Ba yıldım belki ilerde fikrini çalabilirimGunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ba yıldım belki ilerde fikrini çalabilirimGunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Ya hep 6 ay diyorlar ya 6.ay doluncami yoksa 5 bitip 6 ya girincemiBen ilk kızımda ek gıdaya 6 ay bitiminde başladım. Bundada öyle düşünüyodum ama son zamanlarda sütüm yorgunluktan sanırım azalmaya başladı. Eğer sütun varsa 6. Aydan sonra başla.
Oyyy prensesAllah nazarlardan korusun seni melek gibi masallahMinnakim:)
Oyy kıyamam geçmiş olsun canım ya Allahım acil şifa versin inşallahKızlar msjlarınızı tek tek okudum ama alıntı ile uğraşmayım şimdi, çok sağolun hepiniz. Güneş hala hasta, ateşi 37 civarı dalgalanıyor. Ben de hasta oldum, burnum deli gibi akıyor, hapşırık tıksırık gırla. Dün sabaha kadar başını bekledim ateşi yükselir diye. Bu gün de uyumadım doğru düzgün. Sürekli burnum aktığından sürekli el yıkıyorum lavaboya giderken yolda yorgunluktan bayılıvericem. Bu arada eşim de hasta tabi. Bizden haber alamazsanız merak etmeyin yani, iyileşeyim döncem ben size
Teşekkür ederiz canımmSahanesiniz!!! Esin cok sansli. Dogumgunu kutlu olsun
:)sizinki daha gelmeden tavrını koymuş canım benim dediğim olacak diyor :)Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bundan daha güzel bir hediye olurmuki. Ben çok istedim kizim babasının doğum gününde gelsin diye. Ama gelmedi . O gün baya bi yürüyüş yaptım. Karnimi övün kizimla konuştum hadi gel diye ama bizimki gelmedi. Benim doğum günüm bana özel olsun arada kaynanasını diye. 4 gün sonra geldi kizim.
Bu arada kızın çok tatli maşallah
Çal çal bende başkasından çaldımBa yıldım belki ilerde fikrini çalabilirim
10güb sonra bizim babamızın doğum günü ben böyle seni seviyoruz yazıp pastaya süs yapcam baskılı pastaya karsıyım üstüne çubukla koycamÇal çal bende başkasından çaldım
İyi fikir canım hem saklarsiniz sonra10güb sonra bizim babamızın doğum günü ben böyle seni seviyoruz yazıp pastaya süs yapcam baskılı pastaya karsıyım üstüne çubukla koycam
Çok tatlı maşallah minigecanim zipzipi netten mi aldın acaba?Zıpzıp canım yürüteç tehlikeli çarpsa bi yerlere...
Kızlar msjlarınızı tek tek okudum ama alıntı ile uğraşmayım şimdi, çok sağolun hepiniz. Güneş hala hasta, ateşi 37 civarı dalgalanıyor. Ben de hasta oldum, burnum deli gibi akıyor, hapşırık tıksırık gırla. Dün sabaha kadar başını bekledim ateşi yükselir diye. Bu gün de uyumadım doğru düzgün. Sürekli burnum aktığından sürekli el yıkıyorum lavaboya giderken yolda yorgunluktan bayılıvericem. Bu arada eşim de hasta tabi. Bizden haber alamazsanız merak etmeyin yani, iyileşeyim döncem ben size
Ya hep 6 ay diyorlar ya 6.ay doluncami yoksa 5 bitip 6 ya girincemi
Gunaydiiin Nasılsıniz canlar birkaç sorum var :) mama sandalyesi kullanmaya basladiniz mi kızım biz yemek yerken masaya çok meraklı dibimizden ayrılmiyor erken mi acaba oturtmak için ? Bir de yurutece koyan var mı erken olduğunu düşünüyorum ama yemek yerken falan arada 5 dakikalığına koyuyorum çok da seviyor ek gidaya hızlı bir geçiş yaptı dün babasının pastasından yedi biz yerken nasıl bakıyordu kiyamadim çok azıcık verdim
Anladım canım daha önce de yoğurt meyve püresi peynir vermiştim degisik seyleri seviyor ne yesek uzaniyor dun pastanın kremasindan çok az verdim cok şekerli ya o yüzden tereddüt ettimCanim yeni basliyorsan eğer bir cay kasigi vererek basla....damagina degdir ilk tatlarını alsin sonra yavaş yavaş basla .....
Benim minik yoğurdu ilk verdiğimde ögürüyordu şimdi çok seviyor kendim evde mayaliyorum içine bazen edirne peyniri bırakıyorum mesela
cnm cok gecmis olsun arkdas gecen boyle bi resim atmistiEvet dün ilk iş günümdü. Gecesine de güneş ateşlendi.4.5 aydır hasta olmayan kızım dün gece hastalandı. Aklım hep onda kaldı bu gün. Annem bakıyo çok şükür ama yine de zor. İşe gitmedikçe soğuyor insan. Bir yerden başlamak lazım
Geçmiş olsun canım Allah şifanızı versşn sütğn varsa sık sık emzir ya da sağıp ver . 37 derece ateşi çok korkma sadece gözlemde olun ünce giydirip oda sıcaklığına dikkat edin dr bana bırak vücudu savaş versin 38 gördüğünde hastaneye getirebilirsin dedi.iş konusunda da haklısın bir yerden başlamak lazım.Kızlar msjlarınızı tek tek okudum ama alıntı ile uğraşmayım şimdi, çok sağolun hepiniz. Güneş hala hasta, ateşi 37 civarı dalgalanıyor. Ben de hasta oldum, burnum deli gibi akıyor, hapşırık tıksırık gırla. Dün sabaha kadar başını bekledim ateşi yükselir diye. Bu gün de uyumadım doğru düzgün. Sürekli burnum aktığından sürekli el yıkıyorum lavaboya giderken yolda yorgunluktan bayılıvericem. Bu arada eşim de hasta tabi. Bizden haber alamazsanız merak etmeyin yani, iyileşeyim döncem ben size