Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir girip de yazacak vakit bulamıyorum kızım iyice hareketlendi onunla uğraşıyorum. Bugün kayınvalidelere geçtim biraz da burada kalacağım malum eşimin ne zaman geleceği de belli değil. Yarın çocuk dr una gideceğiz ve 9. Ay aşımızı da yaptıracağız inşallah çok zorlamaz onu
zaten dördüncü dişi tam çıkaramadık gece iki saatte bir kalkıyor ağlıyor onun yüzünden. Bu arada kızım emeklemeye heves etti yerde sürekli yuvarlanıp yüzüstünde ileri doğru gitmeye çalışıyor senkronizasyonu sağlayamıyor solucan gibi kalıyor:) yürüme çalışmalarını da yapıyor tabi tek elini bırakıp yürümeye çalışıyor koltuk kenarlarında yürüyor. Dişlerimiz de 10-15 ve 20 temmuzda birer tane çıktı tabi çıkmasıyla birlikte bunları deneme gerekliliği ortaya çıktı kızım emerken yakında göğüs ucumu koparacak sanırım
hatta üç tane dişiyle dişlerini gıcır gıcır birbirine sürtüyor çok komik oluyor:) katı gıdalar konusunda hala eline verip yediremiyorum korkudan ama ağzına verdiğimde yiyor karpuz pilav hatta köfte... eline verip yiyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum versem kızım deneyecek çok hevesli de boğazına durursa ne yapacağımı bilemiyorum
bizden durumlar böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl? Katı gıdaları korkmadan verebiliyor musunuz?