• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ben gündüzleri başladım yatırmaya canım geceye güveniyorum duyamam sesini bir de kızım yüzüstü yatmaya başladım iyice korkuyorum yanda yatırsam dönüyor sırtüstü olunca 1 saatten uyanıyor
Ben 3 aydan beri yüzüstü yatırıyorum canım gündüzleri yoksa oğlum çabuk uyanıyor.Büyuk oğlumda òyle uyurdu gündüz.Doktorumuz 7 aydan önce öyle yatırma demişti ama kaldırıyorlar kafalarını.Sık sık kontrol edersin birşey olmaz...

Ben 3 aydan beri yüzüstü yatırıyorum canım gündüzleri yoksa oğlum çabuk uyanıyor.Büyuk oğlumda òyle uyurdu gündüz.Doktorumuz 7 aydan önce öyle yatırma demişti ama kaldırıyorlar kafalarını.Sık sık kontrol edersin birşey olmaz...
Bana da dr 7 aydan önce yatırma dedi gündüz hep takipteydim benim kız artık geceleri de yüzüstü istiyor bu aralar sık uyanmaya başladı gece kalkıp nefesini dinliyorum

Biz kullanmaya başladık canim bebegim kilosuna göre veriyorsun mesela benim minik 6 kilo 6 damla veriyorum günde bir kere
Bizim de aşı yaptırdığımız yerde hemşire 4 damla verin dedi bugün başladım ancak kızım içmezse diye düşünmüştüm ama içti gıkını çıkarmadan

günaydım herkese son raporumu 10 gün alıp başlıyorum işe, 1 ay yarım gün zaten yürüyerek gidip gelcem,miniğime tahıllı bebelac aldım, çok seviyo,zaten peknir yumurta pekmez yiyo kahvaltı dai bi süre babası bakcak zaten, gece uyuyamadım bi türlü,sanki yabancıya bırakıyom,ilkim de daha rahattım,bu kızı çatır çatır doğurdum ya analık duygularım daha mı fazla oldu ne,ya da o acemilikti,ben de sizin gibi 1. den sonra tövbe demiştim,kıyafetleri dağıtmıştım, 2. de daha rahat oluyo herşey,stres yapmamak lazım sedece
Seni heyecanla takip ediyordum inşallah normal olur diye :) nişan geldi sancı yok, haftası doldu olacak mı ne olacak derken mutlu son Hoppa

Canim boyu ve kilosu gayet iyi bence benimki 63cm kilo 5940 küçücük birsey ama önemli olan sağlıklı olmaları gayette hareketli maşallah ilk aylar 1100gr alıyordu şimdi alamıyor demekki normal canim takma kafana:KK68:
Kilo alımları bu ay azalıyor normal zaten onu takmıyorum canım, daha küçükken daha fazla yiyordu şimdi az yiyor aklıma takılan bu ama çok şükür hali hareketi yerinde olunca da önemsemiyorum çok :)

canim cok tatlisin, cok tesekkurler, seninkiyle tanisamadik daha degil mi yoksa ben kacirdim mi?
Belki arada kaynamış olabilir :)
20160228_093331.jpg

haha 40imizdan onceki hallerimiz gozumuzun onunde canlandi:)) komedi absurd derken hakliymissin. Insallah uzun sure haberlesiriz ben bu cimcime buyuyunce ne olacak onu merak ediyorum
Görüşelim yaaa ben de çok merak ederim sonra ediz nasıl, duru nasıl, hifa nasıl oldu ki, Ela okula başladı mı, baturalp naptı... falan diye gider bu :)

haha herkes ayni demek ki. Bende ikisi de oluyordu neyseki gecti bir sure sonra. Simdi hatta kendi odasina gecirmeyo dusunuyorum o derece rahatladim. Kizlar kendi odasinda yariran var mi bebisleri?
Eşim bu günlerde kendi odasına alalım demeye başladı. Eşim uykusunda konuşuyor bazen kız uyanıyo, ben de çok kızıyorum, ondan herhalde :)

Adeti baslamayan varmi aranizda kizlar, herhalde baslamadan hamile kalmam mumkun olmayacak, korunmayi biraktik ama insallah 2-3 aya kadar olur, ilkimde de 7. Ayda baslamisti, bu arada rapor alabildm neyseki
Benim sancım oldu geçen ay ama o kadar. Daha başlamadı.

Kızlar göğsüm şiştiiiii napıcam bn :'(
Şimdiye kadar geçmiştir umarım, daha yeni gördüm canım geçmiş olsun. Duşa girip suyu biraz sıcak yapıp bir yandan masaj yaparak bir yandan sıcak su tutabilirsin. Otururken falan sürekli acıtmadsn masaj yapabilirsin. Mutlaka ya emzirerek ya da sağarak memeyi boşaltmalısın. Bende çok oluyor ve sıcak su torbası geçiriyor sadece. Onun da suyunu 2 kez falan değiştiriyorum. Ancak iniyo. Sıcak su torbası tehlikeli ama kontrol et allah korusun su falan kaçırmasın. Ben mecburen uyuyordum sıcak su ile ama aslında uyunmamalı.

Şimdiye kadar geçmiştir umarım, daha yeni gördüm canım geçmiş olsun. Duşa girip suyu biraz sıcak yapıp bir yandan masaj yaparak bir yandan sıcak su tutabilirsin. Otururken falan sürekli acıtmadsn masaj yapabilirsin. Mutlaka ya emzirerek ya da sağarak memeyi boşaltmalısın. Bende çok oluyor ve sıcak su torbası geçiriyor sadece. Onun da suyunu 2 kez falan değiştiriyorum. Ancak iniyo. Sıcak su torbası tehlikeli ama kontrol et allah korusun su falan kaçırmasın. Ben mecburen uyuyordum sıcak su ile ama aslında uyunmamalı.
Çok saol kuzum dediğin gibi akşama kadar masaj yaptım kızıma devamlı otarafı emzirdim geçti akşam çok şükür

Bnde cesaret edemedim nedense
Canım başlayın demire... Bende hiç sevmiyorum içirirken bile ama beveklerimiz 4.ayda kendi demirlerini yetiremiyolar artık metabolizmaları kendi başının çaresine bakmak için anneden daha az stok çekiyor ama demir yetmiyor devlet yaygınlaşan anemilerin önüne geçmek için çözüm bulmuş ... Valla dr um dahil 4-5 kişiden ısrarla bunları dinleyince başladım 1aydır alıyoruz kaka da koku ve kahverengi artık yapıyor ama zamanla geçiyor..

Canım başlayın demire... Bende hiç sevmiyorum içirirken bile ama beveklerimiz 4.ayda kendi demirlerini yetiremiyolar artık metabolizmaları kendi başının çaresine bakmak için anneden daha az stok çekiyor ama demir yetmiyor devlet yaygınlaşan anemilerin önüne geçmek için çözüm bulmuş ... Valla dr um dahil 4-5 kişiden ısrarla bunları dinleyince başladım 1aydır alıyoruz kaka da koku ve kahverengi artık yapıyor ama zamanla geçiyor..
Anladım canım sabahtan itibaren başlarım inşallah

Kızlar bi işe gittim ne çok yazışmışsınız :) size laf yetiştireyim derken saat kaç olmuş :) bu gün baharın ilk günü, bebişlerimizle ilk baharımız :) tüm çiçekler bizim için açsın :) güzel bir bahar diliyorum kendimize :) öpüldünüz iyi geceler :)

Mutlu geceler kızlar benimki misafire şirinlik yapmaktan yeni uyudu daha :mad: size iyi geceler pozu atayım :)
Zeynepten teyze ve kardeşlerine bol uyku ve dinlenceler olsun ...
Ayy yerim bn onuu kızımın adaşı =)=)=)=) benzettim bide bn zannımca :))Güzel uykular prenses

Herkese mutlu sağlıklı bol gülücüklü bir gün diliyoruz :) bizim de dün misafirimiz vardı ama zeynep gibi şirinlik yapmak yerine ağlama krizine girdi misafirler kapıdan girdi baturalp mızırdanmaya başladı 1 saat sonrada krize çevirdi tam cay vericem veremedim valla misafirlerim kendi çaylarını kendileri aldılar ben de baturalpi alıp yatak odasına geçtim fön makinesini açtım 10 15 dakika uğraştım ağlaya ağlaya uyudu kuzum 1 saat uyudu uyandı meyve hazirlicam bizimki yine ayni artik misafirlerin gitmesine az kaldi baturalp bey gülmeye başladı :) bir misafir agirlamamiz da böyle geçmiş oldu :)

Back