- 21 Ocak 2016
- 44
- 27
- 3
- 40
Tam şeffaf değilde canım hani doğum çizginin varya öle zaten bişey olsa doktor söylerdiEvet canım nedeni acaba.Bi ara kadın dogumada gitmistim birşey olsa derdi.seffafmi senin izin
Evet canım söylerdi doktor bişey olsa zaten normal demekkiCnm ben doğumdan sonra dört kere kontrole gittim Aslında gitmeme gerek yoktu ama pimpirikli olduğumdan gittim çok şükür birşey yoktu.ama kırmızılık vücuda göre değişiyor demekki.çünkü yakın zamanda gittim kadindoguma gördü.birşey demedi.derdi yoksa dimi
Annem yazın yetiştirmişti bahçede canım bal kabağını bugün ondan ekledik çorbaya. Sevdi de kabağı. Diğer kabaktan da vermiştimBalkabağı ni zamanında derin dondurucuya mi koydunuz acaba ben koymadim maalesef
Canım ben balkabağını zamanıyken derin dondurucuya attım ordan kullanıyorum yeşil kabağı doktorumuz önerdi yaz sebzesi evt ama kışın da kolay yetişirmiş ilaç vs istemezmiş yaz kış rahatlıkla verebilirsin dedi mesela taze fasülye mevsim dışı kesinlikle olmaz dedi çok ilaç verilirmiş yetişmesi içinKızlar bal kabağının zamanı geçmedi mi yeşil kabağında daha zzamanı değil brn onlari katamiyorum doktor mu söyledi katmanızi
Tabiki derdi canim benimki de kırmızı halaCnm ben doğumdan sonra dört kere kontrole gittim Aslında gitmeme gerek yoktu ama pimpirikli olduğumdan gittim çok şükür birşey yoktu.ama kırmızılık vücuda göre değişiyor demekki.çünkü yakın zamanda gittim kadindoguma gördü.birşey demedi.derdi yoksa dimi
Afiyet olsun duru ya ..ben veremem bal kabağı elimde yok artık pazarda da yok.seneye inşallah.yeşil kabak deneyeyim..Annem yazın yetiştirmişti bahçede canım bal kabağını bugün ondan ekledik çorbaya. Sevdi de kabağı. Diğer kabaktan da vermiştim
teşekkürler canım zaten işin esası taze olarak mevsim sebze meyvelerinden vermek sen de olduğu zaman verirsin. dediğin gibi yeşil kabak verebilirsin. ıspanak verecektim kaç gündür kısmet olmadı bugün artık onun yerine balkabağı yapıp verdim annem tatlı için soyup doğramıştı fırsat bu fırsat dedim. güzel de yedi çok şükür başka sıkıntı da çıkmadı kabakla ilgili. şu ana kadar daha 4 sebze deneyebildikAfiyet olsun duru ya ..ben veremem bal kabağı elimde yok artık pazarda da yok.seneye inşallah.yeşil kabak deneyeyim..
canım daha çok zeytinyağı öneriyor drlar o da hazmı kolaylaştırdığı için. annemlerde sızma zeytinyağı yoktu kızım için kısa süreliğine de aldırmadım şimdilik ama eve gittiğimde alacağım. tariş komili marmarabirlik falan güzeldi de bilmiyorum ne kadar sağlıklı ya da doğal.Kızlar yağ olarak ne kullanıyorsunuz bebislerin corbalarina purelerine zeytinyağı mi tereyağ mi?bide hangi marka tercih ettiniz ? Hepinize iiyi geceler
Hoşgeldin cnm. İkizlerin kız mı erkek mi:) Nasıl bir duygu ikiz annesi olmak, bizden 2kat fazla işin vardır. Ben bir tane ile zor idare ediyorum, iki tane olsaa kafayı yerdim :)Selam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne
Izmirde yasiyorum
Aranizakatilmak istiyorummmm
hoşgeldin o zaman canım aramıza. bir şey soracağım hamilelikte de yazıyor muydun buraya hatırlıyor gibiyim seni de yanlış hatırlıyor olabilirim tabiSelam arkadaslar. Bende21ekimdedogurdum ikizlerimi.araniza hos mu geldimne
Izmirde yasiyorum
Aranizakatilmak istiyorummmm
H harikakanatlar ben bilmeden olin mısır yağı eklemeye başlamıltım çorbasına, ama bugün öğrendim ki has zeytinyağı kullanılmalıymış, cam şişelerde satılan.canım daha çok zeytinyağı öneriyor drlar o da hazmı kolaylaştırdığı için. annemlerde sızma zeytinyağı yoktu kızım için kısa süreliğine de aldırmadım şimdilik ama eve gittiğimde alacağım. tariş komili marmarabirlik falan güzeldi de bilmiyorum ne kadar sağlıklı ya da doğal.
Bizim dr[/QUOTE]mlkhds, post: 46034151, member: 407975"]Sağol cnm amin.
Amin cnm. Evet ek gıdaya geçtiğimizden beri hep kabız. Ama hiçbirinde ağlayarak yapmadı kakasını.O an canımdan can koptu ya. Elimde olsaydı da bişeyler yapabilseydim. Anne olmak çok zormuş en küçük bişeyde bilee bu kadar acıtıyorsa,daha ciddiy sorunları düşünemiyorum bile. ALLAH herkesin evladına sağlık sihhat versin.
Şimdiye kadar sadece günde 1öğün veriyordum, yarın 6ay dolacak doktot 3öğün vermemi söyledi, hergün bir tatlı kaşığı zeytin yağı içir dedi. Papatya çayı da ver dedi. Sabah muhallebi öğlen sebze püresi akşam da meyve ver dedi. Muhallebiyi de inek sütüyle hazırla dedi. Zararlı değilmi dedim, hayır İnek sütünü tek içince o zaman zararlıymış, ama mamada zararlı değilmiş. Bilemedim bende...
Canım çok çok çok geçmiş olsun aynen canin gitmiştir yiğit yok yere dun bi ağladı gözlerinden boncuk boncuk akti ben parcalandim yavrumun nasıl cani acır bende biliyorum o acıyı. Ama geçicek annesi Allah'im başka aci vermesin.
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah ağrı çekmelerine dayanamıyorum
Evet belkide kısmet böyleymiş. Belki deneseydim kızımı riske atmış olurdum. Zaten İçimi rahatlatan tek şey bu.. Sanada çok geçmiş olsun, o kadar ağrıyı çekmişsin. Çok şükür ki sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine.Cnm kısmet böyleymiş sezeryan olacakmissin hiç birşey engel olamazdı üzülme.benimde herşey normal görünüyordu son saniyeye kadar.10cm acıktığımla normal doğumdan kalktım kim bilebilirdi 14saat sonra sezeryan olacağımı.kısmetin böyleymiş üzülme deneseydinde benim gibi çekerek olacakmissin muhim olan bebislerimizin ve bizim sağlığımız.
Benim doktorum da onay verdi inek sütüyle yapmamı ama ben yinede korkuyorum. Bu yüzden humanın haZır muhallebilerinden aldım, onlar su ile yapılıyor. Kahvaltıda onlardan vericem.Canim ben hepsini sütle yapiyorum ilk alistirirken su ve sütü karıştırıyordum şimdi sadece sütle yapiyorum doktorumuz onay verdi....daha lezzetli oluyor
Hoşgeldin cnm. İkizlerin kız mı erkek mi:) Nasıl bir duygu ikiz annesi olmak, bizden 2kat fazla işin vardır. Ben bir tane ile zor idare ediyorum, iki tane olsaa kafayı yerdim :)
hoşgeldin o zaman canım aramıza. bir şey soracağım hamilelikte de yazıyor muydun buraya hatırlıyor gibiyim seni de yanlış hatırlıyor olabilirim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?