Bence sen abartmıyorsun canım düğün falan da olmamış düğün olup sen gitmesen belki onun da haklı tarafı var derdim (öyle bile olsa anlayışla karşılamasi gerekirdi) disaridan söyle yaparsın böyle yaparsın demek çok kolay 3 aylık bebekle ev misafirliği bile bazen zor olabiliyor doğumgününü de kutlamissin artık senin yapabilecegin bir şey kalmamış benceGünaydın kızlae size danışmak istediğim birşey var aslında üzerinden çok zaman geçti benim yakın bir arkadaşım var kızım henüz 3 aylıktı o arkımın ciddi bir beraberliği vardı evlenecek gibiydi ama teklif falan yoktu ortada ben de ona demiştimki gayet samimi kızım henüz çok küçük durun daha evlenmeyin biz de gelelim düğüne onun üzerine arkım düğünüm şimdi olsa gelmeyecek misin dedi ben de gündüz gelirim akşamda iki elim kanda olsa gelirim ama güneş 3 aylık hem emiyor( tok da olsa emerek uyuyordu) hem mama yiyor gaz illeti hala yakamızda nasıl geleyim dedim doğum sonrası kötü olduğumu bilen biri ağlamalarım 4 ayda ancak azaldı benim bunun üzerine arkım dediki akşam düğün salonunda bir odada emzirirmişim orda mamasını yermiş ana kucağında uyurmuş ben de dedim bu olamaz zor cevabı istenirse gelinir oldu ve bu söz içime oturdu ben de cvp olarak ben bu kadar yapabiliyorum bu kadar becerebiliyorum dedim bu olay ocak başında oldu kızım 3 aylıkken ben çok alındım buna rağmen ocak sonundaki doğumgününü aradım kutladım o gün bugündür hiç konuşmadık hiç aramadı beni ne dersiniz dışarıdan biri olarak bu konuya ben mi çok abartıyorum ..
Resmen beni kov beni kov diye yalvarmisSorma canım ya üzerimden dozer geçti sanki inanolmaz yoruldum hayır bir de her şeyi geçtim zaman ayırıp üç çeşit yemek yapıyorum ben onu yemem şunu yemem yok köy tavuğu değilse yemem içindeki köy yumurtasu değilse yemem olayları bitirdi. Son noktayı da yapyığım pilavı kusacak gibi yaptı köy tavuğunun suyu değilmiş içindeki midesi kötü olmuş. Normalde farklı tavuk alıyorduk organik diye onu bulamadık gidip keskinoğlundan almıştım tavuğu. Hiç böyle tepkiler görmedim bu zamana kadar o kadar misafir ağırladım hiç bu kadar yorulup gerilmemiştim
Cok sagolun canim ben de sizi ve burayi gercekten cok ozledim. Istanbul hakikaten bize cok yaradi. Hem bana degisiklik, sosyallesmek cok iyi geldi, hem de ediz e. Evde en kucuk seye huysuzlasan cocuk, gezmekten, yeni yuzler yeni seyler kesfetmekten hicbir derdi kalmadi:))Hoşgeldin canım özledik seni ve oğluşunubu aralar tüm bıdıklar çok ilgi istiyor hiç yalnız kalmak istemiyorlar istanbulun havası yaramıştır inşallah Ediz'e :)
Ben de yeni gordum cok cok gecmis olsunGeçmiş olsun tatlım nasılsınız simdi yazıları geriden okuyorum yeni gördüm ah yavrum ya
Canim ya sporcu kizimizi sormayi unuttum. Gunes nasil?Hoşgeldin canım özledik seni ve oğluşunubu aralar tüm bıdıklar çok ilgi istiyor hiç yalnız kalmak istemiyorlar istanbulun havası yaramıştır inşallah Ediz'e :)
Sagol canim:) ben salona genisce bir yer hazirladim canim iki kat yorgan ustune oyun halisi, yanina bir dolu oyuncak verip gidiyordum mutfaga, fakat son zamanlarda hemen sikilip aglanaya basliyordu, soyleniyordu beni al diye. Babasi bugun hemen gitme dedi, ben de gitmedim, gercekten de kendi kendine oynamaya basladi. Haklisin yani biraz yalniz biraknak lazim baska turlu olmuyor. Senin oglusun nasil canim? Sizde ne var ne yok?Hoşgeldin canım :) merak ediyordum seni. Minnaklar yalnız kalmaktan pek hoşlanmıyorlar biz başından beri öyleyiz ama dün şunu keşfettim mutfağa onu götürmeyince biraz oyalandı. Normalde oğlumla beraber işlerimi yapmaya çalışıyordum beni görünce tabi kucağına al, benimle ilgilen diyor.
Çok canım sıkıldı canım gitsinler diye dört gözle bekledim salıdan beri bendeydi bir de eşim işteyken eşi daha burada işe başlangıç yapmadığından evdeydi sürekli insan ister istemez çekiniyor öyle sürekli evde başka adam olunca. Gittiler çok şükür daha da devam etmez bu işTobe koy tavuğu ciftligim var benim zaten deseydindeli mi ne. Sen komple sil bu arkadaşını. Bebekli kadını ki şuan 4 gözümüzün üstünde olması gereken donemde bebeklerimiz buna rağmen bu tavır ayıp ve görgüsüzlük.
Ay ne kadar terbiyesizmis canimSorma canım ya üzerimden dozer geçti sanki inanolmaz yoruldum hayır bir de her şeyi geçtim zaman ayırıp üç çeşit yemek yapıyorum ben onu yemem şunu yemem yok köy tavuğu değilse yemem içindeki köy yumurtasu değilse yemem olayları bitirdi. Son noktayı da yapyığım pilavı kusacak gibi yaptı köy tavuğunun suyu değilmiş içindeki midesi kötü olmuş. Normalde farklı tavuk alıyorduk organik diye onu bulamadık gidip keskinoğlundan almıştım tavuğu. Hiç böyle tepkiler görmedim bu zamana kadar o kadar misafir ağırladım hiç bu kadar yorulup gerilmemiştim
Eger gercekten dostlugunuza onem veriyorsaniz iki tarafta , arayip konusabilirsin tekrardan.sana hicbirsey kaybettirmez.olumlu ya da olumsuz sonucu ne olursa olsun.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.elbet birgun oda seni anlayacaltir. Moralini bozma.bebisinin senin moraline ihtiyaci var.hicbirsey ailemizden ve bebislerimizde onemli degil.Günaydın canım çok haklısın doğum yapmayan biri yapan birinin halinden anlayamaz içime oturan bir konu paylaşmak istedim buradan 15 yıllık bir dostluğumuz var kendisiyle böyle oluyor olmak üzücü düğün falanda yok ortada ihtimal üzerinden yapılmış bir konuşmaydı
Hosbulduk canim. Insallah Ileri emekler.. aynen takildigi yerde agliyor.cok caba sarfediyor cook ileri gitmek icin.Hoşgeldin canım benimde 24 eylül doğumlu kızım var henüz hiç disimiz çıkmadı :) benimki de önce geri geri emekliyordu gidebildigi yere kadar gidip takılınca agliyordu :) 3 4 gündür ileri emeklemeye başladı çok yakında senin bebiş de başlar
İyiyiz canım daha da hareketliyiz alttan 2 dişimizde çıktı :)Canim ya sporcu kizimizi sormayi unuttum. Gunes nasil?
Evt dışarıdan konuşması kolay özellikle doğum yapmamış kişiler tarafından ne biliyim bu kadar uzayınca anneler gününde arayı bulmak için arar diye düşünmüştüm böyle olunca güven sarsılıyorBence sen abartmıyorsun canım düğün falan da olmamış düğün olup sen gitmesen belki onun da haklı tarafı var derdim (öyle bile olsa anlayışla karşılamasi gerekirdi) disaridan söyle yaparsın böyle yaparsın demek çok kolay 3 aylık bebekle ev misafirliği bile bazen zor olabiliyor doğumgününü de kutlamissin artık senin yapabilecegin bir şey kalmamış bence
Normal canim korkma bazı bebeklerde üstten çıkabiliyorKızlar yaa aranızda bebeğinin ilk dişleri üstten çıkan varmı? Benim kızımın üst dişleri patlamak üzere ama alttakilerde tık yok. Normal mi bu durum? Ben önce alttakiler çıkar diye biliyordum.
Yok canım sen abartmıyorsun daha düğün bile olmamış. Eğer gerçekten görüşmek istediğin birisiyse bi şans daha ver sen ara görüş ondan sonra davranışına göre hareket edersin.Günaydın kızlae size danışmak istediğim birşey var aslında üzerinden çok zaman geçti benim yakın bir arkadaşım var kızım henüz 3 aylıktı o arkımın ciddi bir beraberliği vardı evlenecek gibiydi ama teklif falan yoktu ortada ben de ona demiştimki gayet samimi kızım henüz çok küçük durun daha evlenmeyin biz de gelelim düğüne onun üzerine arkım düğünüm şimdi olsa gelmeyecek misin dedi ben de gündüz gelirim akşamda iki elim kanda olsa gelirim ama güneş 3 aylık hem emiyor( tok da olsa emerek uyuyordu) hem mama yiyor gaz illeti hala yakamızda nasıl geleyim dedim doğum sonrası kötü olduğumu bilen biri ağlamalarım 4 ayda ancak azaldı benim bunun üzerine arkım dediki akşam düğün salonunda bir odada emzirirmişim orda mamasını yermiş ana kucağında uyurmuş ben de dedim bu olamaz zor cevabı istenirse gelinir oldu ve bu söz içime oturdu ben de cvp olarak ben bu kadar yapabiliyorum bu kadar becerebiliyorum dedim bu olay ocak başında oldu kızım 3 aylıkken ben çok alındım buna rağmen ocak sonundaki doğumgününü aradım kutladım o gün bugündür hiç konuşmadık hiç aramadı beni ne dersiniz dışarıdan biri olarak bu konuya ben mi çok abartıyorum ..
Bizim normalde öyle oynamıyor illa beni istiyordu ☺ eğer ağlamaya başladıysa volüm artırarak gidiyor iyi diyelim iyi olsun canım bazı kan değerlerimiz sıkıntılı ankarada kontrole gidiyrz çok şükür bi sıkıntımız yok.Sagol canim:) ben salona genisce bir yer hazirladim canim iki kat yorgan ustune oyun halisi, yanina bir dolu oyuncak verip gidiyordum mutfaga, fakat son zamanlarda hemen sikilip aglanaya basliyordu, soyleniyordu beni al diye. Babasi bugun hemen gitme dedi, ben de gitmedim, gercekten de kendi kendine oynamaya basladi. Haklisin yani biraz yalniz biraknak lazim baska turlu olmuyor. Senin oglusun nasil canim? Sizde ne var ne yok?
Evet doğum yapmamış hatta evlenmemiş kişinin seni anlamaması normal. Bazen arkadaşlarım anlatırdı çocuk şöyle böyle diye abartıyor diye düşünürdüm yaşayınca anladım onları. Senin beklentini anlayamamıştırEvt dışarıdan konuşması kolay özellikle doğum yapmamış kişiler tarafından ne biliyim bu kadar uzayınca anneler gününde arayı bulmak için arar diye düşünmüştüm böyle olunca güven sarsılıyor
Teşekkür ederiz teyzesi ☺Yesinler seni maşaallah sübhanallah :*
Evet tontiş yanaklılar ☺Maşallah canım oğluşuna. Her gördüğümde bizim kızın erkek versiyonu gibi görüyorum onu o tontiş yanaklarıyla:)
Sağol canım zaman geçtikçe görüşmeme isteğim artıyorYok canım sen abartmıyorsun daha düğün bile olmamış. Eğer gerçekten görüşmek istediğin birisiyse bi şans daha ver sen ara görüş ondan sonra davranışına göre hareket edersin.
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi şeyler değildir en ufacık rahatsızlıkları bile bize mafediyorBizim normalde öyle oynamıyor illa beni istiyordu ☺ eğer ağlamaya başladıysa volüm artırarak gidiyor iyi diyelim iyi olsun canım bazı kan değerlerimiz sıkıntılı ankarada kontrole gidiyrz çok şükür bi sıkıntımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?