- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız ben de şimdiden stresine girdim 2 hafta var bize desteksiz oturuyorsa iyi benimki öne doğru düşüyor oturamıyor yerde yüzüstüyken dizini kırarak öne doğru gidebiliyoruz oyun halısından çıkıyor 5dk içeri gidiyorum olmadık yerlerde buluyorum hem de nasıl büyüyorlarKızlar yazıcam demiştim yazayım zeynep bugün 6. Ay aşılarını oldu .. 3bacaktan farklı iğne birde damla .. Allahtan kısa ince iğneler ama tutulduğu için bacak yine ağladı .. Yeni geldik yarım saat oldu ama ateş şimdilik yok takipteyim.. Bu ara kendi desteksiz oturuyo park yatağın katını aşağı alıcam tutunup kaldırmaya başladı kendini şuanlık kalkamıyo göbekten ama ilk başarısının sonucu yere kapaklanmak olsun istemiyorum :) emekleme olayı zeynep şişman değil ama kilolu 69cm ve 8.5 kilo ayağına destek verince 2aydır öne atıyodu kendini kendi sadece çırpınıyo destek bulamazsa itemiyo kendini ama biz 2-3 sn taytay durmaya başladık heyecandan kırıyo dizini :)) büyüyolar doğurduk nasıl cabuk gecti :)) yüzlerini bile bilmiyoduk muhabbetteyken :)