• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Muhtesem birsey olmusss cnm bir babanin alabilecegi en anlamli hediye nice nice birlikte musmutlu yillara insallah

Merhaba kizlar umarım bütün bebekler ve anneleri iyidir. Biz iyiyiz çok şükür ama uyku probleminiz devam ediyo. Gece uykusu iyi olan kizim 3 gecedir nerdeyse her saat başı kalkiyo.
Ben girmeyeli sayfalar baya ilerlemiş. Yapabilirsem bugün hepsini okuyacağım. Haftasonu misafirlikteydik. Dünde kizimdan arta kalan zamanlarda temizlik yapmaya çalıştım. Bende iki tane var zaman nasıl geciyo anlayamıyorum.
Cnm insallah gecici birseydir en yakin zmnda uykusu duzene girer buyume ataklarindan birdei olabilir bizde memlekete gittik geldik uyku problemi yasadik 4 gun sonra duzeldi dyebilirim en ufak bi degisiklik alt ust ediyor kuzucuklari

anladim cnm memnunmusunuz peki bizde dusunyrz boyle birsey yurutecte parmak ucunda duruldugu icin cokta saglikli degilmis sanirim
Çoook memnunum canım yoruluyo uyuyo ayarı var bizim kız 67cm 1.ayarda ayakları tam basıyor parmak ucu yapmıyor ... Yürüteç tehlikeli geliyor bana bizim ev de çarparsa düşecek şey çok kitaplık eşimin ödül köşesi vs bu sabit çok iş görüyo ...

Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok çok güzel olmuş eline sağlık bayıldım:) ailecek geçireceğini mutlu, huzurlu yıllarınız olsun canım

İzmirin neresindesiniz cnm biz izmir g.emirdeyiz:-) dun asi gunu bahanesiyle 2 saat disaridaydik ilj defa kizimla basbasa disari ciktim havada gyzel olunca harika bi gun gecirdik bol bol yuruduk bundan sonra kimse tutamaz bizi evde:-)
Menemen deyiz canım eşimle ikimizin işi bu ilçe de bizde buradan ev aldık. Hava güzel olunca biz de foça aliağa dikiliye gşdiyoruz.eşimin ailesi dikilide.

Ay valla harikasın ben bebeği babaya bırakıp cıkamam eşim çok duygusal o ağlayınca bunalıma giriyo :mad: yanında ben varsam cok iyi idare ediyor ama ben bırakıp gidemem sanırım geldiğim de eşim isyan bayrağını çekmiş kızımda zafer nağraları atıyor olur kesin :KK70:
Alissin canım bence aralarda bırak. O şekil ne kadar zorlandigimizi daha iyi anlarlar bence.
Benim bırakacak başka kimsem olmadigindan yani mecburiyetten bıraktım eşime 3 defa.

Ben de normal yapmak istiyordum ama sezaryen olmak zorunda kaldım. İkinciyi normal yapabilir miyim ki? Özel bir doktora mı gittin bunun için?
Canim inşallah ikinciyi istediğin gibi saglicakla kucağına alırsın. Sezeryanin üstünden en az 2 yıl geçmesi gerekiyor. Koşullar normalsa normal doğum yapabiliyorsun

:KK70: evet hatırlıyorum sizin komşunun bebekleri ilerde evlendirme sevdasını, çok mantıklı ver sütünü kardeş olsunlar :)

Senin bebek yine uyutmamış seni o ayrı zaten de, sabahları benim oğlum da 7-7 buçuk gibi uyanıyor kendimce şöyle bişey yapıyorum uyandığında mamasını veriyorum yatakta yanıma yatırıyorum (gece kendi beşiğinde yatıyor genelde) biliyorum ki yataktan kalkarsa kucaktan inmeyecek bi saat falan konuşuyor, yorganla oynuyor, bişeyler yapıyor ben yarı uyur yarı uyanık sonra bakıyorum ses kesilmiş uyumuş 1-1,5 saat de öyle uyuyor saati 9,5-10 yapıp kalkıyoruz artık.

Ooo maşallah ekim bebeklerinin ilk diş çıkaran bebeği Ela ya :nazar:
Maşallah cnm :)

Bide gün gün değişiyor canım bikaç gündür 7 de uyanıyor 1 saat oynuyor geri uyuyo zaten 11 e kadar uyurken de kesintisiz uyumuyo uyanıyor emerken uyuyup kalıyo bn babamız gittikten sonra yanıma alıyorum beraber yatıyoruz oyun oynuyoruz fln =) İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin =)
İnşallah cnm Aminnn

Selam kizlar bugun 4.ay asilariniz olduk ilkinde aglamadi zaten o ignenin ucu ozelmis hissetmezmis ondan aglamazmus 2 .de tabi basti yaygarayi ama cabuk sakinlesti cok sukur 400gr almisiz bana az geldi tabijide ama dr sadece anne sutu alan bi bebek icin gayet iyi 6 ay sadece anne sutune dvm dedi boyumuzda 64 cm olmus kan damlasi verdi gunde 4 damla burda kiloya gore veriliyr denilmisti kilo basina bi damla bende az degilni 4 damla falan dedim bunu soyledim 6-7damlanin suan icin agir gelecegini 4 damlayla baslamaniz gerektigini soyledi bu ayki asilar 2.aydakilerin 2.dozuymus onlar ates yapmadigi icin bunlarda yapmaz dedi insallah oyle olur suanlik bizde durumlar boyle E elaammm sizinde asi gununuzmus nasil gecti huzursuzluk yoktur insallah elada
Mrb cnm sevindim iyi gecmesine.Bizimde igne vurulurken az mizmizlandi kaldırdığım gibi sustu.ateşte dört beş saat sonra 37.5,6,7 seyretti.gece en son 37.8gordum ıslak bez le alnını sildim.Ama akşamüstü ben evde yokken uykudan çığlıklar uyanmış ağrısı çokmuş Annemde calpol vermiş hem ateside azcik var diye bizim bacakları çok aciyordu kiyamam.Ama gece huzursuzluk olmadı çok şükür.bugünde iyi atlattık çok şükür darısı vurulacaklara tabı kaldiysa:)Allah evlatlarimiza sağlık versin bizlere de.

Yok canım yanlış anlamıyorum, haklısın doğru tabi. Etrafımda danışacak kimse olmadığı için zaten size sorup akıl almak istedim. Peki ne zaman başlamak gerekir ek gıdaya. Sen ne zaman başlamayı düsünüyorsun?
Ben ilk kızımda ek gıdaya 6 ay bitiminde başladım. Bundada öyle düşünüyodum ama son zamanlarda sütüm yorgunluktan sanırım azalmaya başladı. Eğer sütun varsa 6. Aydan sonra başla.

Minnakim:)

Eklentiler

• IMAG2767_2.jpg
    IMAG2767_2.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 96
Back