- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Ben taslağı hazırlayıp yollıcam isteyen bana foto atcak kolaj yapıp ay ay yapamayan bana atar ben yaparım... Size baskıya hazır yollucam ya da isteyene de ben bastırırım yollarım yani duruma göre mesela ben tasarımcıyım ama telde de kolaj kolay oluyo eke koyuyorum bizim 7. Ay kolajımızı ... 12 ayrı kolaj 12 ayın fotosu olacak şekilde .... Özet 3 seçenek var ... Ya bana foto atcanız size hazır yollıcam baskıya ... Ya da bastırıp yollıcam ... Kolaj yapamayanlara da kolajıda ben yapıp bastırıp yollıcam ben fiyat alırım sizecanım çok güzel fikir..nereden yaptıracaksın?toplu baskı yaptırılacaksa fotoları biz sonradan mı değiştiricez? tam anlamadım orasını
Kendi yazdığımı kendim anlamadım özetle ben herşeyi hazırlıcam foto yollıcaksınız fotoları değiştirip yollıcam size isteyene bende bastırırım ucuza gelir ben fiyat alırım bi ara ... Eke koydum benim 7. Ay kolajım her ayının var ... Zeyneple oynarken bu kadar kafamı verip yazabildim ... :) ay ne güldüm kendimecanım çok güzel fikir..nereden yaptıracaksın?toplu baskı yaptırılacaksa fotoları biz sonradan mı değiştiricez? tam anlamadım orasını
Canım soğuk gıda verme konusunda sana katılıyorum hatta tvde bir çocuk drdan dinledim 6.aydan itibaren soğuk suya alışırsa soğuk su içtiğinde boğazı ağrımaz demişti yoğurdu soğuk vermek ilk adımda çok mantıklı dondurmaya birşey diyemeyeceğim :))Kızlar bayadır giremiyorum .. zeynep diş sıkıntısı derken çok mızmız oldu ya çok seri ters düz dönüyo tek bırakamıyorum yastıkları aşıyo zıpzıpa bırakıp iş yapıyorum ... Hergün dışarı çıkıyoruz kızlar ben Allaha emanet edip annemi dinledim herşeyi ısıtıp verme soğuğa alışsın dedi dondurma da veriyorum buzdolabından çıkan yoğurdu da yediriyorum ilerde ilk aldığı soğukta ateşlenmesin diye alıştırıyorum ... Büyüdükçe daha az vakit kalıyo
Kollarınız nasıl boğum boğum ısırmalıkKendi yazdığımı kendim anlamadım özetle ben herşeyi hazırlıcam foto yollıcaksınız fotoları değiştirip yollıcam size isteyene bende bastırırım ucuza gelir ben fiyat alırım bi ara ... Eke koydum benim 7. Ay kolajım her ayının var ... Zeyneple oynarken bu kadar kafamı verip yazabildim ... :) ay ne güldüm kendime
Canım tam geçtik denmez beden denemesi için giydiğinde çektim bi aldık kıyafetleri resmen araya kaçtıKollarınız nasıl boğum boğum ısırmalıkSiz baya yazlıklara geçmişsiniz
Yok canım hifa da çıkarmadı daha =) gülünecek bişey yok ki canım hepimiz bebeklerimizin yeni hareketinde sevindirik oluyoruz bnce zaten :))Maşallah size canım bi biz kaldık herhalde darısı bize:) haftalardan sonra ilk kez döndü duru bugün:) millet emekleyecek neredeyse nizim kız daha yeni döndü ona sevindirik oluyorum gülmeyin nolur:) sizinkiler çoktan aştı bunu ben bekleyip duruyordum
Çok mantıklı canım ben katılabilirim fiyatı öğrendiğinde tekrar konuşuruz. Kızın maşallah Allah a emanet çok tatlı . ALLAH nazardan korusun.Kendi yazdığımı kendim anlamadım özetle ben herşeyi hazırlıcam foto yollıcaksınız fotoları değiştirip yollıcam size isteyene bende bastırırım ucuza gelir ben fiyat alırım bi ara ... Eke koydum benim 7. Ay kolajım her ayının var ... Zeyneple oynarken bu kadar kafamı verip yazabildim ... :) ay ne güldüm kendime
Canım işe başlayacaktın nasıl geçiyor ? Bebişi bırakmak nasıl olduÇok mantıklı canım ben katılabilirim fiyatı öğrendiğinde tekrar konuşuruz. Kızın maşallah Allah a emanet çok tatlı . ALLAH nazardan korusun.
İlk gün sıkıntısız geçtiyse bugün bişey olmaz canım inşallah. Maşallah duru prenseseGünaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Biz geceyi çok şükür sıkıntısız atlattık haber vereyim dedim. Dün onca koşturmanın sonrası arkadaşlarımızı çağırdık bir de akşamı onlarla geçirdik durunun ateşi hafif yükseldikçe yüzünü yıkadık biraz da ateş düşürücü verdik çok şükür mızmızlık olmadan bugünü atlattık. Güçlü kız kızım benim:) inşallah bugün de olöaz bir şey
Teşekkür ederiz canım inşallah sıkıntı olmaz bakalım çok endişelenmiştim kötü geçerse günümüz diye.İlk gün sıkıntısız geçtiyse bugün bişey olmaz canım inşallah. Maşallah duru prensese
Bizde almadık canım doktora sorsak önerir mi acabaKızlar bir şey soracağım malum havalar güzelleşti bebişlerle daha sık dışarı çıkıyoruz kızım için hrnüz bir güneş kremi almadım araştırma da yapmadım sizler kullanıyor musunuz hangi marka aldınız fikirlerinizi almak istedim. Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Önerebilir canım da biz daha dün gittik ve sormayı unuttumBizde almadık canım doktora sorsak önerir mi acaba
Onu cilt tipine göre veriyor demi canım sebamed öneriyolar ama doktora sormadan alasım yokÖnerebilir canım da biz daha dün gittik ve sormayı unuttum
Canım biz de almadık dr bize 6.ay kontrolünde tenteli şapka önermişti 7.ay kontrolünde soracağımKızlar bir şey soracağım malum havalar güzelleşti bebişlerle daha sık dışarı çıkıyoruz kızım için hrnüz bir güneş kremi almadım araştırma da yapmadım sizler kullanıyor musunuz hangi marka aldınız fikirlerinizi almak istedim. Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Kızlar bir şey soracağım malum havalar güzelleşti bebişlerle daha sık dışarı çıkıyoruz kızım için hrnüz bir güneş kremi almadım araştırma da yapmadım sizler kullanıyor musunuz hangi marka aldınız fikirlerinizi almak istedim. Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Bizde almadık canım doktora sorsak önerir mi acaba
Canım biz de almadık dr bize 6.ay kontrolünde tenteli şapka önermişti 7.ay kontrolünde soracağım
Hoşgeldin canım neye dayanarak veriyor doktorMerhaba arkadaşlar uzun süredir yazılanları takip ediyorum ancak hiç yazma fırsatım olmamıştı. Ben de ekim annesiyim. 2 gün önce kontrolümüzü olduk. Doktora güneş kremini sordum. Sebamed veya mustelanın 50+ faktörlük kremlerini önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?