2015 Ekim Anneleri

Hoşgeldin canım o zaman aramıza bebeğinin cinsiyeti ne hangi gün doğdu? Dr bebeğine göre mi yoksa marka güvenilirliğine göre mi önerdi acaba?

Hoşbulduk. Güzel soru bunu sormadım ama benim bebeğim çok açık tenli.
Benim kızım da çok beyaz yüksek faktörlü düşünüyordum zaten de dr a sormayı unuttum dün ne yapsam ki her gün dışarı çıkıyoruz neredeyse cildinde sıkıntı olsun istemiyorum

Hoşgeldin canım o zaman aramıza bebeğinin cinsiyeti ne hangi gün doğdu? Dr bebeğine göre mi yoksa marka güvenilirliğine göre mi önerdi acaba?

Hoşbulduk Pessinus. 26 ekim doğumlu bir kızım var. Senin? Sanırım doktor marka güvenilirliğine göre önerdi. Bir dahaki kontrolde sorarım.

Canım işe başlayacaktın nasıl geçiyor ? Bebişi bırakmak nasıl oldu
Başladım ikinci gün ücretsiz izne ayrıldım çok zordu ama iş yerindeki müdür ve arkadaşlara kırıldım. En çok dikkat ve takip isteyen işi bana vermişler ve bunu sana hafif ve az iş verdik dedi müdür çok sinirim bozuldu.

Ay uyuzlar dicem ayıp olacak canım kusura bakma nasıl düşüncesiz insanlar var ya

Hoşbulduk Pessinus. 26 ekim doğumlu bir kızım var. Senin? Sanırım doktor marka güvenilirliğine göre önerdi. Bir dahaki kontrolde sorarım.
Benim de 20 ekim doğumlu bir kızım var ismi duru. Anladım canım ben de bir çaresine bakacağım bakalım biraz da araştırayım bari

Canım sen ne iş yapıyordun? Boşver belki dr en güzelini yapıyorsun ben de temmuza kadar yazmıştım öpretmenim ve eylülde belki başlarım diyordum hem eşimin farklı yerlerde görevi olabilir hem de kızımın bu zamanları geri gelmeyecek yanında olmak istiyorum zaten bakacak kimse yok diyebilirim. Bakıcı bulmam gerek çok içim rahat etmiyor. İki yaşına kadar idare edip sonra kreş düşünüyorum güvenilir bir tane var burada 2 yaşından beri kızını oraya gönderen bir arkadaşım var gayet memnun.

Benim de 20 ekim doğumlu bir kızım var ismi duru. Anladım canım ben de bir çaresine bakacağım bakalım biraz da araştırayım bari
Allah analı babalı büyütsün. internette biraz araştırdım. Bebek ve çocuklar için güneş kremleri genelde 50+ faktör. Ama tabi yine de sen doktoruna bir sor bence.

Allah analı babalı büyütsün. internette biraz araştırdım. Bebek ve çocuklar için güneş kremleri genelde 50+ faktör. Ama tabi yine de sen doktoruna bir sor bence.
Öyle yapayım bari canım zaten fazlaca araştırırım ben bir şey almadan burada sizlerin neler kullandığını merak ettim fikir oluştursun biraz diye. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yine de:)

Üzüldüm hayırlısı olsun canım hiç anlayış göstermiyorlar demekki kızınla daha kalacakmışsın :) beni de müdür çağırdı okula gittim dün önümüzdeki sene başlayacağım çünkü bana da şunu sordu seneye kurs çalışmalarında bulunur musun hafta içi hem derse giricem haftasonu ve tatillerde de kurs verecekmişim kursu kabul etmedim

Canım arkadaşından alınca zahmet olmazsa resmini ekleyebilir misin?

Maşallah zeynep e :) Bizde dönme yok ama yastığı aşmaya çalışma var
Soğuk verme konusunda katılıyorum bende bazen dolaptan çıkarıp veriyorum bazen çıkarıp biraz sonra veriyorum. Dondurma şekerli ve katkılı olduğunu düşündüğüm için tercih etmiyorum :)

Arkadaşlar doktorunuz ek gıda olarak meyveyi Nasıl başlattı? Bizim doktorumuz ilk 2 gün yarım çay bardağı elma suyu, sonraki 2 gün 1 çay bardağı elma suyu, sonra da yarım elma püresine geçmemi söyledi. Bana 1 çay bardağı çok geldi. Çevremde Bebek sahibi arkadaşlarıma sordum. Onlar da 1-2 çay kaşığı ile başlatmışlar. Sizin doktorlarınızın önerilerini merak ettim.
Bir de sebzeleri püre olarak mı çorba olarak mı verdi?

Canım locoid mi kullanıyorsun? bizde de atopik dermatit var locoid diye bi krem verdi cildiye dr, 3 gün geçiyor 1 hafta sonra tekrarlıyordu kullanmak istemediğimi söyledim coresatin önerdi daha önce internette de duymuştum ama önemsememiştim, istersen sende bi sor dr a, hormonsuz deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum

Canım arkadaşından alınca zahmet olmazsa resmini ekleyebilir misin?
Canım bizim sağ alt dişimiz çizgi şeklinde gözüktü daha ürün elimize ulaşamadan :) ekte gönderdiğim doktorun önerdiği arkadaş bunun aynısını bulamamış benzerini almış o da elime ulaşınca gönderirim

Eklentiler

• image.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım biz sebze püresine 6.aylıkken meyveye de 6.5 aylıkken başladık. Sebzeleri buharda pişirip tel süzgeçten geçiriyorum süzgecin üzerinde kalanları da alıyorum. Meyve suyu olarak değil meyve püresi olarak başlattı dr bize. Elma ya da armut cam rendede rendeliyorum. Ara öğün 1 kahve fincanı veriyorum. Kahve fincanı ölçüsü de 50ml imiş

Evet canım locoid kullanıyordum aynı durumları yaşadık biz de. Bu kez ilaç sürmeden geçti çok ilginç büyümemişti de fazla. Bir daha olursa aklımda bulunsun ama teşekkür ederim:)

Canım benim dr um da püre şeklinde önermişti meyveleri alışsın o şekilde ver sadece suyunu değil demişti bir de birkaç çay kaşığıyla başlayın demişti öyle yaptık. Sebzeyi de kızım çorba olarak çok sevmemişti püre halinde veriyorum. Üç gün kuralına uyarak yeni sebzeler ekliyorum. Hem çocuk dr u hem sağlık ocağı hemşiremiz kahvaltıya geçin artık dedi bugün kahvaltıya başladık. Kayısı da verdim yeni meyve olarak. Pütürlü halde verebilirsin sebzeyi de meyveyi de yutkunması gelişiyor bebişlerin. Yakında tahıla ve sebzelere kıymalara da başlayacağım ama bakalım nasıl yapacağım halledeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…