2015 Ekim Anneleri

Canım hoşgeldin aramıza .. İsimler ne bebeklerinin ... Biz ara da foto paylaşıyoruz sende atarsan seviniriz hepbirlikte doğurduk büyütüyoruz meleklerimizi ... Ailemiz büyüyü

Selam canım.kabızlık bizde de var arada zeytinyağını ısıtıp asitini alıyoum ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı içiriyorum i geliyo .

Günaydın canım bende tam olarak gecmedim ek besine.ve beni çok korkutuyor çünkü annem yan binam evlendim zaten 2 ay sonra hamile kaldım o süreç doğurdum is güç derken 2 aydır yemek yapıyorum kendi evimde ne nasıl yapılıyor neyle ne güzel olur keşfetmeye çalışıyorum tabi bunları yiğit pasa izin verdiği müddetçe burda arkadaşlar yardim ediyor onları okuyorum iyi oluyor yani

Kızlar yağ olarak ne kullanıyorsunuz bebislerin corbalarina purelerine zeytinyağı mi tereyağ mi?bide hangi marka tercih ettiniz ? Hepinize iiyi geceler
Canım ben komili sızma zeytinyağı kullanıyorum sebze püresi hazır olduktan sonra çiğ olarak ekliyorum

Merhaba kızlar. Ben de bir ekim annesiyim. Oğlumu 30 Ekim`de kucağıma aldım. Forumu başından beri ara ara okuyorum. Bazen çok sık takip ediyorum. Bazen araya boşluklar giriyor. O yüzden soracağım konu konuşuldu mu bilmiyorum. Oğlum diş çıkarma arifesinde. Doktor henüz önünde vaktinin olduğunu söyledi. Ama tatlı tatlı kaşınıyor sanırım. Bulduğu herşeyi (benim elim dahil) ağzına sokmaya çalışıyor. Diş çıkarma süreci sancılı olduğu için ben de nasıl yardımcı olabilirim ona diye araştırırken "Kehribar Kolye" olayını gördüm. Bloggerlar yazmış genel olarak ve çok memnun olduklarını söylemişler. instagramda konuştuğum bir anne de dişlerinin çıktığını tesadüfen görüyorum o kadar yardımcı oluyor etkisi çok fazla dedi. Yurtdışında da yoğun olarak kullanılıyormuş. Var mı bu kolyeden edinen, şu an aktif olarak kullanan? Eşimle de konuştuk almayı düşünüyoruz. Şu an kullanan ve memnun olduğunu söyleyen çıkarsa hemen sipariş vereceğim.

Selam canım.kabızlık bizde de var arada zeytinyağını ısıtıp asitini alıyoum ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı içiriyorum i geliyo .
Zeytinyağ hergün veriyorum ona rağmen sıkıntılıyız
Demir ilacı da iyice mahvediyor. Zaten ek besin sıkıntı yaratıyor, o da ekstradan...

Allahim o saclarrr o bakislarrr masallahh ya Allahim nazarlardan korusun gelisiminede kocaman bi masallah bizide yakinda bunlar bekliyor yani

Cok gecmis olsun canim ya hamileyken bende cekmistim ayni derdi kiyamam kuzucuk hemen atlatir insallah her beslenmeden sonra suyu ihmal etme canim birde kullandigin zeytinyagi miktarini iki katina cikar

Yaa bu drlari anlayamiyorum farkli tip egitimimi aliyor bunlar bizim dr da sut fermente olmussa(yogurt,peynir,kefir gibi) bebise verebilirsin ama dogrudan sut olarak 1 yasa kadar yasak icindeki enzimler bagirsakta kanamaya yol acabiliyormus kesin zararli degil ama Allah korusun o olasilik bile yetiyo uzak durmak icin sen yinede temkinli davran canim sut konusunda

Canim firini hafif isit mayaladiktan sonra havlu gibi biseye sarip firina koy tam 4 saatte cok guzel mayalaniyr eger her gun taze mayalayip vericem diyorsan saati ona gore ayarlayip hic dolaba koymadan bebise yedirebilirsin oyle daha faydaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…