- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki sadece senin kokunu daha sık duymak istemiştir canım.Bir rahatsızlığı varsa da seni ağrı kesici olarak kullanıyordur annesii :) Sütün az geldiyse bile gece sık sık emdiği için arttırır sütünü, sen su içmeyi unutma. Ben bazen unutuyorum canım sütüm azalıyor.Kızlar bugün duru da bir gariplik var her iki saatte bir emmek istiyor sütüm mü az geliyor onsa mı sorun var bilmiyorum sizinle paylaşayım dedim takipteyim inş böyle devam etmez. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Ben de bu ara ÇOK az içiyorum canım ya suların tadı çok kötü geliyordu biraz daha dikkat edeyim en iyisi. Sabaha kadar iki saatte bir uyanmak zorladı eşime kahvaltı hazırlamaya zor kalktım bir şeyler yedim uyuyabilirsem uyuyacağım şimdiBelki sadece senin kokunu daha sık duymak istemiştir canım.Bir rahatsızlığı varsa da seni ağrı kesici olarak kullanıyordur annesii :) Sütün az geldiyse bile gece sık sık emdiği için arttırır sütünü, sen su içmeyi unutma. Ben bazen unutuyorum canım sütüm azalıyor.
Vuuu çılgın :))) destekçinim kız yürü gitsin :) ben 28imde daha ilkini doğurduğumdan pek önümü göremiyorum :) ama 3 çocuk hep güzel gelmiştir :)
Ben de bugun son 10 günlük raporu alacağım bakalım ücretsiz izin kullanırsam uzatırım hayırlısı olsun ibşgünaydım herkese son raporumu 10 gün alıp başlıyorum işe, 1 ay yarım gün zaten yürüyerek gidip gelcem,miniğime tahıllı bebelac aldım, çok seviyo,zaten peknir yumurta pekmez yiyo kahvaltı dai bi süre babası bakcak zaten, gece uyuyamadım bi türlü,sanki yabancıya bırakıyom,ilkim de daha rahattım,bu kızı çatır çatır doğurdum ya analık duygularım daha mı fazla oldu ne,ya da o acemilikti,ben de sizin gibi 1. den sonra tövbe demiştim,kıyafetleri dağıtmıştım, 2. de daha rahat oluyo herşey,stres yapmamak lazım sedece
Ben de bu gün başlıyorum canım ama öğleden sonra gidicem,benim kız geceleri uyumuyor yagünaydım herkese son raporumu 10 gün alıp başlıyorum işe, 1 ay yarım gün zaten yürüyerek gidip gelcem,miniğime tahıllı bebelac aldım, çok seviyo,zaten peknir yumurta pekmez yiyo kahvaltı dai bi süre babası bakcak zaten, gece uyuyamadım bi türlü,sanki yabancıya bırakıyom,ilkim de daha rahattım,bu kızı çatır çatır doğurdum ya analık duygularım daha mı fazla oldu ne,ya da o acemilikti,ben de sizin gibi 1. den sonra tövbe demiştim,kıyafetleri dağıtmıştım, 2. de daha rahat oluyo herşey,stres yapmamak lazım sedece
ilkim sezeryandı canım 3 yıl 10 ay sonra normal doğum yaptım 2. bebeğimi daha kolay benimsedim ilkimde o duyguyu yakalayamamıştım ilk haftalar yabancı gibiydik resmen, acemilik, sürekli ağlayan bi bebek,bi an önce işe başlamak için can atıyodum,şimdi ayaklarım geri geri gidiyoBen de bu gün başlıyorum canım ama öğleden sonra gidicem,benim kız geceleri uyumuyor ya
Bunu çatır çatır doğurdum demişsin ya ilkini kolay mı doğurmuştun :)
Canım nasıl gecti gecen belki bi ağrısı vardır süt yetse bile sana ihtiyaç duyduğu içinde emmek istermiş bebekler... Sütüne yorma hemen canımKızlar bugün duru da bir gariplik var her iki saatte bir emmek istiyor sütüm mü az geliyor onsa mı sorun var bilmiyorum sizinle paylaşayım dedim takipteyim inş böyle devam etmez. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
. 90cc yiyorsa anne sütü de almıyorsa 4 aya göre az geldi bana iştahsızlığının başka bir sebebi olabilir mi bir de beslenme aralığına bak acıkıyor mu canım artık benim kızda daha uzun süre tok kalıyor 3 saati 3.5 a çektimDeğiştirdim canim ama yine aynı malesef
Canım bende de farklı bir versiyonu var ben de göğsümde arıyorum kucağımda uyudu ezdim sanıyorumKızlar ya şu yatakta kızımı arama psikolojim canımı cok sıkıyo ... Uykumda kızım yatakta yorganın altında havasız kalmış gibi panikle arıyorum üstüne yatıp ezmiş gibi bi acı ile uykum acılıyo sonra diyorum yine mi sanırım bi kaç tahta eksildi zaten takımı önceden bozmuştum eşim eskiden gülüyodu halime ama artık içten içe ne oluyo buna diyo sanırım ne yapmalıyım bilmiyorum
Ya kızlar çok fazla takmasam da yine de aklıma takılıyor, özellikle bebeklerini mamayla besleyen veya anne sütünü biberonla veren anneler bebeğiniz günde ne kadar yiyor? Benim oğlum 4 ay 10 günlük ne zamandır 24 saatte 600-700cc arası yiyor bazen 550cc civarında yediği bile oluyor. 2 aylıkken 800-1000 cc arası yiyordu obez olacak diye korkumdan dr a diyet mi yaptırsam diyordum şimdi az yiyor gibi geliyor. Cuma günü 7,1 kg, 64 cm çıktı, hareketleri falan da iyi olduğu için demekki yeterince besleniyor diyorum ama yine de 2 aylıkken o kadar yeyip şimdi böyle yemesi soru işareti oluşturuyor. Bu arada @primavera1985 in bahsettiği bi uygulama vardı baby daybook onu indirdim 1 aydır daha rahat takip edebiliyorum, beğendim uygulamayı.
Günaydın canim 3te sonra uyuduk çok şükür sabahları ben de öyle yapıyorum hemen kaldirmiyorum 15 dk dayanıyor sonra 1 saat eşim oyaliyor gece uykumuz 4. Ay aşısı na kadar çok iyiydi gündüz uyumasa da gece uyuyor nasıl olsa diye kendimi teselli ediyordum şimdi o da yok nereye kadar böyle devam edecek bakalımevet hatırlıyorum sizin komşunun bebekleri ilerde evlendirme sevdasını, çok mantıklı ver sütünü kardeş olsunlar :)
Senin bebek yine uyutmamış seni o ayrı zaten de, sabahları benim oğlum da 7-7 buçuk gibi uyanıyor kendimce şöyle bişey yapıyorum uyandığında mamasını veriyorum yatakta yanıma yatırıyorum (gece kendi beşiğinde yatıyor genelde) biliyorum ki yataktan kalkarsa kucaktan inmeyecek bi saat falan konuşuyor, yorganla oynuyor, bişeyler yapıyor ben yarı uyur yarı uyanık sonra bakıyorum ses kesilmiş uyumuş 1-1,5 saat de öyle uyuyor saati 9,5-10 yapıp kalkıyoruz artık.
Ooo maşallah ekim bebeklerinin ilk diş çıkaran bebeği Ela ya
Ben de normal yapmak istiyordum ama sezaryen olmak zorunda kaldım. İkinciyi normal yapabilir miyim ki? Özel bir doktora mı gittin bunun için?ilkim sezeryandı canım 3 yıl 10 ay sonra normal doğum yaptım 2. bebeğimi daha kolay benimsedim ilkimde o duyguyu yakalayamamıştım ilk haftalar yabancı gibiydik resmen, acemilik, sürekli ağlayan bi bebek,bi an önce işe başlamak için can atıyodum,şimdi ayaklarım geri geri gidiyo
Uyku neydi en son ne zaman 3 saat deliksiz uyuduk ben hatırlamıyorumah kıyamam, bi sen bi ben grubun uyku madurları
Kafanı dağıtacak bir şeyler yap bence. Uyumadan da dua edebilirsin, rahatlatır.Kızlar ya şu yatakta kızımı arama psikolojim canımı cok sıkıyo ... Uykumda kızım yatakta yorganın altında havasız kalmış gibi panikle arıyorum üstüne yatıp ezmiş gibi bi acı ile uykum acılıyo sonra diyorum yine mi sanırım bi kaç tahta eksildi zaten takımı önceden bozmuştum eşim eskiden gülüyodu halime ama artık içten içe ne oluyo buna diyo sanırım ne yapmalıyım bilmiyorum
Biz mama yiyoruz ben 5 ölçü yapıyorum bazen 100cc yiyor bazen 140cc bir önceki öğün bittikten 3.5 saat sonra veriyorum hatta bazen 4 saati buluyor 3 saatte pek yiyemiyor bir öğünü yemesi yarım saati buluyor çok oyun yapıyor bazen istemiyor 1-2 israr edince yiyor ya da biraz bekliyorum arada canımYa kızlar çok fazla takmasam da yine de aklıma takılıyor, özellikle bebeklerini mamayla besleyen veya anne sütünü biberonla veren anneler bebeğiniz günde ne kadar yiyor? Benim oğlum 4 ay 10 günlük ne zamandır 24 saatte 600-700cc arası yiyor bazen 550cc civarında yediği bile oluyor. 2 aylıkken 800-1000 cc arası yiyordu obez olacak diye korkumdan dr a diyet mi yaptırsam diyordum şimdi az yiyor gibi geliyor. Cuma günü 7,1 kg, 64 cm çıktı, hareketleri falan da iyi olduğu için demekki yeterince besleniyor diyorum ama yine de 2 aylıkken o kadar yeyip şimdi böyle yemesi soru işareti oluşturuyor. Bu arada @primavera1985 in bahsettiği bi uygulama vardı baby daybook onu indirdim 1 aydır daha rahat takip edebiliyorum, beğendim uygulamayı.
Canım herseyi denedim hatta hayal kurarak uyudum koyunda saydım dua da ettim yok yine o 3.5 metre karelik yatak bana oluyo bi dünya arıyom orda kızımı...Kafanı dağıtacak bir şeyler yap bence. Uyumadan da dua edebilirsin, rahatlatır.