2015 Ekim Anneleri

10 ayını doldurup halen katı gıda almaması tabi ki bir sorun canım bizim çocuklar da zaman zaman yemek istemiyor ama çoğu zaman yiyorlar dr unuzla falan konuşmadın mı hiç? Bebek artık yeterli besini anne sütünden alamaz ki. Aşıya gelince bir yaşta da yapılıyor sanırım bizim 9. Ayda oldu aşımız

Kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür girip yazamıyordum evin işleri evin dışarıda halkedilecek işleri kızım bakıcı arayışı derken pek fırsat bulamıyorum. Bugün okul başladı benim gibi bugün ilk kez çalışan arkadaşlar gününüz nasıl geçti. Benim okul ortamım da yeniydi biraz tanışma biraz toplantıyla gün bitti. Evde de kardeşim sürekli kızımın fotoğraflarını attı bir şekilde aklım fazla kızımda kalmadan döndüm eve o da üzmemiş teyzesini ben çıkmadan uyanmıştı ben gelmeden uyumuş hala da uyuyor:) inşallah gönlüme göre bakıcıyı da bulur içim rahat gidip gelirim bundan sonra

Bu sefer bademcikleei yapmış canim kızarıklık varmış antibiyotik verdi yavrum.cayir cayır yanıyor.dis bizde ishal yaptı daha önce bir hafta ara ara olmuştu muz ve şeftaliyi verdim o dönemde.simdi kabız gb olmuş bugün iyi kaka durumu.Salgin var sanırım kalabalık ortama sokma dedi dr .az önce kv aradı ko eşim birde eşimin anneannesi dudağından öpüyordu ezgiyi onuda aradan çıkardım her önüne gelen dudaktan öperse tabii mikrobu kapar dedim. Söylesin kocasına yeter artık böyle bi sevme şekli yok kizimda rahatsız oluyor ki başını çeviriyor...cahillikle uğraşmak ne zormuş anlattığında ama bizim sevme şeklimiz bu dedi eşimin anneannesi

Dudaktan öpmek de neymiş ya kaldı ki anne babası olarak bizler öyle bir şey yapmıyoruz hijyenik değil çok fena. Ben hoşuma gitmeyen şeyleri söylüyorum gerekirse gidip çocuğun elini ayağını yıkıyorum yanlarında hoşlarına gitmiyor ama ne yapayım insan olan söylediğinde anlar olay tekrar ettiğinde de durum tavırlarla göstermeyi gerektiriyor çok geçmiş olsun canım ezgiciğe de Allah acil şifalar versin

Canım siz hastalıktan kurtaramadınız Bağışıklığını güçlendirici takviyeler işe yarar mı acaba

İyi akşamlar biz menenjit aşısını 9. Ayda olduk canım.
Bu ayda ek gıda kabul etmemesi sorun. Kaçıncı ayda verdin ek gıdayı almadı vermek için geç kalınca da kabul etmiyorlar

Bugün ben de okula başladım canım:) kapıdan çıktım bir duygusallaştım bir kaç damla gözyaşı .
Ama okula gidince kafam dağıldı iyi geldi
Pazartesi gene toplantı var

Canım inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun yani tam olarak istediğin biri olamaz belki ama iyi anlaşacağın biri önemli tabi

Cahillik mi dersin eski kafa mı dersin yani ne zevk alıyorlar anlamıyorum ben kızımı yanağından öpmüyorum.
Dudaktan öpmeyi eşimin anneannesi kızıma yaptı bir kere çok büyük tepki verdim. Ağzıma geleni dedim. Böyle şeylere tahammülüm yok. Kucağından bir hışım aldım

Anlamıyorum bazen rastlıyorum annelere öpüyor belkide bu sayfada da vardır benim şahsi düşüncem hiç dudaktan opulmemesi .nasil baş edeceğim.bilmiyorum geçen gittik kp kucağımda öpmeye kalktı ezgi kaçtı bişey diyemedim benim düşünceni biliyor kasitkasit mi yapıyor anlamadım bayramda gördüğümde hastalığı bahane edip söylenirim. Bugün kv çok tepki verdim zaten. Bana demez mi her hastalığa ateşe dr gitmeyin evdeki ilaçları kullanın diye. Asıl olan ateşin arkasında yatan hastalığı öğrenmektir amaç dedim.birde kaynım ölümden dönmüş havale geçirmiş tecrübeli daha dikkatli olmalı.ama o 2 çocuk büyütmüş her lafımızın başı bu ..

Bugün ben de okula başladım canım:) kapıdan çıktım bir duygusallaştım bir kaç damla gözyaşı .
Ama okula gidince kafam dağıldı iyi geldi
Pazartesi gene toplantı var
Cok sevindim zorlanmamissin Çalışmak iyi geldi bana da yalnız hastayken hiç birakasim gelmiyor..izinde alamıyorum is coj

Valla canım ben artık öyle bir konuşur hale geldim mi hiç kırılırlarmış gücenirlermiş tırı vırı tatlı dille söyledim olmuyor tavır istiyor canları
Birde şunu bıraktım artık yaptığım şeylerin açıklamasını vermiyorum insanı canından bezdiriyorlar sizin yetiştirdiğiniz çocuk 35 sene öncenin diyorum kapatıyorum konuyu
Benim gibi sakin birini bu hale getirdilerya ne diyim

Cok sevindim zorlanmamissin Çalışmak iyi geldi bana da yalnız hastayken hiç birakasim gelmiyor..izinde alamıyorum is coj
Sağol canım:)
Birde ben tüm gün gitmediğim içinde zorlanmamış olabilirim Sizin işiniz bizimkiyle kıyaslanamaz
Hastalık zamanları zor ezgicik kısa zamanda iyileşir inşallah

Canım siz hastalıktan kurtaramadınız Bağışıklığını güçlendirici takviyeler işe yarar mı acaba
Nebileyim canim ya doktorumuz vitamin şurubu supravit yazdı pek işe yaradığı söylenemez boğazından yutkunamıyor kaşığı görünce deli gibi ağlıyor sesi iyice gidiyor....
Kiloda almadık hiç tek vermesinde almasa da olur demeye başladım 7.5 kilo tamam kilolu olsun demiyorum ama çok üzülüyorum ya

Canım yapan kim olursa olsun yanlış zaten bu çocuğun ahlaki ve cinsel gelişimi açısından Allah korusun yarın öbür gün istismardan korumak için dudaklarının kendine özel bir bölgesi olduğunu kimseye bu konuda izin vermemesini nasıl anlatacağız? Sen iyisi mi bir daha dene artık anlamuyorlarsa tavırlarınla anlamalarını sağla çok yanlış çok..

Oy kuzum ya çok geçmiş olsun canim...
Dudaktan öpmekte ne ya bütün mikrop ağızdan bulaşır hemde hiç doğru değil iyi yapmışsın canim sakın izin verme

Ay aynen katılıyorum canim...
Birde pipisini sevenlere ne demeli aynı şey çok sakıncalı

Canım inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun yani tam olarak istediğin biri olamaz belki ama iyi anlaşacağın biri önemli tabi
İnşallah canım benim dün görüştüğüö bir bayan var çok içten gördüm yarın eşim gelecek yanımıza olursa bayan başka birini bulmamışsa bir görelim tekrar eşimle diyoruz Allah her konuda hepimizin gönlüne göre versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Okul konusuna gelince sabah 8.30 da kalktı duru çıkmama yakın sarıldı kucağıma gelip ağladı tamam dedim bırakamayacağım sonra sakinleşti evden çıktım balkondan teyzesiyle bana el salladılar ve köşeyi döndükten sonra nedense günlük telaşa kapıldım ve normale döndüm.

Ay aynen katılıyorum canim...
Birde pipisini sevenlere ne demeli aynı şey çok sakıncalı
Allahım bunlar tam felaket... ya bazen oyun olsun diye poposuna daha doğrusu bezine vuruyorum ses çıkıyor diye farkettiğimde hemen bırakıyorum o da yanlış çünkü nasıl bir şeyse el alışkanlığı olmuş bende de

Aynen canim ya biri yapacak olsa vallahi hiç gözünün yaşına bakmam isterlerse alınıp konuşmasınlar...
Kimse yavrularımızdan değerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…