- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Canım hoşgeldin aramıza .. İsimler ne bebeklerinin ... Biz ara da foto paylaşıyoruz sende atarsan seviniriz hepbirlikte doğurduk büyütüyoruz meleklerimizi ... Ailemiz büyüyüSlm cnm ikIzlerim birikiz biri erkek.mukemmel bir duygu ikiz annesi olmak. Yalnizsorun sokakta yurumekte zorlanioruz biraz. Sevgi pitirciklariyiz. Devamli yogun ilgi sevgi goruyorlarilk baslarda cok zOrlaniordum tabii ama ben annemjn alt katibda oturuorum avantajim o yani.o devamli yardimcim. Geleemese bile birini alir cikar. Bir de Rabbbim gercekten dagina gire kar veriyor. Sukurlwr olsun
Hb cnm. Ewt bazen yazmistim sanirim.benim gebeligiim inanilmaz zor gecti . 6 ay kustum kilo verdim devamli m. Snra acildim biraz biraz. O donemlerde sorular sormus olbilirimama net hatirlamiorum cnm.
Hoşgeldin tatlım aramıza ooo Allah'im her iki tadı da tattirmis ne mutlu sanaSelam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne
Izmirde yasiyorum
Aranizakatilmak istiyorummmm
Selam Canım Aramızda 2 gün var benim doğumda 23 ekim akşam 9,30 da oldu :) hayırlı uğurlu olsun HoşgeldinSelam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne
Izmirde yasiyorum
canım benim 7 ayını doldurana dek piştikten sonra zeytinyağı koyuyorsun.Kızlar yağ olarak ne kullanıyorsunuz bebislerin corbalarina purelerine zeytinyağı mi tereyağ mi?bide hangi marka tercih ettiniz ? Hepinize iiyi geceler
Selam .Benim minik sevmedi Balkabağını buzluğa koymuştum arada yapıyorum yine istemiyo galiba sevmicek.Afiyet olsun duru ya ..ben veremem bal kabağı elimde yok artık pazarda da yok.seneye inşallah.yeşil kabak deneyeyim..
Selam canım.kabızlık bizde de var arada zeytinyağını ısıtıp asitini alıyoum ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı içiriyorum i geliyo .Herkese günaydınnnn
Ben iki çocukla buraya yazmaya fırsatım olmuyor. Zar zor okuyabiliyorum ancak.
Biz tam olarak ek besine geçmedik tadına bakıyoruz şu ara hala. Çok yoğun bir kabızlık problemimiz olduğu için çık zorlayacak belliki bu ekbesin işi
Günaydın canım bende tam olarak gecmedim ek besine.ve beni çok korkutuyor çünkü annem yan binam evlendim zaten 2 ay sonra hamile kaldım o süreç doğurdum is güç derken 2 aydır yemek yapıyorum kendi evimde ne nasıl yapılıyor neyle ne güzel olur keşfetmeye çalışıyorum tabi bunları yiğit pasa izin verdiği müddetçeHerkese günaydınnnn
Ben iki çocukla buraya yazmaya fırsatım olmuyor. Zar zor okuyabiliyorum ancak.
Biz tam olarak ek besine geçmedik tadına bakıyoruz şu ara hala. Çok yoğun bir kabızlık problemimiz olduğu için çık zorlayacak belliki bu ekbesin işi
Hoşgeldin canım :) seni ikiz annesi olarak takdir ediyorum ben bir tanesine yetişemiyorumm :))Selam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne
Izmirde yasiyorum
Canım ben komili sızma zeytinyağı kullanıyorum sebze püresi hazır olduktan sonra çiğ olarak ekliyorumKızlar yağ olarak ne kullanıyorsunuz bebislerin corbalarina purelerine zeytinyağı mi tereyağ mi?bide hangi marka tercih ettiniz ? Hepinize iiyi geceler
Zeytinyağ hergün veriyorum ona rağmen sıkıntılıyızSelam canım.kabızlık bizde de var arada zeytinyağını ısıtıp asitini alıyoum ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı içiriyorum i geliyo .
Canim ek gidaya gecince kesildimi bebisin salyasiBenim minikte aynı canim makine hiç durmuyor☺püskürtüyor hemde nasıl zaten salyamiz akiyordu şimdi daha fena olduk
Allahim o saclarrr o bakislarrr masallahh ya Allahim nazarlardan korusun gelisiminede kocaman bi masallahKızlar biz epey yol aldık :) artık tutunup ayakta kalabiliyo otururken kendini kaydırarak yer değiştirebiliyorUz ... Nurtopu gibi bi diş ucumuz da oldutek heceli kelimelerin bi kaçını çıkarabiliyoruz gel ve ver gibi :) anne baba ve dede diyoruz bilinçli söyleyip söylemediğini bilmemekle beraber arada hedef tutuyo biz gülerken gülmeye ben burdayım gösterileri yapmaya da başladı ... Rabbim sağlık sıhhat versin de hemencik büyüsünler
Cok gecmis olsun canim ya hamileyken bende cekmistim ayni derdi kiyamam kuzucuk hemen atlatir insallah her beslenmeden sonra suyu ihmal etme canim birde kullandigin zeytinyagi miktarini iki katina cikarDoktora gittik cnm. Malesef çatlak olmuş. Antibiyotikli bir krem verdi. Şüpelenmiştim zaten, çünkü çok ağladı. Bendede doğumdan sonra kabızlıktan çatlak oluştu , nasıl ağrı yaptığını bilirim. Hala da çekiyorum. İnşallah kızımın çabucak geçer
Yaa bu drlari anlayamiyorum farkli tip egitimimi aliyor bunlar bizim dr da sut fermente olmussa(yogurt,peynir,kefir gibi) bebise verebilirsin ama dogrudan sut olarak 1 yasa kadar yasak icindeki enzimler bagirsakta kanamaya yol acabiliyormus kesin zararli degil ama Allah korusun o olasilik bile yetiyo uzak durmak icin sen yinede temkinli davran canim sut konusundaSağol cnm amin.
Amin cnm. Evet ek gıdaya geçtiğimizden beri hep kabız. Ama hiçbirinde ağlayarak yapmadı kakasını.O an canımdan can koptu ya. Elimde olsaydı da bişeyler yapabilseydim. Anne olmak çok zormuş en küçük bişeyde bilee bu kadar acıtıyorsa,daha ciddiy sorunları düşünemiyorum bile. ALLAH herkesin evladına sağlık sihhat versin.
Şimdiye kadar sadece günde 1öğün veriyordum, yarın 6ay dolacak doktot 3öğün vermemi söyledi, hergün bir tatlı kaşığı zeytin yağı içir dedi. Papatya çayı da ver dedi. Sabah muhallebi öğlen sebze püresi akşam da meyve ver dedi. Muhallebiyi de inek sütüyle hazırla dedi. Zararlı değilmi dedim, hayır İnek sütünü tek içince o zaman zararlıymış, ama mamada zararlı değilmiş. Bilemedim bende...
Canim firini hafif isit mayaladiktan sonra havlu gibi biseye sarip firina koy tam 4 saatte cok guzel mayalaniyr eger her gun taze mayalayip vericem diyorsan saati ona gore ayarlayip hic dolaba koymadan bebise yedirebilirsin oyle daha faydaliymisfirst--lady @akrepikizi kızlar çok tesekkur ederim. İlk deneme fiyasko oldu çünkü mayaladım 2 saat olmuş ama ben saat 5 diye düşünüp eşime yatakta onu dolaba koy dedim sabah koştur koştur geldim baktım ki hala süt (((((
Hoşgeldin canim benim minikte 21 ekim doğumlu ay zordur ikizeSelam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne
Izmirde yasiyorum
Canim yeşil kabak çorbada çok guzel oluyor mercimekli ve pirinçle iki corbayada koyup yaptim benAfiyet olsun duru ya ..ben veremem bal kabağı elimde yok artık pazarda da yok.seneye inşallah.yeşil kabak deneyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?