• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ay kızlar biz hastane de yatıyoruz dua edin lütfen...
Oğlum ateşleniyordu bi de öksürüyordu diş sıkıntısı dedik ama değilmiş geçen gece ateşiyle uğraşırken nefesini kesik kesik aldığını fark edince acile koştuk iğne yapıp hava verdiler. Eve geldik ama sabaha kadar aynıydı yine sabah erkenden hastneye doktorumuza gittik yatması gerekiyor yer yok devlete gidin dedi bi kağit yazdi elimize gittik devlete o baskasina baskasi diğerine atıyor yavrumu kabul etmediler sanki vebalı gibi :KK43: İçi içini dövüyordu resmen bebeğimin nefesini zor aliyordu öyle. Tekrar özelde ki doktorumuza gittik ilgilenmek istemediği için başından savdi bize tersleyerek. Bizde hemen başka bi özel hast.neye gittik şükür dün yatısimiz yapildi bugün daha iyi dedi doktor çok güzel ilgileniyor oglumla. Diğerlerini de Allah bildiği gibi yapsin yazik gunah değil mi ya :KK43: Yani daha da ciddi birşey olsaydi elimizde yitip gidecekti yavrum :KK43: Bunlar nasıl doktor pislikler ya sinirden elim ayagim titriyor resmen hala
Çok geçmiş olsun tatlım bu hangi özel hastane burdan da ifşa et pislikler ya nasıl yer yok. Kesinlikle bimer e yaz canım bırak onlar uğraşsın bundan sonra.neyi var bebişin ? Dualarımız sizinle Allah'im yar ve yardımcınız olsun.

Oğlum ateşleniyordu bi de öksürüyordu diş sıkıntısı dedik ama değilmiş geçen gece ateşiyle uğraşırken nefesini kesik kesik aldığını fark edince acile koştuk iğne yapıp hava verdiler. Eve geldik ama sabaha kadar aynıydı yine sabah erkenden hastneye doktorumuza gittik yatması gerekiyor yer yok devlete gidin dedi bi kağit yazdi elimize gittik devlete o baskasina baskasi diğerine atıyor yavrumu kabul etmediler sanki vebalı gibi :KK43: İçi içini dövüyordu resmen bebeğimin nefesini zor aliyordu öyle. Tekrar özelde ki doktorumuza gittik ilgilenmek istemediği için başından savdi bize tersleyerek. Bizde hemen başka bi özel hast.neye gittik şükür dün yatısimiz yapildi bugün daha iyi dedi doktor çok güzel ilgileniyor oglumla. Diğerlerini de Allah bildiği gibi yapsin yazik gunah değil mi ya :KK43: Yani daha da ciddi birşey olsaydi elimizde yitip gidecekti yavrum :KK43: Bunlar nasıl doktor pislikler ya sinirden elim ayagim titriyor resmen hala
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi kuzucuk? Ne teşhis koydular?

Mrb canlarım nasılsınız bir kaç gündür giremedim sayfalar ilerlemiş okuyacağım boş vakitte.bebisler nasıl ne gibi değişiklikler oldu.ela bizi taklit etti birkackere artık dikkatli olmamız gerek:) herşeyi kapiyorlar.Birde şu iki günde çok değişti diyor babası. iki günde öyle büyüdüğünü anladimki diyor sanki bir ay görmedim kızımı.sizede böyle farklılıklar başlamıştır.basladiysada neler yapıyorlar.birde ela geçen hafta memeden çok uzaklaştı hiç emmiyordu nerdeyse çok korktum bırakacak diye sanki şimdi düzeliyor çok şükür dişten mi acaba.sizdede oldumu böyle.çok öpüyorum bebislerinizi sizi.Allaha emanet olalim
Canım maşallah bebeğine. Bizim emme konusunda gün günü tutmuyor. Bir gün istrksiz bir gün istekli. Biz ek gıdaya öğün olarak başlamadık. Tattırıyorum sadece. Bizde bu hafta minik kelimeler ve kısa oturma başladı.

Gunaydin guzel annelerrrr...size gunaydin yok daha bebisler az daha uyuyun annislerde dinlensin bol bol:-) nerdeyse bir haftadir hastaliklarla ugrasiyrz giremedim okuyamadim insallah butun bebisler iyidir,bu arada yina salgin var dikkat edin cok sukur kizimda sadece burun akintisiyla atlattik ama beni feci carpti hastalik kac gun cikamadim yataktan...hastalanica bebislerin huyu degisirmis derler ya bizimkide acayip bisi oldu:-)emeklemeye basladik ama bi terslik var geri geri emekliyoruz ve epeyde hiz yapiyoruz:-) veee okadar 9ay karninda tasi sonra gelsin ilk kelimesi baaaabaaa olsun:'( durup durup baba diyo hayir kizim annneee diyorum aaaabaabaaa diyo alinmadim degil hani :-) Allahim ne cabuk buyuyorlar ya inanamiyorum hala... bizde durumlar boyle sizler nasilsiniz bebisler nasil

Kızlar bebisleriniz meyveden veya yoğurttan puredenne olçüde yiyor? Benim kkızım 3 kasık aliyo başka almiyo ne yapsamki yemek istemiyor 3 kaşık yeter diyo :KK48: sizinkiler ne kadar yiyo
Benim bebeğim yarım kase yiyor ...Her bebek değişir canım sevdiği zaman daha fazla yer merak etme.

'

Ay geçmiş olsun canim iyidir inşallah. ...nesi varmış rabbim vicdanlı doktorlarla karşilastirsin birdaha yasamazsiniz umarim

Canım çok geçmiş olsun...Nasıl Bebişin Şimdi ....

Gunaydin guzel annelerrrr...size gunaydin yok daha bebisler az daha uyuyun annislerde dinlensin bol bol:-) nerdeyse bir haftadir hastaliklarla ugrasiyrz giremedim okuyamadim insallah butun bebisler iyidir,bu arada yina salgin var dikkat edin cok sukur kizimda sadece burun akintisiyla atlattik ama beni feci carpti hastalik kac gun cikamadim yataktan...hastalanica bebislerin huyu degisirmis derler ya bizimkide acayip bisi oldu:-)emeklemeye basladik ama bi terslik var geri geri emekliyoruz ve epeyde hiz yapiyoruz:-) veee okadar 9ay karninda tasi sonra gelsin ilk kelimesi baaaabaaa olsun:'( durup durup baba diyo hayir kizim annneee diyorum aaaabaabaaa diyo alinmadim degil hani :-) Allahim ne cabuk buyuyorlar ya inanamiyorum hala... bizde durumlar boyle sizler nasilsiniz bebisler nasil
Maşallah bebeğine. Biz de geri geri sürünme halindeyiz. Babanın söylemesi daha kolay. Bzimki de babacı.

Teşekkür ederim canım benim:) edizcik ne güzel dokunarak tadarak keşiflere başlamış benim kuzucuk da inceleyerek öğrenecek sanırım. Ya tatlım gelişimleri çok ilginç değil mi bir süredir çok fazla konuşmuyordu oturma yürüme gibi aktiviteleri yaptı üç gündür de acayip konuşuyor susturamıyoruz sürekli gülümsüyor anneme oyunlar yapıyor annem gelirken kaçıp bana saklanıyor göğsüme yüzünü dayıyor sonra kaldırıp kafayı kontrol ediyor bunu tekrarlayarak oyun oynuyor kıkırdıyor:) çak diye elimizi açtıkça çakıp bıdı bıdı konuşuyor:) gelişim sürekli farklı alanlarda oluyor
Ayni seyleri yapiyorlar demek ki. Ediz de cok sessizlesmisti bir ara. Simdi agzinda hep laf. Ce ee oynamaya bayiliyor,,ozellikle ben kanepenin arkasina saklaniyorum sonra ce ee cikinca bir kahkahalar bir kahkahalar. O yuzu saklama bizde de var. Son numarasi da kafayi sag sola sallayarak kendini eglendirme ve omuzlarini yukari kaldirma:)

Cnm ne veriyorsun sebze olarak. Ben gecen hafta havuc ve patates püresi verdim, aventin buharli pişirme ve blender da yaptım. Biraz yedi ama beğenmedi. Geçen gün de patates ve brokoli püresi yaptım ama onuuu hiçç yemedi. Gerçekten de yenecek gibi değiller. Tatsız tuzsuz. Bende meyve püresi veriyorum aç kalmasın diye. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizlerin tarifler neler? Yiyormu bebişler?
Ben de canim aynisini kullaniyorum yada corba olarak veriyorum. Azicik sut katabilirsin belki canim ilk baslarda tadini alistirmak icin. Bir de ediz balkabagini cok sevdi, biraz tatli ya. Irmikli balkabagi puresi ve patates havuclu balkabagi corbasi yapmistim,,ikisini de severek yedi

Ya kızlar bu kaynanamm benii çıldırtmayaaa niyetli. Ya bu kaynanalar neden böyle. Sankii sordummu ben sana kızımı begeniyormusun diye ya. Doğduğundan beri demediğini bırakmadı resmen ya. Yok kızım çirkinmiş, oğluna benzememiş. Yok oglunun burnu küçükmüş, yok kulakları daha küçükmüş, yok yüzü uzunmuş. Sevimsiz miş, etrafa gülücükler saçmıyormuş, hep çatıyormuş kaşlarını. torunu olmasaa insanın sevesi gelmezmiş, falan filann... Halbuki dedikleriylee alakası bile yok kızımın. Yok yani daha küçücük bebek, anlamadımki nesini yorumluyorsun. Yada beni sinir etmek için mi yapıyor anlamadım gitti.
Kusuruma bakma ama biraz cadi senin kayinvaliden sanirim. Sevesi gelmiyorsa gelmesin size canina minnet:KK11:

Kızlar bebisleriniz meyveden veya yoğurttan puredenne olçüde yiyor? Benim kkızım 3 kasık aliyo başka almiyo ne yapsamki yemek istemiyor 3 kaşık yeter diyo :KK48: sizinkiler ne kadar yiyo
Canim bence acele etme tadimlik yese de iyi. Yavas yavas arttirir. Ediz kati gidayi cok sevdi bu sefer anne sutunu cok azaltti.

Canim ya cok zor seyler tasamissiniz, neyse ki sindi emin ellerde, acilenbsifasini bulur insallah, dualarimiz sizinle

Bizde de dönme yoktu hatta kızımın pek çabası da yoktu az önce 4 kez döndü yattığı yerde:) bugün duru atağa geçti yakında koşacak herhalde:KK48::p
Bizim de bir gunde aniden donmeye basladi, o gun bugundur fildir fildir. Biliyorsun hic caba yoktu buzimkinde takin zamana kadar. Zamani gelince oluyor demek ki

Mrb canlarım nasılsınız bir kaç gündür giremedim sayfalar ilerlemiş okuyacağım boş vakitte.bebisler nasıl ne gibi değişiklikler oldu.ela bizi taklit etti birkackere artık dikkatli olmamız gerek:) herşeyi kapiyorlar.Birde şu iki günde çok değişti diyor babası. iki günde öyle büyüdüğünü anladimki diyor sanki bir ay görmedim kızımı.sizede böyle farklılıklar başlamıştır.basladiysada neler yapıyorlar.birde ela geçen hafta memeden çok uzaklaştı hiç emmiyordu nerdeyse çok korktum bırakacak diye sanki şimdi düzeliyor çok şükür dişten mi acaba.sizdede oldumu böyle.çok öpüyorum bebislerinizi sizi.Allaha emanet olalim
Canim bizde de 6. Aydan beri her gun yeni bir numara yeni bir macera:) masallah ela ya da. buarada ben de cok korkuyorum ediz sutten kesilecek diye. Cok ugrasiyorum emsin diye ama iyice azaltti. Gece 11de kesin emiyor. Bazen de sabah kalkinca veya ogleden sonra uykuya dalmadan. Cok uzuluyorum. Ek gidayi azaltmayi denedim emsin diye pek ise yaramadi bu sefer de ac diye uzuluyorum. Kendimi sucluyorum acaba doktoru dinleyip bu kadar hizli gecmesemiydim ek gidaya diye. Ama ediz de cok istekli yemege. Sagip kahvaltisina, corbasina, aksam mamasina katmaya calisiyorum. Ama emmedikce sut azaliyor. 6 ay emzirdim buna sukur diyorum. Ama daha cok kucuk geliyor umarim birakmaz. Bir de bizim de dis cikarma evremiz sanirim.

Gecmis olsun size ve kocaman bir masallah. Emeklemeye basladi demek:) bazisi da ters emeklermis cok tatli

Oğlum ateşleniyordu bi de öksürüyordu diş sıkıntısı dedik ama değilmiş geçen gece ateşiyle uğraşırken nefesini kesik kesik aldığını fark edince acile koştuk iğne yapıp hava verdiler. Eve geldik ama sabaha kadar aynıydı yine sabah erkenden hastneye doktorumuza gittik yatması gerekiyor yer yok devlete gidin dedi bi kağit yazdi elimize gittik devlete o baskasina baskasi diğerine atıyor yavrumu kabul etmediler sanki vebalı gibi :( İçi içini dövüyordu resmen bebeğimin nefesini zor aliyordu öyle. Tekrar özelde ki doktorumuza gittik ilgilenmek istemediği için başından savdi bize tersleyerek. Bizde hemen başka bi özel hast.neye gittik şükür dün yatısimiz yapildi bugün daha iyi dedi doktor çok güzel ilgileniyor oglumla. Diğerlerini de Allah bildiği gibi yapsin yazik gunah değil mi ya :( Yani daha da ciddi birşey olsaydi elimizde yitip gidecekti yavrum :( Bunlar nasıl doktor pislikler ya sinirden elim ayagim titriyor resmen hala
Cok cok gecmis olsun canim cok zormus bebisleri hasta gormek Allah acil sifalar versin insallah daha iyidir simdi

Back