- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Şükür bebek bulundu ben de çok üzüldümCanimm gecmis olsun ...kazalar olacak dedigin gibi Rabbim beterinden korusun bunlar melek ya tv de kacirilan ahmet bebek miydi ne cocugu kaciranlar 4.kattan atiyor apt bosluguna ama bise olmamis 4 aylik cok uzuldum...Allah koruyor melekler tutar derler bebisler de melek ondan galiba..
Gülücükleri cep klavyesinden yapıyorsan gözükmüyor canımKizlar cok sacma olacak ama benim yaptigim gulucuk vs hic bir sey gorunmuyor yani olmuyor sinir oldum guluyorm ama suratsz gni mesaj gidiyor
Çıkmadı çıkmadı dedin hepsi birden geliyor :) seni ısırır artık Duru' muz:)Kızlar nasılsınız bakalım. Kızımın bir dişi çıkmış akşam gördüm üstten beklerken alttan çıkmış diğerleri de çıkmak üzere. Dördü birden çıkıyor o kadar zaman çıkmadı çıkmadı şimdi hepsi birden çıkıyor:)
Oyle canim Rabbim korusunŞükür bebek bulundu ben de çok üzüldüm
CnmCanim.bazen tek tek bazen bulamac olarak maalesef yumurtayi tek pek sevmiyor ben hic vermedim bildircin yumurtasi faydalidir muhakkak deneyim bende tatlim
Canimm maasallah suphanallah gelişimine cok iyi...insallah ates olmaz annesi kuzucugunda...Selam kızlar biz 9.ay kontrolümüzü olduk 9.875kg ve 74.5cm olmuşuzmenenjit aşımızı olduk inşallah ateşimiz olmaz rahat atlatırız.
Artık akşamları yulaflı mamamız bitti. Normal yemek yiyeceğiz fakat tuz ve salça yok soğanda kavrulmamış olacak. Pilav veya makarna yiyebilirmişiz.
Gözümüzde kayma problemi var o biraz canımı sıkıyor haftaya göz doktoruma götüreceğim.
Aynen cnm benim kızda öyle.maşallah hepsineCanim benimki dizleyip emekleme tarzinda degil tirtil gibimaasallah kuzularimiza
Evet canim siz yazinca bende vermem daha dedim sagolun canlarim..Cnmpessinus bana bir yaşından once verilmemesini söyleyince vermedim birdaha bıldırcın yumurtasını.ağırmış fazla protein varmis
Sende sağol tatlimEvet canim siz yazinca bende vermem daha dedim sagolun canlarim..
Canim buradan da olmuyor sanirim anlamadim yine deneyim bari canimGülücükleri cep klavyesinden yapıyorsan gözükmüyor canım
Canim deneyim bir daha oyle de olmuyor anlamadim bu isiGülücükleri cep klavyesinden yapıyorsan gözükmüyor canım
Maasallah canim cok guzel bir duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallahAynen cnm benim kızda öyle.maşallah hepsine
Maasallah canim cok guzel bir duygunRabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAynen cnm benim kızda öyle.maşallah hepsine
Biz bugün olduk canım ateşimiz yok şu anSlm kızlar 9aylık kızamık aşısını yaptirdinizmi.ateş oldumu nasıl geçti.Bizim günümüz 6temmuzdu bayramda sonraya kaldık bugün aradım çarşamba olacakmış asi isteğe bağlı dedi.
Olmuş :)
Canim deneyim bir daha oyle de olmuyor anlamadim bu isi
Aa evet ben de gordum simdi sonuna yaptim basinda cikmis ilgincOlmuş :)
Maşallah canım güneş hanıma kocaman olmuş ben de bu ay götüreceğim bakalım ne kadar oldu duru hanım. Pilav bayadır yiyor duru da makarna vermemiştim hiç. Göz probleminiz de çözüme kavuşur inş en kısa zamandaSelam kızlar biz 9.ay kontrolümüzü olduk 9.875kg ve 74.5cm olmuşuzmenenjit aşımızı olduk inşallah ateşimiz olmaz rahat atlatırız.
Artık akşamları yulaflı mamamız bitti. Normal yemek yiyeceğiz fakat tuz ve salça yok soğanda kavrulmamış olacak. Pilav veya makarna yiyebilirmişiz.
Gözümüzde kayma problemi var o biraz canımı sıkıyor haftaya göz doktoruma götüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?