Ben uzuun zamandır bakamıyorum, malum işe başladım, taşındım filan derken geçti günler..Kızlar nerelerdesiniz :)
Benimki ağırbaşlıBence benim oğlum hiperaktif
Ne yaptın, bitirdin mi işleri?Sağolun kızlar inşallah yaparım da biz duruyla bu saate kadar uyuyakalmışız işleri nasıl bitireceğim bilmiyorum
Bitmedi ama ortalıkta ne kadar eşya varsa onları toparladım valiz boşalt mutfağı temizle yemek yap derken akşam oldu. Şükür yine yarına sadece temizlik kaldı kızım müsaade ederse yapacağım gün içinde bir saat uyuyup uyandı hep onu oylamaya çalıştım hep. İnşallah yarın böyle olmaz farklı bir huzursuzluğu var bu zamanlarda da normal herhalde diye avutuyorum kendimi. Evin de işin de hayırlı olsun canım büyük koşturmaca yaşamışsındırNe yaptın, bitirdin mi işleri?
Benim kız da bir süredir sesler çıkarıyor ama daha çok ninni söylüyor gibi kendine. Çorbalarına zeytinyağı yapıyor musun canım benim kıza çok iyi geliyor yedikten kısa süre sonra kakasını da yapıyor hem sindirim sistemini rahatlatıyormuşBen uzuun zamandır bakamıyorum, malum işe başladım, taşındım filan derken geçti günler..
Bugünlerde oglusumun burnu akıyo, umarım hastalığı ilerlemez..
Ek gıdalara başladık, meyve, çorba, muhallebi veriyoruz o da sindirim sistemini zorluyor herhalde geceleri hep inliyor kaç gundur sizde de inleme oluyor mu uyurken tam uykuya dalmaya çalışırken filan?
Ben koymuyordum yeni başladım. Umarım bize de iyi gelir..Benim kız da bir süredir sesler çıkarıyor ama daha çok ninni söylüyor gibi kendine. Çorbalarına zeytinyağı yapıyor musun canım benim kıza çok iyi geliyor yedikten kısa süre sonra kakasını da yapıyor hem sindirim sistemini rahatlatıyormuş
Bitmedi ama ortalıkta ne kadar eşya varsa onları toparladım valiz boşalt mutfağı temizle yemek yap derken akşam oldu. Şükür yine yarına sadece temizlik kaldı kızım müsaade ederse yapacağım gün içinde bir saat uyuyup uyandı hep onu oylamaya çalıştım hep. İnşallah yarın böyle olmaz farklı bir huzursuzluğu var bu zamanlarda da normal herhalde diye avutuyorum kendimi. Evin de işin de hayırlı olsun canım büyük koşturmaca yaşamışsındır
Kolay gelsin canım eviniz hayırlı olsun uykuya dalarken garip sesler çıkarma biz de de var ek gıda ile olduğunu sanmıyorum uzun zamandır var bizdeBen uzuun zamandır bakamıyorum, malum işe başladım, taşındım filan derken geçti günler..
Bugünlerde oglusumun burnu akıyo, umarım hastalığı ilerlemez..
Ek gıdalara başladık, meyve, çorba, muhallebi veriyoruz o da sindirim sistemini zorluyor herhalde geceleri hep inliyor kaç gundur sizde de inleme oluyor mu uyurken tam uykuya dalmaya çalışırken filan?
Zordur mutlaka canım biz de düşünüyoruz taşınmayı yaz sonu onda bile gözümde büyüyorBugün benim de temizlik yapmam lazım cumaları çalışmıyorum bakalım yapabilicek miyim..evet o kadar karmaşa yasadık ki, şukur şimdi iyiyiz.. Çocukla taşınmak çok zormuş!
Ben de annemlerdeyken evde yok diye koymuyordum yine her gün yapıyordu ya da iki günde bir ama çok katılaşmıştı zeytinyağı koymaya bir başladım yemeğinden maksimum bir buçuk saat sonra yapıyor o zaman faydasını anladım kıvamı da değişti tabi. İnşallah size de iyi gelirBen koymuyordum yeni başladım. Umarım bize de iyi gelir..
Allahım acil şifalar versin oğluşuna canım size de güç kuvvet versin inşallah en iyi şekilde geçecek ameliyatıKızlar nasılsınız
Çok giremiyorum 2 saate 1 süt sağmaktan vaktim kalmıyor hiçbiseye..Poyraz salı günü anjio alacak tarih kesinleşti..içim bir garip burkukama iyi olacak ins inanıyorum..şu mübarek cuma günü bize de dua edin olur mu?iyi gecsin anjiomuz temelli şifa bulsun kuzum..öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı..
Evet canım o benim :) taşındık yerlestik çok şükür internetim bugün bağlandı cok ozledim buralari :)siz nasılsınız ara ara okuyabildim babaciginiza kavusmussunuz gözün aydın canımCanım o hatırladığım kadarıylanarin333 tü ev taşıyacaktı ne yaptı acaba?
hadi güle güle oturun içinde canım geçmiş olsun. çok şükür kavuştuk bir süre sonra yine ayrı kalacak olsak da şu an evimde ve çekirdek ailemle olmak paha biçilemez... sen de kurtuldun artık eşinin kardeşlerinden değil mi?Evet canım o benim :) taşındık yerlestik çok şükür internetim bugün bağlandı cok ozledim buralari :)siz nasılsınız ara ara okuyabildim babaciginiza kavusmussunuz gözün aydın canım
Evet canım çok şükür kurtuldum biz de çekirdek aile olarak kaldık :) annem 1 hafta kaldı o gidince boşluğa düşmüş gibi oldum inşallah bir an önce adapte olurumhadi güle güle oturun içinde canım geçmiş olsun. çok şükür kavuştuk bir süre sonra yine ayrı kalacak olsak da şu an evimde ve çekirdek ailemle olmak paha biçilemez... sen de kurtuldun artık eşinin kardeşlerinden değil mi?
Allah şifasını versin canım.. inşallah güzel geçer atlatırsınızKızlar nasılsınız
Çok giremiyorum 2 saate 1 süt sağmaktan vaktim kalmıyor hiçbiseye..Poyraz salı günü anjio alacak tarih kesinleşti..içim bir garip burkukama iyi olacak ins inanıyorum..şu mübarek cuma günü bize de dua edin olur mu?iyi gecsin anjiomuz temelli şifa bulsun kuzum..öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı..
Hadi inşaallah canım Allah'im yar ve yardımcınız olsun dualarımız minik poyrazlaKızlar nasılsınız
Allahım acil şifalar versin oğluşuna canım size de güç kuvvet versin inşallah en iyi şekilde geçecek ameliyatı
Allah şifasını versin canım.. inşallah güzel geçer atlatırsınız
Hadi inşaallah canım Allah'im yar ve yardımcınız olsun dualarımız minik poyrazla
Canim dış sıkıntısı varken ateslenme oldu mu?Kızlar bebeklerimiz büyüdükçe sessizleştik ... Benim kız valla canıma okuyor sürekli ilgi bi kaç gün önceye kadar kendi kendine oynuyordu şimdi beni göremeyince bağırıyor ... Kaç gündür yemek yapmadım kızıma çorba dışında ... Bu ara yoğurt mayalayamadım bende çorba meyve ve bisküvi veriyorum kahvaltı bile yapamıyorum .. Diş sıkıntısı yüzünden uyuyamıyoruz zatentam diyorum ki bittim süt dökmüş kedi gibi mıyıklıyo resmen şarj oluyorum bebeklerimiz iyi olsunlar gerisi gelip geçici ... Öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?