2015 Ekim Anneleri

Amin canım. Bizim dr ayrıntı bilgi veriyor. Biz hiç anne sütü almıyoruz belki de ondan daha düzenli bu öğünde emsin deme gibi bir şansım yok

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum:) ikiz gibi büyüyecekler

Canim emin 8.5 aylik 7.500 kilosu 70cm boyumuz her bebegin gelişimi aileden genetik yapısı farklı olur...
Maşallah cokta zayıf değil her konuşana takılma...

Canim.bazen tek tek bazen bulamac olarak maalesef yumurtayi tek pek sevmiyor ben hic vermedim bildircin yumurtasi faydalidir muhakkak deneyim bende tatlim
Bıldırcın yumurtası bir yaşından sonra diye biliyorum çok acele etmeyin kızlar bi araştırın ben de çok faydalı olduğunu duyduğum da araştırdım 1 yaş diye okudum

Canim emin 8.5 aylik 7.500 kilosu 70cm boyumuz her bebegin gelişimi aileden genetik yapısı farklı olur...
Bayramda eşimin tarafı yok sütün yaranıyor mu sadece süt verme mama ver kızım ve kocamın zayıflığından beni sorumlu tuttular çok sinir oldum kızım 9.ayına girecek hala tek anne sütü verdiğimi düşünen zihniyet ve eşim evlenmeden önce de çok zayıftı yapısı bu nasıl kilo almasınj bekliyor anlamadım benim kızım 8.300kg boy 74 cm boyu uzun maşallah kilo alımı çok yavaş dr normal diyor boyuna gidiyor.

Hayret birşey kilo çok iyi birşey sanki...
En degerli anne sütü sonra ek gıda sanki mamalar çok sağlıklı da emin hiç emmedi mama vermek zorunda kaldım....
Mama ver vs diyenleri boşver canim önemli olan doktorunun ne dediği....

Bıldırcın yumurtası bir yaşından sonra diye biliyorum çok acele etmeyin kızlar bi araştırın ben de çok faydalı olduğunu duyduğum da araştırdım 1 yaş diye okudum
Sagolasin canim bilgilendirme icim benimki normal yumurtayi zorla yiyor sıkıntiliyiz biraz

Canim ben ve esim de normal kilodaymisiz tombul degilmisz ben takilmicam da dogdugunda daha iyiydi pek buyumemis deyince bakamadim mi hissi olusuyor her bebek yumuk yumuk olmaz ki ne bileyim canim hepimizin yavrusu saglikli olsun insallah hem hareketlendiler bir de o var

Eminde yumurtayı yemiyor malesef canim...
Çok hareketli olmalari da etkili kiloda canim..
Doğduğunda sislikte oluyor bebeklerde boşver hiç canını sıkma

İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım? Kaç gündür giremiyorum hem internet biraz sıkıntılı hem kızım rahat vermiyor çok yoruluyorum. Bayramın ikinci günü annemlere geldim o günden beri gelen giden bitmedi. Kızım kv lerde kucağa alıştı burada sürekli kucağa geleceğim diyor sadece Kızkardeşim e gönüllü gidiyor başka kimseye sevdirmiyor sürekli yürütülmek ve dışarı çıkmak istiyor tanıyamamıyorum kızımı çok fena. Belim kolum tutmuyor artık sizlerde durumlar nasıl bebişler zor bir döneme mi giriyor yoksa kızım mı böyle işin içinden çıkamıyorum yardım edin lütfen

iyiyiz canım şükür siz nasılsınız. 4 gündür tutup kalkmayı keşfetti bizimki çok yoruluyorumm her fursatta her yerden tutup kalkıyor önüne gelen ne varsa çekiyor..
Bizde iyiyiz canim sukur ama dun yataktan dustu yanimda uyumustu ben uyumusum direk yere dusmedi Allahtan ici giysi dolu cantaya oradan yere saanirim aglamadi ben korkup bagrnca agladi...ama hata bende...bir de odalari geziyor surunerek sarj aleti ortadaysa onu yere vurup sesine seviyor

Canim sukur iyiyiz bebisi dusurmem disinda...evet ya cok huysuz benim oglan da disten mi dyorum cikti cikacak ucu belli agliyor babasindaysa ben lavaboya gdeyim ariyor onceden yaninda biri varsa dururdu...kucaga benimkide alisti belim agriyor maalesef hareketlendilet maasallah zor bir donem galiba

Ay bizde ayniyiz canim kol bel kalmadi bende...
Uyumamak için direniyor en az 5 saat ayağımda sallamaktan yoruldum...
Esimi görse ona ağlıyor beni görse bana ağlıyor alın beni diye...
Bayramda eminde kucağa alıştı sürekli kucakta olmak istiyor yalnız değilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…