- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
Ay geçmiş olsun canim rabbim korumuş minik melegini ne kadar dikkatli olsakta bir yere kadar dayanabiliyoruzCanim sukur iyiyiz bebisi dusurmem disinda...evet ya cok huysuz benim oglan da disten mi dyorum cikti cikacak ucu belli agliyor babasindaysa ben lavaboya gdeyim ariyor onceden yaninda biri varsa dururdu...kucaga benimkide alisti belim agriyor maalesef hareketlendilet maasallah zor bir donem galiba
Maşallah zor dönemler başlıyor artık canim daha cok yorulacagiz ve dikkatli olmalıyız...iyiyiz canım şükür siz nasılsınız. 4 gündür tutup kalkmayı keşfetti bizimki çok yoruluyorumm her fursatta her yerden tutup kalkıyor önüne gelen ne varsa çekiyor..
Canım geçmiş olsun yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum umarım bir şeyi yoktur. Valla diş konusu bizim de aynı patlamak üzere üst dişleri altta bir şey yok daha hayırlısıyla bir çıksaydı iyiydi. Dediğin gibi sanırım zor bir dönemece girdik Allah yardımcımız olsun evimden uzakta bunları yaşayıp bir de etrafta bir sürü yorum yapacak insan olunca katlanöası daha zor geliyor. Bir de dün dışarı çıkarmıştım taa kv ye gittiğimden beri önce orada sonra burda dışarı çıkar ısrarına dayanamayıp çıktık dün akşam burnu akmaya başladı durununCanim sukur iyiyiz bebisi dusurmem disinda...evet ya cok huysuz benim oglan da disten mi dyorum cikti cikacak ucu belli agliyor babasindaysa ben lavaboya gdeyim ariyor onceden yaninda biri varsa dururdu...kucaga benimkide alisti belim agriyor maalesef hareketlendilet maasallah zor bir donem galiba
Yalnız olmadığımı görmek iyi geldi canım ama işte insan alışık olduğu şekildw devam etsin istiyor bazen böyle kızımın bir birey olduğunu onun da bizlerde olduğu gibi bazen iyi bazen kötü olabileceğini unutuyorum. Buralarda her kafadan bir ses çıkıyor ondan da biraz bunaldım yazık kızıma bağırdım bir de dün yeter artık diyeAy bizde ayniyiz canim kol bel kalmadi bende...
Uyumamak için direniyor en az 5 saat ayağımda sallamaktan yoruldum...
Esimi görse ona ağlıyor beni görse bana ağlıyor alın beni diye...
Bayramda eminde kucağa alıştı sürekli kucakta olmak istiyor yalnız değilsin canim
Sağol canım :)Bu arada senin bebise de maasallah
Geçmiş olsun canım bizim de küçük kazalarımız oluyor salonda neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum tutup kalktığı için çok dikkatli olmamız lazım.Bizde iyiyiz canim sukur ama dun yataktan dustu yanimda uyumustu ben uyumusum direk yere dusmedi Allahtan ici giysi dolu cantaya oradan yere saanirim aglamadi ben korkup bagrnca agladi...ama hata bende...bir de odalari geziyor surunerek sarj aleti ortadaysa onu yere vurup sesine seviyor
Ay canim ayniyiz bende yeter diye bağırıp sonra özür diliyorum vicdan yapiyorum bizimde bir dayanma noktamız var rabbim yardimcimiz olsun tek disimiz göründü herkes bu daha başlangıç diyorYalnız olmadığımı görmek iyi geldi canım ama işte insan alışık olduğu şekildw devam etsin istiyor bazen böyle kızımın bir birey olduğunu onun da bizlerde olduğu gibi bazen iyi bazen kötü olabileceğini unutuyorum. Buralarda her kafadan bir ses çıkıyor ondan da biraz bunaldım yazık kızıma bağırdım bir de dün yeter artık diyekendimi çok kötü hissediyorum ağladım sinirimden ben ne yapacağım bu halde bu çocukla diye çünkü hiçbir şey istemiyor kucağa gelmenin dışında o zaman yine rahat durmuyor tabi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu günler de gelip geçecek yıratıcı olmuş olsa da
Amin canim.her yasin bir sikintisi oluyormus.en iyi zamanlariniz diyorlar cocuklarinj buyutenler.Caniim Allah bagislasin maasallah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah kolay bir hamilelik gecirirsin canim insallsh...iki bebekle Allahim kolaylik versin ama arkadas olur iki kardes...biz de iyiyiz oglumla buyutuyoruz kuzulari hepimiz senin oglus abi oluyor hayirli olsun benim bebis istemiyor puskurtuyor gozlukluyum yapisiyor gozlugume
Amin canim benim.vallaha basima geleceklerden habersizim:)))Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum:) ikiz gibi büyüyecekler
Merhaba canım nasılsın bebişin nasıl bizler varız.Seşam kiöse var mı
Hayırlı olsun canim cok sicaklara geldi kuzucuklar ondan huysuzKızlar nasılsınız bakalım. Kızımın bir dişi çıkmış akşam gördüm üstten beklerken alttan çıkmış diğerleri de çıkmak üzere. Dördü birden çıkıyor o kadar zaman çıkmadı çıkmadı şimdi hepsi birden çıkıyor:)
Cok sagol canimm tekrarlama ihtimali var benim dikkat etmem gerek ama olacak. olan oluyorAy geçmiş olsun canim rabbim korumuş minik melegini ne kadar dikkatli olsakta bir yere kadar dayanabiliyoruz
Canimm sagolasin Rabbim yavrularimizi korusun...ve dis gorunuyor ama cikmadi henuz allta ise gorunmuyor..canim sen bildigini yap kimseyi bebis konusunda pek de dinleme sen onun her seyini biliyor hissediyorsun senin canin o...evine gidince kafan daha rahat edecek insallah takma bosver...gecmis olsun durumuza da annesi...Canım geçmiş olsun yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum umarım bir şeyi yoktur. Valla diş konusu bizim de aynı patlamak üzere üst dişleri altta bir şey yok daha hayırlısıyla bir çıksaydı iyiydi. Dediğin gibi sanırım zor bir dönemece girdik Allah yardımcımız olsun evimden uzakta bunları yaşayıp bir de etrafta bir sürü yorum yapacak insan olunca katlanöası daha zor geliyor. Bir de dün dışarı çıkarmıştım taa kv ye gittiğimden beri önce orada sonra burda dışarı çıkar ısrarına dayanamayıp çıktık dün akşam burnu akmaya başladı durununbir daha kimseyi dinlemeyeceğim. Hala esintili burada havalar çocuğa hitap etmiyor
Canimm gecmis olsun ...kazalar olacak dedigin gibi Rabbim beterinden korusun bunlar melek ya tv de kacirilan ahmet bebek miydi ne cocugu kaciranlar 4.kattan atiyor apt bosluguna ama bise olmamis 4 aylik cok uzuldum...Allah koruyor melekler tutar derler bebisler de melek ondan galiba..Geçmiş olsun canım bizim de küçük kazalarımız oluyor salonda neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum tutup kalktığı için çok dikkatli olmamız lazım.
Sehpaya tutup kalkmış üzerindeki örtü geride olmasına rağmen becermiş çekmiş üzerinde şey alnına geldi hafif kızardı buz koyduk. Oluyor böyle şeyler Allah beterinden korusun
Haklisin canim boyle boyle buyuyecekler insallah Allah yardimcimiz olsun.Amin canim.her yasin bir sikintisi oluyormus.en iyi zamanlariniz diyorlar cocuklarinj buyutenler.
Aleykumselam canim bizler takiliyorz yine ama cok sık girilmiyor sanirim...sen naailsin hiraydi dmi melegin nasilSeşam kiöse var mı
Canim maasallah duru birden halletcek isi insallah görünen oKızlar nasılsınız bakalım. Kızımın bir dişi çıkmış akşam gördüm üstten beklerken alttan çıkmış diğerleri de çıkmak üzere. Dördü birden çıkıyor o kadar zaman çıkmadı çıkmadı şimdi hepsi birden çıkıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?