güneş ilk gün ve ikinci gün pek sevmedi ağladı denizde. Ama sonradan ben olayı çözdüm, küçük çocuklar bulup yanlarına götürmeye başladım. Baktım bizim kız milletin peşinden denize girmeye başladı:) şöyle uzun bi tatil olsa baya yüzecekmiş bizim kız :) azcık yandı :) otelde bi yedi bi yedi, millet demiştir bu bebeği evde aç bırakıyorlar herhalde :) yoğurtlar, sebze çorbaları, salatalar köfteler.. ama eve döndük geldiğinden beri yine aç geziyo hatun. Döndük diye trip mi atıyo bilemedim. Memurun tatili 4 gün anca oluyo annecim alış buna diyorum ama pek ışık alamadım güneşte çok durmadı ama yine de boynundaki isilikler dermatite dönüştü. Bu gün dr a gitik krem verdi 3 tane. Onları kullanıyoruz. Kabuk gibi sert oldu kaşınıyo baya. Bizden böyle teyzecikler :) görüşemezsek

HERKESE İYİ BAYRAMLAAR

Yerim senin fıstığını minik cadı ...
Herkese hayırlı, huzurlu bayramlar

Bana da işin zor diyorlar hatta annem bile Allah yardımcın olsun kızım diyor..
Canim farklı doktorlara da götürdüm aynı ya....
Evet sağlıklı olsunlarda inşallah bunlarda geçecek

Bizim de 8 disimiz var cok hızlı çıkartıyor dişi bide hastalandı kilo alması iice durdu artık ayakta durabiliyor dura dura 3 adım attı dün cok sevindik bizde cocuk korktu oturdu oldugu yere

Selam kızlar yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun :)
Tüm öğretmen annelere güzel bir yıl geçirmelerini diliyorum
Sabah okula giderken çok kötü oldum bütün gün kızımın resmine baktım durdum

Ay canim kıyamam ya kızında seni özlemiştir ilk gün tabi

İnşallah hepimiz için güzel bir yıl olur canım hepimiz için zor oldu başlangıcı yapmak inşallah zorlanmadan bitiririz seneyi. Benim de eşim baktı bugün sürekli fotoğraf attı öylelikle rahat geçirdim günü

İnşallah canım. Birkez daha çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum. Biz de alışırız heralde baya zamandır evdeydik Sizin bakıcı işi ne oldu canım

İnşallah canım. Birkez daha çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum. Biz de alışırız heralde baya zamandır evdeydik Sizin bakıcı işi ne oldu canım
Evet canım uzun zamandır evdeydik ama inan hiç anlayamadım doyamadım kızımla zamanabakıcı konusunda da sanırım halloldu bugün görüştük bir bayanla eşimin iş yerinden birinin çocuklarına bakmış tayinleri çıkınca bize tavsiye ettiler çok tatlı bir bayan eğer yarı yolda bırakmazsa bu kez oldu. Daha önce anlattığımız biri sonraki gün arayıp iptal etti o yüzden bundan da çekiniyorun inşallah hayırlı bir insandır canımızı emanet ediyoruz sonuçta

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin en kiymetlilerimiz gözümüz arkada kalmadan çalışmak gibisi yok.9 gün tatil çok güzel geçti ise adapte olamadım nerdeyse ağlayacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…