2015 Ekim Anneleri

Doktora gittik cnm. Malesef çatlak olmuş . Antibiyotikli bir krem verdi. Şüpelenmiştim zaten, çünkü çok ağladı. Bendede doğumdan sonra kabızlıktan çatlak oluştu , nasıl ağrı yaptığını bilirim. Hala da çekiyorum. İnşallah kızımın çabucak geçer

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir

İyi geceler güzel annelerr şirin bebişler Allah rahatlık versin hepinize

Canım çok geçmiş olsun. Anne sütü ağırlıklı mı devam etseniz birkaç gün? Ek gıda kabızlık yaptı demiştin diye hatırladım da ondan diyorum. Kıyamadım canım benim hemen iyileşir inşallah.

akrepikizi canım ben bu gün naptım bak anlatayım tattırmayla gidiyordum havuç ve patateste sorun olmamıştı.Kabağa geçtim, dün tadına bakmadı istemedi. Ben de bu gün tekrar azcık tattırmam gerekirken kendi kendime çok pimpirikleniyorsun ne var yani çoğu anne tattırma falan yapmadan veriyo dedim. Havuç kabak ve patatesi karıştırıp püre yaptım az da zeytin yağı koydum. Tek başına yemediği kabağı böyle yedirdim bi güzel. Yarım saat geçti ki bizim kızın yanak olmuş kıpkırmızı, altını açtım zaten gazlanmış huysuzlanmıştı,altı kıpkırmızı pişik olmuş ve yanağındaki gibi çil çil sivilcemsi lekeler oluşmuş. 2 saat sonra yanağındaki koyu kırmızılık geçti yüzünün diğer kısımlarına da çil çil lekeler yayıldı ve poposu fena kızarık.büyük ihtimal kabak.Bana ders oldu, benim kız alerjik olacak herhal.tek tek denemeye ve az az vermeye devam.

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir
Sağol cnm amin.
Amin cnm. Evet ek gıdaya geçtiğimizden beri hep kabız. Ama hiçbirinde ağlayarak yapmadı kakasını.O an canımdan can koptu ya. Elimde olsaydı da bişeyler yapabilseydim. Anne olmak çok zormuş en küçük bişeyde bilee bu kadar acıtıyorsa,daha ciddiy sorunları düşünemiyorum bile. ALLAH herkesin evladına sağlık sihhat versin.
Şimdiye kadar sadece günde 1öğün veriyordum, yarın 6ay dolacak doktot 3öğün vermemi söyledi, hergün bir tatlı kaşığı zeytin yağı içir dedi. Papatya çayı da ver dedi. Sabah muhallebi öğlen sebze püresi akşam da meyve ver dedi. Muhallebiyi de inek sütüyle hazırla dedi. Zararlı değilmi dedim, hayır İnek sütünü tek içince o zaman zararlıymış, ama mamada zararlı değilmiş. Bilemedim bende...

Canım kabağı bi şeker kaşığı tek ver bakalım yine kızaracak mı ... Güneşimiz bal gibi bal kabağı ver sen ona :))

Canım çok çok çok geçmiş olsun aynen canin gitmiştir yiğit yok yere dun bi ağladı gözlerinden boncuk boncuk akti ben parcalandim yavrumun nasıl cani acır bende biliyorum o acıyı. Ama geçicek annesi Allah'im başka aci vermesin.

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah ağrı çekmelerine dayanamıyorum

Canım bal kabağı mı alerji yaptı yeşil kabak mı alerji konusu açılmışken bebişlere bakla tattırmayınız bir enzim eksikse eğer çok fena dokunuyor bizim iki akrabanın çocuğu bakladan hastanelik oldu ömür boyu bakla yasak onlara

mlkhds, post: 46034151, member: 407975"]Sağol cnm amin.

Amin cnm. Evet ek gıdaya geçtiğimizden beri hep kabız. Ama hiçbirinde ağlayarak yapmadı kakasını.O an canımdan can koptu ya. Elimde olsaydı da bişeyler yapabilseydim. Anne olmak çok zormuş en küçük bişeyde bilee bu kadar acıtıyorsa,daha ciddiy sorunları düşünemiyorum bile. ALLAH herkesin evladına sağlık sihhat versin.
Şimdiye kadar sadece günde 1öğün veriyordum, yarın 6ay dolacak doktot 3öğün vermemi söyledi, hergün bir tatlı kaşığı zeytin yağı içir dedi. Papatya çayı da ver dedi. Sabah muhallebi öğlen sebze püresi akşam da meyve ver dedi. Muhallebiyi de inek sütüyle hazırla dedi. Zararlı değilmi dedim, hayır İnek sütünü tek içince o zaman zararlıymış, ama mamada zararlı değilmiş. Bilemedim bende...[/QUOTE]
Bizim dr

Kızlar bugün sebze püresine ilk defa ıspanak ekledim hatta körpe köklerini de koydum tadı düşündüğümden daha iyi oldu kızım da daha sevdi sanki bir de havuç da denedim bal kabağı da bal kabağı püreye daha iyi kıvam veriyor ve tadı çok daha iyi oluyor

Muayene oldunuz mu cnm bn doğumdan sonraki kontrollere de gitmedim en son gittiğimde ni sorun yok dedi doktor ama soğuk aldığımda yada zorladığımda kızarıyor
Cnm ben doğumdan sonra dört kere kontrole gittim Aslında gitmeme gerek yoktu ama pimpirikli olduğumdan gittim çok şükür birşey yoktu.ama kırmızılık vücuda göre değişiyor demekki.çünkü yakın zamanda gittim kadindoguma gördü.birşey demedi.derdi yoksa dimi

Söylediğin iyi oldu canım. Baklayı atlayalım. Ben yeşil kabak denedim canım. Domates ve kabakta olabiliyormuş araştırdım sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…