2015 Ekim Anneleri

Ayy senin kv de ayri bi cinsmis canim kusura bakma sanki elalemin torunu dedigi seylere bak sinir sey hic altta kalma dusunup kwndini uzecegine agzina geleni soyle o uzulsun bosverrr

Ayy canim ya hic oyle seyler dusunme hem hifayi oyle hayal ettimde nasilda tatli uyuya kalmistir ben olsam videoya alirdim kesin:)

Günaydın kızlar çok mutluyum cook sonunda aradığımız evi bulduk haftaya pazar tasiniyoruz eşimin kardeslerinden de kurtuluyorum sanki yeni evleniyoruz gibi hissediyorum
Ay canım gözün aydın darısı başıma inşallah

Ay geçmiş olsun canim inşallah geçer....
Sende iyiki varsın canim kolay gelsin annen ve sana

Kızlar pirinç unundan muhallebi yapan var mı. Nasıl yapıyorsunuz?
Ben yapıyorum canım yarım yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su koyup pişiriyorum yarım tatlı kaşığı pekmezle tek öğünlük çıkıyor kızım severek yiyor

Kızlar bugün fark ettim hifaa resmen oyun oynuyor bizimle numara yapıyo ağlıyor gibi bide bn kızınca sus numaracı diye hakır hakır gülüyor sıpam ay bide göğsümü ısırıp sündürebildiği kadar sündürüyor bide sündürürken Yan Yan sırıtıyo

Ben yapıyorum canım yarım yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su koyup pişiriyorum yarım tatlı kaşığı pekmezle tek öğünlük çıkıyor kızım severek yiyor
Canım sen baslamışmıydın katıya ? Yanlış mı hatırlıyorum 6 yı beklicektin sanki.

Çok geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişsin tez zamanda iyileşir inşallah bebeğin doktorunuz nasıl ilgilenmeyip başından savdı aklım almıyor

Canım herşeyin o kadar farkındalarki benim kızımda numaradan ağlamayı biliyor birşey dediğimde hemen gülmeye çeviriyor

Çok sağol canım. sanırım daha öncenki sayfalarda da yaZmıştın ben tam hatırlayamadım tarifi, marketten pirinç unu ve üzüm pekmezi aldım ama nasıl yapacağımı bilemedim. Biraz araştırdım ama pekmezz le tarif bulmadım. Tariflern çoğunda süt var ama pekmez yok. Ya anne sütü yada formül süt diyor.
Benim kızım ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız oluyor. Az önce 3 tane günkurusu kayısı kaynattım ve bir bir dilim elmayla birlikte blenderdan geçirdim. Onu vericem şimdi. Yatmadan önce de pirinç unu veririm.

Canım herşeyin o kadar farkındalarki benim kızımda numaradan ağlamayı biliyor birşey dediğimde hemen gülmeye çeviriyor
Ama nasıl tatlılar sıpa 1 haftadır baba demeye başladı benim herif de kanat taktı uçuyo gibi dolanıyor onu duyalı

Canım sen baslamışmıydın katıya ? Yanlış mı hatırlıyorum 6 yı beklicektin sanki.
Yok canım doğru hatırlıyırsun da iki farklı dr tavsiyesiyle 5. Ayda başladım. Kızım hazırdı zaten yemeye ağzını şapırdatıyordu biz yerken yeme aşamalarımızı izliyordu dr da 6. Ayı beklerken bazen bebekler kabul etmeyebiliyor deyince başladım

Canım gurme bebek diye bir site var orada meyveli muhallebi tarifleri falan da var bakabilirsin bakmadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…