• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

İşte size Diyarbakırlı Dilo :KK51::KK48::KK48:

Eklentiler

• FB_IMG_1458649149738.jpg
    FB_IMG_1458649149738.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 102
Yüzüstünden sırt üstüne daha mı kolay oluyor acaba biz de aynı durumdayız diğer türlü dönme çabamız pek yok yatırınca sırtüstü sağa sola bakıyor sadece
Sanırım daha kolay geliyor :) emeklemeye de çabalar belki diye yüzüstü yatırıyorum çabalayıp sırt üstü dönüyor yüzüstü sevmiyor galiba :) merak ediyorum emekleme anlamında popo üstü mü gidecek acaba yoksa normal emekleyecek mi:KK46:

Anladım canım benim kızımın doğum kilosu düşüktü 2.250 kg doğdu tutuyordu emiyordu ağlıyordu mama yiyince ancak sakinleşip uyuyordu iki memeyi 8 kez emzirdiğimi bilirim ama sonu gene mama oluyordu ilk 3 hafta biberon vermedim çabaladık çok kızımla ama yapamadık sonra şöyle birşey okudum süt üretim sorunlarına düşük tartılı(2.700 altı) bebeklerde daha çok rastlanırmış bebek gerekli gücü vererek ememezmiş annede ona göre süt üretirmiş Allah kısmet eder ikinci olursa dibine kadar emzirmek istiyorum çok içimde kaldı
Bizde 2900 doğdu alt dudak hep içerdeydi belki o da etken olmuşutur çünkü emzirmede dudaklar dışa doğru olmalı, göğsüm küçüktü belki ondan hayırlısı artık.. İnşallah 2.lerimiz olursa onları emzirmek kısmet olur :)

Duru ilk zamanlar yüzüstü koyduğumuz anda ağlıyordu şimdi ağlamıyor belki ama yine de sevmiyor. Bakalım bu halde ne zaman emekleyip yürüyecek

Kızlar yazıcam demiştim yazayım zeynep bugün 6. Ay aşılarını oldu .. 3bacaktan farklı iğne birde damla .. Allahtan kısa ince iğneler ama tutulduğu için bacak yine ağladı .. Yeni geldik yarım saat oldu ama ateş şimdilik yok takipteyim.. Bu ara kendi desteksiz oturuyo park yatağın katını aşağı alıcam tutunup kaldırmaya başladı kendini şuanlık kalkamıyo göbekten ama ilk başarısının sonucu yere kapaklanmak olsun istemiyorum :) emekleme olayı zeynep şişman değil ama kilolu 69cm ve 8.5 kilo ayağına destek verince 2aydır öne atıyodu kendini kendi sadece çırpınıyo destek bulamazsa itemiyo kendini ama biz 2-3 sn taytay durmaya başladık heyecandan kırıyo dizini :)) büyüyolar doğurduk nasıl cabuk gecti :)) yüzlerini bile bilmiyoduk muhabbetteyken :)

Kızlar yazıcam demiştim yazayım zeynep bugün 6. Ay aşılarını oldu .. 3bacaktan farklı iğne birde damla .. Allahtan kısa ince iğneler ama tutulduğu için bacak yine ağladı .. Yeni geldik yarım saat oldu ama ateş şimdilik yok takipteyim.. Bu ara kendi desteksiz oturuyo park yatağın katını aşağı alıcam tutunup kaldırmaya başladı kendini şuanlık kalkamıyo göbekten ama ilk başarısının sonucu yere kapaklanmak olsun istemiyorum :) emekleme olayı zeynep şişman değil ama kilolu 69cm ve 8.5 kilo ayağına destek verince 2aydır öne atıyodu kendini kendi sadece çırpınıyo destek bulamazsa itemiyo kendini ama biz 2-3 sn taytay durmaya başladık heyecandan kırıyo dizini :)) büyüyolar doğurduk nasıl cabuk gecti :)) yüzlerini bile bilmiyoduk muhabbetteyken :)
Canım geçmiş olsun inş ateşiniz olmaz olursa da çabuk geçer zor valla bizim daha bir ay var ama düşünüp duruyorum nasıl olacaksa diye inşallah sorunsuz geçer sizin de. Maşallah zeynep e de tombiş kız:) benim kız da hemen arkanızda geliyor kiloda:)

Kızlar biz geldik ;) yiğit te herşey yolunda hamd olsun Yaradan'a :) gıdık için desitin krem verdi günde 3 kere sıcak kompres le silinecek dedi.64 cm 7250 de kilosu hala çok fit iz :)))) rotamızın 2.dozunu oldu.oda tamam .kendimi gösterdim sırt ağrılarım duruş tan dolayı dedi haraket verdi.öyle iste kızlar Allah'im tüm bebislere sağlık versin.ha bu arada 1 ay daha kati yiyecek yok

Geçmiş olsun canım bu aşıları atlattın.Oo canım aman dikkat park yatağını indir ben geçen ay indirdim. Maşaallah fıstığa :)büyüyoruz hemde çok cabuk :)

Sağol canim sizede çok geçmiş olsun gece okudum cevap yazamadim bebege annenin istemedigi şeyi yapınca neden mutlu oluyorlar anlamiyorum daha az önce kv dilaya pekmezli yoğurt yediriyor aç değil kusacak dedim anlamadı sonra kustu kusmasi iyidir bir şey olmaz diyo dişleri kasindigi için her şeyi ağzına sokuyor açlıktan yapıyo zannediyolar
Kusmasi nasil iyi oluyormus, bunu da ilk defa duydum, hatasini kabul etmeyecek ya

Diyarbakır günlüğü 3. Gün :KK48:
Dün akşam yatmadan önce dilaya banyo yaptırayım dedim kv aldı eline çamaşır yıkar gibi citiledi resmen ya :KK43: eşimde karşıma geçmiş gülüyor bir sürü laf isittı sonra benden.. banyo yaparken mutlu olan çocugu korkuttu ilk ve sondu daha eve gidene kadar banyo yaptırmam hiç o kadar süre beklemedi ama 5 gün yikamazsam bişey olmaz dimi kizlar
O baska isle mesgulken yika yada:)

Canim sagol yazdigin icin. Demek 3 igne!! Ufff. Neyse gecti gitti sizin,,cok gecmis olsun, umarim yan etkileeini de hafifcecik atlatirsiniz. Zeynep in kilosuna boyuna motor gelisimine hepsine koca bir:nazar:

Kızlar biz geldik :KK66: yiğit te herşey yolunda hamd olsun Yaradan'a :) gıdık için desitin krem verdi günde 3 kere sıcak kompres le silinecek dedi.64 cm 7250 de kilosu hala çok fit iz :)))) rotamızın 2.dozunu oldu.oda tamam .kendimi gösterdim sırt ağrılarım duruş tan dolayı dedi haraket verdi.öyle iste kızlar Allah'im tüm bebislere sağlık versin.ha bu arada 1 ay daha kati yiyecek yok
Canim gecmis olsun ikinize de

Back