2015 Ekim Anneleri

Ayy Allah korusun canim ya hic duymamistim bu bakla meselesini cok tesekkurler onemli bi bilgi dikkat etmek lazim

Selam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne

Izmirde yasiyorum
Aranizakatilmak istiyorummmm
Hosgeldin canim ayy kizimdan bi tane daha olsa Allahim dusunemiyorum bileee nasil guzel bi duygudur ikiz annesi olmak bende cok istemistim esim trafindada bizim taraftada ikiz var bi ihtimal dedik ama olmadi tabii cok sukur benimde 28ekimli bir kizim var

Canim ben bebegin yapisiyla alakali oldugunu dusunuyorum bu dis sıkıntılarının kehribar kolyesi kullanipta cok zor dis cikaranda biliyrm kehribardan bi haber yegenimin dislerinin ciktigini ablam emzirirken farketmis mesela

Zeytinyağ hergün veriyorum ona rağmen sıkıntılıyız
Demir ilacı da iyice mahvediyor. Zaten ek besin sıkıntı yaratıyor, o da ekstradan...
Canim asm nin verdigi kan ilaci kizimida kabiz yapti dr a gittik kan ilaci kullanmaniza gerek yok8.ayda kan sayimi yaptirip ona gore baslariz dedi oyle olnca biraktik kan ilacini gecti cok sukur bi dr a sorun isterseniz bu kan ilaci meselesini

Çok şükür cnm bizlere bugünleri gosterene

Canim asm nin verdigi kan ilaci kizimida kabiz yapti dr a gittik kan ilaci kullanmaniza gerek yok8.ayda kan sayimi yaptirip ona gore baslariz dedi oyle olnca biraktik kan ilacini gecti cok sukur bi dr a sorun isterseniz bu kan ilaci meselesini
Evet kan ilacı gabız yapıyor benim kızımıda yaptı...Başka bi ilaç verdi Dr o yapmadı

Zeytinyağ hergün veriyorum ona rağmen sıkıntılıyız
Demir ilacı da iyice mahvediyor. Zaten ek besin sıkıntı yaratıyor, o da ekstradan...
Hımm Anladım canım Benim kızıma da verdiler sağlık ocağından kan ilacı gabız yapmıştı Dr sordum faklı bişey yazdı eğer gabız oluyorsa dr danış eş değer başka ilaçları deniyorlar.

Canim firini hafif isit mayaladiktan sonra havlu gibi biseye sarip firina koy tam 4 saatte cok guzel mayalaniyr eger her gun taze mayalayip vericem diyorsan saati ona gore ayarlayip hic dolaba koymadan bebise yedirebilirsin oyle daha faydaliymis
Bende de aynı yaaa.Bu yoğurt meselesi sulu tutuyo yada hiç tutumuyo yada ekşi oluyo.
iyi tututuran birebir ölçü ve saat verebilir mi

Bende de aynı yaaa.Bu yoğurt meselesi sulu tutuyo yada hiç tutumuyo yada ekşi oluyo.
iyi tututuran birebir ölçü ve saat verebilir mi
Canim ben 5 yıldır yogurt mayaliyorum...
Süt serçe parmağını yakmayacak ısıda olacak terlemesin diye kapağını örtmeyip bezle sariyorum 6 saat sarılı duracak sonra buzdolabına koyuyorum akşam yaptıysam sabaha kadar duruyor o zaman tam yogurt kıvamında oluyor....ayrıca maya ekşi olursa yogurtta ekşi oluyor maya çok önemli

Hoşgeldin canim benim minikte 21 ekim doğumlu ay zordur ikize bakmak

hosbuldum tesekkurler kizlar. Taabi baslarda zorlaniorsum ama simdi oyle degil.anneannemiz ust katimda oturuor ve onla herseycok guzlgidior. Cok zorlanirsam yukari ona verioyorum mecburen birini. Tek basina bakan arkadaslarim var benim ikizlerine ve hatta hatta ucuizlerine. . Aslinda ikiz ucuz veya tekiz degil problem; problem cocugun durumu. Tekbebegi olan arkadasim var mesela benim ikizlere tas cikartiyor. Bebegi devamli huysuz aglior uyumuor bagirior kucaktan inmiyor vs
... o yuzden sanildigi kadar zor degil ikiz ve ucuzler
Hatta fazlaca zevkli eglencelive ozel.

Canım teşekkürler ölçünü de verirmisin

Canım benim geçmiş olsun anestol da yazdı mı ilaç olarak bize önermişti dr günde 3 defa sürebilirsin diye. Malesef bende de var, çok afedersin 2-3 günde lavaboya çıktığım için biliyorum acısını. Hemen geçer inşallah bir de yapabilirsen banyolarını biraz uzun tutup (sıcak suda oturma mantığıyla yani) o şekilde bekletebilirsin.

Ay yavrum benim tekrar denemek için ara ver istersen. Ben ilk yoğurt verdiğimde yüzünün 2-3 yerinde böcek ısırığı gibi bişeyler oldu ama fazla olmadığı için ve vücudunda bişey olmadığından kendini sıktı falan diye düşündüm 2 gün daha aynı şekilde olunca ara verdim. Havuçta bişey olmadı, patatesi 1 gün verdim bişey olmadı, brokoliye tepki verdi başka da bişey denemedim zaten kavanoz meyve püresine de tepki verdi, bizim de allerjik bünyemiz var sanırım ama çok şükür aşırı tepki vermiyor.

Yapa yapa daha güzelini yapmayı öğreneceğiz canım :). Ben de toplamda 6 küçük kavanoz yapmıştım 1 onlardan biraz daha büyük kavanoza yapmıştım. Küçükler yumuşak kıvamlı oldu, diğer kavanoz tutmamıştı aynı süt aynı maya niye olmadı anlamadım.

Kizimin 2aylikken basladi hala devam ediyor salyasi bu kiza su vermiyon yemek vermiyon cocuk yutmayi bilmiyo ondan akiyo diyorlar etrafimdaki 'bilmis'ler de o yuzden merak ettim demekki gercektende alakasi yokmusss
O bilmişleri boşvermek lazım :) bilmiyorum senin bebiş nasıl da benim bebişin eline gelen doğru ağzına gidiyor gün boyu bende bişeyleri kemirsem benim de akar :) diye düşünüyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…