- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdiler de duruyor daha başlamadım.
Kızlar bi işe gittim ne çok yazışmışsınız :) size laf yetiştireyim derken saat kaç olmuş :) bu gün baharın ilk günü, bebişlerimizle ilk baharımız :) tüm çiçekler bizim için açsın :) güzel bir bahar diliyorum kendimize :) öpüldünüz iyi geceler :)
Çok güzel olmuş.ne güzel düşünmüşsün..Allah Hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsin eşine canım hep birlikte yaşayın inşallah.Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok güzel olmuş canım nice musmutlu hep beraber geçirecek yıllara inşallah =)Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok güzel olmuş.ne güzel düşünmüşsün..Allah Hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsin eşine canım hep birlikte yaşayın inşallah.
Çok teşekkür ederim hepimizin ailesi mutlu yuvası huzur dolu olsun insallahÇok güzel olmuş canım nice musmutlu hep beraber geçirecek yıllara inşallah =)
Coooook seker masallah :) dogum gununuz kutlu olsunGunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Bu arının bal yapmasına hiç gerek yok annesi kendisi ball:)Bu da bizden :) dün misafirlerimiz gelicek diye cok çalıştık arı olduk :)
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık benim de yarın doğum günüm eşim böyle bir şey hazırlasa bayılırdım:)Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok tatlı olmuş yesinler onu :)Bu da bizden :) dün misafirlerimiz gelicek diye cok çalıştık arı olduk :)
Karizmatik sey seni yerlerrr masaAllahSeni heyecanla takip ediyordum inşallah normal olur diye :) nişan geldi sancı yok, haftası doldu olacak mı ne olacak derken mutlu son
Kilo alımları bu ay azalıyor normal zaten onu takmıyorum canım, daha küçükken daha fazla yiyordu şimdi az yiyor aklıma takılan bu ama çok şükür hali hareketi yerinde olunca da önemsemiyorum çok :)
Belki arada kaynamış olabilir :)
Eki Görüntüle 1785934
çok şeker olmuş, çok güzel bi hediyeGunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Masallahh zeybep e nasilda halinden memnun zipizip gibi biseydemi o yoksa yurutecmiMutlu geceler kızlar benimki misafire şirinlik yapmaktan yeni uyudu daha size iyi geceler pozu atayım :)
Zeynepten teyze ve kardeşlerine bol uyku ve dinlenceler olsun ...
Zıpzıp canım yürüteç tehlikeli çarpsa bi yerlere...Masallahh zeybep e nasilda halinden memnun zipizip gibi biseydemi o yoksa yurutecmi
Anneci bi oglus kokusu aliyorum sankikuzum annesine kiyamamis ohh herseyi misafirlere yaptirtmis annem yorulmasin demisHerkese mutlu sağlıklı bol gülücüklü bir gün diliyoruz :) bizim de dün misafirimiz vardı ama zeynep gibi şirinlik yapmak yerine ağlama krizine girdi misafirler kapıdan girdi baturalp mızırdanmaya başladı 1 saat sonrada krize çevirdi tam cay vericem veremedim valla misafirlerim kendi çaylarını kendileri aldılar ben de baturalpi alıp yatak odasına geçtim fön makinesini açtım 10 15 dakika uğraştım ağlaya ağlaya uyudu kuzum 1 saat uyudu uyandı meyve hazirlicam bizimki yine ayni artik misafirlerin gitmesine az kaldi baturalp bey gülmeye başladı :) bir misafir agirlamamiz da böyle geçmiş oldu :)
İzmirin neresindesiniz cnm biz izmir g.emirdeyiz dun asi gunu bahanesiyle 2 saat disaridaydik ilj defa kizimla basbasa disari ciktim havada gyzel olunca harika bi gun gecirdik bol bol yuruduk bundan sonra kimse tutamaz bizi evdeGünaydın kızlarr.dün kızımı dışarı çıkartmak istedim yorgun olunca üşendim. Bugün izmir rüzgarlı çıkartamam kuzuyu. Sizde hava güzdlse fırsat bulup çıkın. Bebeklerle gezmek ayrı bi keyif annesinin arkadaşı diye seviyorum kızımı.
ayyy ilk disimiz cok heyecanlandim[/QUOTE
Hayırlı olsun annesi dişiniz nasıl geçiyo süreç inşallah kolay atlatiyosunuzdur