• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ya kızlar bu kaynanamm benii çıldırtmayaaa niyetli. Ya bu kaynanalar neden böyle. Sankii sordummu ben sana kızımı begeniyormusun diye ya. Doğduğundan beri demediğini bırakmadı resmen ya. Yok kızım çirkinmiş, oğluna benzememiş. Yok oglunun burnu küçükmüş, yok kulakları daha küçükmüş, yok yüzü uzunmuş. Sevimsiz miş, etrafa gülücükler saçmıyormuş, hep çatıyormuş kaşlarını. torunu olmasaa insanın sevesi gelmezmiş, falan filann... Halbuki dedikleriylee alakası bile yok kızımın. Yok yani daha küçücük bebek, anlamadımki nesini yorumluyorsun. Yada beni sinir etmek için mi yapıyor anlamadım gitti.
Ayy senin kv de ayri bi cinsmis canim kusura bakma sanki elalemin torunu dedigi seylere bak sinir sey hic altta kalma dusunup kwndini uzecegine agzina geleni soyle o uzulsun bosverrr

Ay kızlar dün kendimi çok kötü hissettim hifa yürüteçdeydi bahçemizde ev sahibimiz vardı onlar seviyordu bnde iki dakika işim var dedim tamam dediler gözümün önünde mutfak penceresinden görüyodum işe dalmışım bi baktım ki sıranın üstünde uyuyup kalan öğrenci gibi uyumuş kalmış kendimi çok kötü hissettim kendimi sanki kötü anne olmuşum gibi :KK61:
Ayy canim ya hic oyle seyler dusunme hem hifayi oyle hayal ettimde nasilda tatli uyuya kalmistir ben olsam videoya alirdim kesin:)

Günaydın kızlar çok mutluyum cook sonunda aradığımız evi bulduk haftaya pazar tasiniyoruz eşimin kardeslerinden de kurtuluyorum sanki yeni evleniyoruz gibi hissediyorum :21:
Ay canım gözün aydın darısı başıma inşallah :KK51::KK68:

P pinartn BeyazPatik35 BeyazPatik35 ATPaz ATPaz pessinus pessinus P primavera1985 Hifaa Hifaa C ceydanurel35 S Selayic Xeroderma_pig Xeroderma_pig @akrepkizi güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlar yavaş yavaş evi topluyorum çarşamba annem gelecek daha kolay olacak inşallah dila kaç gündür mizmizdi bugün farkettim agzinin içi beyaz beyaz pamukcuk olmuş :KK43: karbonatli suyla siliyorum inşallah çabuk geçer hepinizi öpüyorum iyiki varsınız :KK68:
Ay geçmiş olsun canim inşallah geçer....
Sende iyiki varsın canim kolay gelsin annen ve sana:KK68:

Kızlar pirinç unundan muhallebi yapan var mı. Nasıl yapıyorsunuz?
Ben yapıyorum canım yarım yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su koyup pişiriyorum yarım tatlı kaşığı pekmezle tek öğünlük çıkıyor kızım severek yiyor

Kızlar bugün fark ettim hifaa resmen oyun oynuyor bizimle numara yapıyo ağlıyor gibi :-) bide bn kızınca sus numaracı diye hakır hakır gülüyor sıpam :KK48: ay bide göğsümü ısırıp sündürebildiği kadar sündürüyor bide sündürürken Yan Yan sırıtıyo :-)

Ay kızlar biz hastane de yatıyoruz dua edin lütfen...
Oğlum ateşleniyordu bi de öksürüyordu diş sıkıntısı dedik ama değilmiş geçen gece ateşiyle uğraşırken nefesini kesik kesik aldığını fark edince acile koştuk iğne yapıp hava verdiler. Eve geldik ama sabaha kadar aynıydı yine sabah erkenden hastneye doktorumuza gittik yatması gerekiyor yer yok devlete gidin dedi bi kağit yazdi elimize gittik devlete o baskasina baskasi diğerine atıyor yavrumu kabul etmediler sanki vebalı gibi :KK43: İçi içini dövüyordu resmen bebeğimin nefesini zor aliyordu öyle. Tekrar özelde ki doktorumuza gittik ilgilenmek istemediği için başından savdi bize tersleyerek. Bizde hemen başka bi özel hast.neye gittik şükür dün yatısimiz yapildi bugün daha iyi dedi doktor çok güzel ilgileniyor oglumla. Diğerlerini de Allah bildiği gibi yapsin yazik gunah değil mi ya :KK43: Yani daha da ciddi birşey olsaydi elimizde yitip gidecekti yavrum :KK43: Bunlar nasıl doktor pislikler ya sinirden elim ayagim titriyor resmen hala
Çok geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişsin tez zamanda iyileşir inşallah bebeğin doktorunuz nasıl ilgilenmeyip başından savdı aklım almıyor

Kızlar bugün fark ettim hifaa resmen oyun oynuyor bizimle numara yapıyo ağlıyor gibi :-) bide bn kızınca sus numaracı diye hakır hakır gülüyor sıpam :KK48: ay bide göğsümü ısırıp sündürebildiği kadar sündürüyor bide sündürürken Yan Yan sırıtıyo :-)
Canım herşeyin o kadar farkındalarki benim kızımda numaradan ağlamayı biliyor birşey dediğimde hemen gülmeye çeviriyor

Ben yapıyorum canım yarım yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su koyup pişiriyorum yarım tatlı kaşığı pekmezle tek öğünlük çıkıyor kızım severek yiyor
Çok sağol canım. sanırım daha öncenki sayfalarda da yaZmıştın ben tam hatırlayamadım tarifi, marketten pirinç unu ve üzüm pekmezi aldım ama nasıl yapacağımı bilemedim. Biraz araştırdım ama pekmezz le tarif bulmadım. Tariflern çoğunda süt var ama pekmez yok. Ya anne sütü yada formül süt diyor.
Benim kızım ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız oluyor. Az önce 3 tane günkurusu kayısı kaynattım ve bir bir dilim elmayla birlikte blenderdan geçirdim. Onu vericem şimdi. Yatmadan önce de pirinç unu veririm.

Canım herşeyin o kadar farkındalarki benim kızımda numaradan ağlamayı biliyor birşey dediğimde hemen gülmeye çeviriyor
Ama nasıl tatlılar sıpa 1 haftadır baba demeye başladı benim herif de kanat taktı uçuyo gibi dolanıyor onu duyalı :-)

Canım sen baslamışmıydın katıya ? Yanlış mı hatırlıyorum 6 yı beklicektin sanki.
Yok canım doğru hatırlıyırsun da iki farklı dr tavsiyesiyle 5. Ayda başladım. Kızım hazırdı zaten yemeye ağzını şapırdatıyordu biz yerken yeme aşamalarımızı izliyordu dr da 6. Ayı beklerken bazen bebekler kabul etmeyebiliyor deyince başladım

Çok sağol canım. sanırım daha öncenki sayfalarda da yaZmıştın ben tam hatırlayamadım tarifi, marketten pirinç unu ve üzüm pekmezi aldım ama nasıl yapacağımı bilemedim. Biraz araştırdım ama pekmezz le tarif bulmadım. Tariflern çoğunda süt var ama pekmez yok. Ya anne sütü yada formül süt diyor.
Benim kızım ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız oluyor. Az önce 3 tane günkurusu kayısı kaynattım ve bir bir dilim elmayla birlikte blenderdan geçirdim. Onu vericem şimdi. Yatmadan önce de pirinç unu veririm.
Canım gurme bebek diye bir site var orada meyveli muhallebi tarifleri falan da var bakabilirsin bakmadıysan

Back