Cnm benim doğumdan sonra kırk bitince her ay düzenli geldi sadece bir kere on gün gecikti bende korkmuştum.Her ay düzenli gelince sanki günü gününe olmam gerekirmiş gibi:) ama.Tabi o kadarı normalmiş sonuçta ancak düzene giriyor vücut.ama kimindede ay ay gelmeyip tekrar geliyormuş bir arkadaşım Kasım annesi ve halen iki üç ay gelmezKizlar selamlar..bir sey soracaktim sizlere..adet duzeniniz nasil ben iki sefer oldum sonra 2 ay olacak olmadim.bu aralar cok sık emmek istyor agliyor disten sanirim..zaten yemek pek istemiyor dogru degil ama zorluyorum.bu kadar uzun olmayinca da korkuyor insan gebelikten.cok cok erkem cunku
Canim en gec 35.gun olurdum her ay olurdum 2 ay oldu hala olmadim test yaptim 2 tane bir sey yok sukur ben de su an istemiyorum Rabbim en hayirlisini bilir ama zor ...her ay korku yasiyorum 6 bucuk aylikken oldum 2 kez oldum o kadar daha yok doktora gidecegil insallah.Canım ben kızım 3.5 aylık olduğundan beri düzenli adet oluyorum biz de emme yok benim doğum öncesi de düzenliydi sende var mıydı düzensizlik
gebelikten bende korkuyorum Allahın gücüne gitmesin ben ikinciyi hiç düşünmüyorum
Canim insan endiseleniyor az gecikse acaba mi oluyorum hayirlisini versin Rabbim cumlemize2 ay olmadim insallah olurum sistim iyceCnm benim doğumdan sonra kırk bitince her ay düzenli geldi sadece bir kere on gün gecikti bende korkmuştum.Her ay düzenli gelince sanki günü gününe olmam gerekirmiş gibi:) ama.Tabi o kadarı normalmiş sonuçta ancak düzene giriyor vücut.ama kimindede ay ay gelmeyip tekrar geliyormuş bir arkadaşım Kasım annesi ve halen iki üç ay gelmez
Günaydın tatlı anneler Nasılsıniz? Her girdiğimde yazmasam da mutlaka okuyorum biz hala anneannemizdeyiz 20 günümüz kaldı dila nin hala 2 dişi var 2 3 adım yürüyüp düşüyor bir de gece uykularımız artık çok bolunmeye başlamıştı saat başı kalkıp emiyordu ben de azaltarak gece emzirmeyi kestim 2 gece zorlandık sonrası çok şükür daha iyi uyumaya başladı 3 4 saat deliksiz uyuyabiliyoruz dün dila ilk kez denize girdi çok hoşuna gitti normalde ben pek sevmem ama çok keyifliydi bizden böyle annişler çok öpüyorum sizi ve bebisleri bir de arkadaşlarımızın fotosunu istiyoruz :)
Bu da Bizden gelsin. Halası yürüme arkadaşı siparis vermişti sabah geldi kurdum nasıl sevindi kızım çığlıklar atıyordu:)
Ama çok güzelsiniz sizler yaaa maşaallah size 41 kere Allah'im korusun sizi :) maşaallah kızlar bebeklere iyi bakıyorsunuz ben biraz sakar bi anne olarak yine düşürdüm yiğidimi.biliyorsunuz esim yok her aksam yiğidi yıkıyorum bugün biraz önce küvette ayağa kalktı kaydı ayağı düştü sırt üstü çok ağladı Yaradana kurban olduğum
Hayırlısı olsun cnm.Şuan bebislerimiz küçük vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip eder en hayırlı zamanda inşallah.bende korkmuştum bir ara altı aylıkken.kızım küçük diye.hep dua ediyorum bir gün ikinci cocugumuzda olsun istediğimiz zaman Rabbim hayırlısıyla nasip etsin vakti zamanı geldiğinde inşallahCanim insan endiseleniyor az gecikse acaba mi oluyorum hayirlisini versin Rabbim cumlemize2 ay olmadim insallah olurum sistim iyce
Canım benim kız da öyle tay tay yaptığım zaman hemen tutunacak bir yerler arıyor o da bana çekmiş güvenlik çok önemli onun için de hatta yapabildiği halde 6. Aya kadar kendi kendine dönmüyordu narinler bu kızlar. Hem zamanı var demek ki daha kendileri deneyecekler yakında hiç merak etme annesi. Bu arada maşallah o güzelliğe annesi:)Kızlar bebsileriniz tutunmadan ayakta durabiliyor mu kısa sürede olsa.Ben deniyorum saniyelik hemen devriliyor.yada ayaklarını kıvırıp oturuyor.fotoda bakın nasılda korkmuş gibi anneannesi tutarken:) bakalım ne zaman yürüyecek bebislerimiz sağ salim inşallah
Canım kıyamam sana sen çok iyi bir annesin hepimiz çok yoruluyoruz inanAma çok güzelsiniz sizler yaaa maşaallah size 41 kere Allah'im korusun sizi :) maşaallah kızlar bebeklere iyi bakıyorsunuz ben biraz sakar bi anne olarak yine düşürdüm yiğidimi.biliyorsunuz esim yok her aksam yiğidi yıkıyorum bugün biraz önce küvette ayağa kalktı kaydı ayağı düştü sırt üstü çok ağladı Yaradana kurban olduğumzorlaniyorum yoruluyorum ki tüm gün annemdeyiz ona rağmen eşimi çok arıyorum kızlar çok özledim onu ... bu fotoda bizden gelsin..
Maşallah yiğit paşaya annesi çok tatlı olmuş. Rabbim büyük bela kazalardan korusun onları olur böyle kazalar ne yapalım elimizden gelen özeni gösteriyoruz ama yine başımıza geliyor üzme sen kendini. Eşinden ayrı kalmak çok zor canım hele de bebişlerin babalarından ayrı kalması. Allah hepimizin yardımcısı olsun kavuştursun eşlerimizeAma çok güzelsiniz sizler yaaa maşaallah size 41 kere Allah'im korusun sizi :) maşaallah kızlar bebeklere iyi bakıyorsunuz ben biraz sakar bi anne olarak yine düşürdüm yiğidimi.biliyorsunuz esim yok her aksam yiğidi yıkıyorum bugün biraz önce küvette ayağa kalktı kaydı ayağı düştü sırt üstü çok ağladı Yaradana kurban olduğumzorlaniyorum yoruluyorum ki tüm gün annemdeyiz ona rağmen eşimi çok arıyorum kızlar çok özledim onu ... bu fotoda bizden gelsin..
Amin canım saolasin hepimizin eşini çocuğunu sevdiklerini korusun hep dua ediyorum toplumlarını göstermesin hic kimseye.yiğido büyüdü sıpam sabah fotosu başucumdaydı aldı ba ba diyo zor ya ;(Maşallah yiğit paşaya annesi çok tatlı olmuş. Rabbim büyük bela kazalardan korusun onları olur böyle kazalar ne yapalım elimizden gelen özeni gösteriyoruz ama yine başımıza geliyor üzme sen kendini. Eşinden ayrı kalmak çok zor canım hele de bebişlerin babalarından ayrı kalması. Allah hepimizin yardımcısı olsun kavuştursun eşlerimize
Amin amin inşaallah canım sağol yoruluyorum çokCanım kıyamam sana sen çok iyi bir annesin hepimiz çok yoruluyoruz inan
Eşinle en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah insanın annesi yanında bile olsa yok bir taraf fazlaca eksik kalıyor
Sağol cnm maşallah hepimizin bebislerine:)Canım benim kız da öyle tay tay yaptığım zaman hemen tutunacak bir yerler arıyor o da bana çekmiş güvenlik çok önemli onun için de hatta yapabildiği halde 6. Aya kadar kendi kendine dönmüyordu narinler bu kızlar. Hem zamanı var demek ki daha kendileri deneyecekler yakında hiç merak etme annesi. Bu arada maşallah o güzelliğe annesi:)
Aminn canim insallah Rabbim en uygun hayirli olan zamanda nasip eder insallah ben de tekrar anne olmak isterim ama suban oglum kucuk 2 yasina gelsin de diyorum nasip tabii..Hayırlısı olsun cnm.Şuan bebislerimiz küçük vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip eder en hayırlı zamanda inşallah.bende korkmuştum bir ara altı aylıkken.kızım küçük diye.hep dua ediyorum bir gün ikinci cocugumuzda olsun istediğimiz zaman Rabbim hayırlısıyla nasip etsin vakti zamanı geldiğinde inşallah
Merhabalar canimmHerkeslere merhabaküçük canavarlar sizede öpücük ;****
Yaaa coook tatlısın sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?