Allahım burdan ben bile sinir oldum. Kadın bu kadar kötü elektrik verdikten sonra bebeğin kaşını çatmaması imkansız. Melek bunlar ya nasıl sevilmez? Biraz patavatsız herhalde.Ya kızlar bu kaynanamm benii çıldırtmayaaa niyetli. Ya bu kaynanalar neden böyle. Sankii sordummu ben sana kızımı begeniyormusun diye ya. Doğduğundan beri demediğini bırakmadı resmen ya. Yok kızım çirkinmiş, oğluna benzememiş. Yok oglunun burnu küçükmüş, yok kulakları daha küçükmüş, yok yüzü uzunmuş. Sevimsiz miş, etrafa gülücükler saçmıyormuş, hep çatıyormuş kaşlarını. torunu olmasaa insanın sevesi gelmezmiş, falan filann... Halbuki dedikleriylee alakası bile yok kızımın. Yok yani daha küçücük bebek, anlamadımki nesini yorumluyorsun. Yada beni sinir etmek için mi yapıyor anlamadım gitti.
Teyzeleri oğlum baba demeye başladıGece uyandı ve birden baaba baaba demeye başladı.
Hadi gözün aydın canimGünaydın kızlar çok mutluyum cook sonunda aradığımız evi bulduk haftaya pazar tasiniyoruz eşimin kardeslerinden de kurtuluyorum sanki yeni evleniyoruz gibi hissediyorum
Evet hemde çok patavatsız. Kızım bana, babasına, benim aileme hep gülüyo, heralde hissediyor kimin sevip sevmediğini..Allahım burdan ben bile sinir oldum. Kadın bu kadar kötü elektrik verdikten sonra bebeğin kaşını çatmaması imkansız. Melek bunlar ya nasıl sevilmez? Biraz patavatsız herhalde.
Canım valla sen kızmışsın da ben bayaa güldüm kaynananaçok ilginç bir insanmış. Hiç kafana takma bence, belli ki ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insan. Ciddiye almaya değmez bu tür cümleleri. Dua edelim de huyu babannesine benzemesin deseydin
Hadi gözün aydın canım:) başta boşluğa düşeceksin ama bu kadar zamandan sonra yalnız kalınca:)Günaydın kızlar çok mutluyum cook sonunda aradığımız evi bulduk haftaya pazar tasiniyoruz eşimin kardeslerinden de kurtuluyorum sanki yeni evleniyoruz gibi hissediyorum
Maşallah duru kızaKızlar bugün duru da baba dedi:) hatta o kadar çok söyledi ki hemen babasına ses kaydı attık:) hazırlıkları tam gaz devam ediyordu aba ba diyordu sürekli bugün çıkardı babayı:) darısı sizlere:)
'Ay kızlar biz hastane de yatıyoruz dua edin lütfen...
Oğlum ateşleniyordu bi de öksürüyordu diş sıkıntısı dedik ama değilmiş geçen gece ateşiyle uğraşırken nefesini kesik kesik aldığını fark edince acile koştuk iğne yapıp hava verdiler. Eve geldik ama sabaha kadar aynıydı yine sabah erkenden hastneye doktorumuza gittik yatması gerekiyor yer yok devlete gidin dedi bi kağit yazdi elimize gittik devlete o baskasina baskasi diğerine atıyor yavrumu kabul etmediler sanki vebalı gibiİçi içini dövüyordu resmen bebeğimin nefesini zor aliyordu öyle. Tekrar özelde ki doktorumuza gittik ilgilenmek istemediği için başından savdi bize tersleyerek. Bizde hemen başka bi özel hast.neye gittik şükür dün yatısimiz yapildi bugün daha iyi dedi doktor çok güzel ilgileniyor oglumla. Diğerlerini de Allah bildiği gibi yapsin yazik gunah değil mi ya Yani daha da ciddi birşey olsaydi elimizde yitip gidecekti yavrum Bunlar nasıl doktor pislikler ya sinirden elim ayagim titriyor resmen hala
Geçmiş olsun canım ya Allah şifalar versin. Özele o kadar para veriyorsun yaptıklarına bakAy kızlar biz hastane de yatıyoruz dua edin lütfen...
Oğlum ateşleniyordu bi de öksürüyordu diş sıkıntısı dedik ama değilmiş geçen gece ateşiyle uğraşırken nefesini kesik kesik aldığını fark edince acile koştuk iğne yapıp hava verdiler. Eve geldik ama sabaha kadar aynıydı yine sabah erkenden hastneye doktorumuza gittik yatması gerekiyor yer yok devlete gidin dedi bi kağit yazdi elimize gittik devlete o baskasina baskasi diğerine atıyor yavrumu kabul etmediler sanki vebalı gibiİçi içini dövüyordu resmen bebeğimin nefesini zor aliyordu öyle. Tekrar özelde ki doktorumuza gittik ilgilenmek istemediği için başından savdi bize tersleyerek. Bizde hemen başka bi özel hast.neye gittik şükür dün yatısimiz yapildi bugün daha iyi dedi doktor çok güzel ilgileniyor oglumla. Diğerlerini de Allah bildiği gibi yapsin yazik gunah değil mi ya Yani daha da ciddi birşey olsaydi elimizde yitip gidecekti yavrum Bunlar nasıl doktor pislikler ya sinirden elim ayagim titriyor resmen hala
Bizde de dönme yoktu hatta kızımın pek çabası da yoktu az önce 4 kez döndü yattığı yerde:) bugün duru atağa geçti yakında koşacak herhaldeMaşallah kızlar bebişler ilk kelimelerini söylemeye başlamış :) darısı başımıza. Bizde de daha yeni dönme çalışmaları başladı
Çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin bir daha yaşatmasın. Böyle dr ları hastaneleri en güzeli şikayet edeceksin canım sağlık bakanlığı bimer neresi varsa sonra uğraşaın dursunlarTeşekkür ederim amin canım. İste aklima geliyor öyle o kadar ağladım onların yüzünden sabahtan akşama hastane bulcaz diye perişan oldu çocuk kucagimda hasta hasta. Neyse Allahim bildiği gibi yapsin onlari.
Yakında peşlerinden koşturacaklar bizi bu yaramaz tatlı bebekler :) gerçi oğlum o konuda başladı sayılır önceden yatmak istemiyordu oturmak istiyordu şimdi beni gezdir yürüt istiyor :)Bizde de dönme yoktu hatta kızımın pek çabası da yoktu az önce 4 kez döndü yattığı yerde:) bugün duru atağa geçti yakında koşacak herhalde
Canım hepsi sırayla oluyor duru da aynı şekildeydi başta ayakları dimdik vaziyette duruyordu oturmayı öğrendikten sonra sürekli ayakta durmak yerine oturdu şimdi de ayağa kalkmak yürümek istiyor. Bakalım sırada neler var:) yeni beceriler elde etmelerini gözlemlemek harika bir deneyim:)Yakında peşlerinden koşturacaklar bizi bu yaramaz tatlı bebekler :) gerçi oğlum o konuda başladı sayılır önceden yatmak istemiyordu oturmak istiyordu şimdi beni gezdir yürüt istiyor :)
Canımm her şey güzel olur inşallahGünaydın kızlar çok mutluyum cook sonunda aradığımız evi bulduk haftaya pazar tasiniyoruz eşimin kardeslerinden de kurtuluyorum sanki yeni evleniyoruz gibi hissediyorum
Canım çok geçmiş olsun.Benim kızım hastalandığında da doktorun sırası doldu diyip almamışlardı. Kaldı ki kızımın kalp rahatsızlığı vardı ve akciğerlerini üşütmüşsek naparız diye tutuşmuştuk. Kim neylesin bizim çocuğun canını, bu işler böyle malesef. İş ticarete biniyor bir yerden sonra. Özel para verirseniz doktor bakar demişlerdi. Neyse geçti o günler de çok şükür. Siz de atlatırsınız inşallah en kısa zamanda.Ay kızlar biz hastane de yatıyoruz dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?