- 26 Mayıs 2015
- 315
- 356
- 53
- 38
Umarim uzun surmez tekrar hamilelik dusunen ben gibi deli varmi acaba 2 kizim var, yarin rapor alanazsam ise baslayacam, kizim anaokuluna gidecek seneye 1 e, o okula baslamadan 3. Yu de aradan cikarsak mi diyorum,babasi 2. Ye zor ikna oldu,3. Belki oglan olur kizlarimi korur sahiplenir arasi gec olursa iyi olmaz diyo, hem hamilelik lohusalik derken yine cocuklarimla olurum bu surecte diyorum ise baslamak gozumde buyuyo, bu kizim digeri gibi degil herseyi yemek istiyo onun icin icim rahat, bi de bir bebegin en zor cagi 2-4 arasi bence, yasim 29, etrafimda cocugu olmayan insanlar cogaliyo, herkeste bi sorun, benimkiler ilk ayda oldu ama yine de korkuyorum bazen,35 e kadar 3 cocuk sonra kariyer hedefim var da, benim gibi dusunen var mi acabaYa cidden mi canim yandik desene O zaman her yer kil temizlemeden fenalık geliyor oğlumun yatağından üstünden bile topluyorum
Yok canım biraz oyalaniyor aglamaya başlıyor bütün bebekler böyle mi yoksa bizimkiler mi böyle anlamadım ya gece uykusu düzeliyor derken gündüz bozuluyor birazcık uyusa bende kendimi iyi hissedicem beynim karincalandi bütün günÇok zor gündüz uykuları biz iyice gündüz kuşu olduk dışarı çıkarıyorum pusette uyuyor durunca uyanıyor mağazaya giriyorum gene uyanıyor yatağına koysan dönenceyi çalıştırsan uyur mu acaba hani ağlatma da bir dene belki uyur
benim kızım çok akılllıydı o da bugünler de öyle 1 inde 5 aylık olcaz biz deYok canım biraz oyalaniyor aglamaya başlıyor bütün bebekler böyle mi yoksa bizimkiler mi böyle anlamadım ya gece uykusu düzeliyor derken gündüz bozuluyor birazcık uyusa bende kendimi iyi hissedicem beynim karincalandi bütün gün
Hahagaga ay burayı çok seviyom hiç yalnız hissetmiyorum benimkide öyle dışarı cıktık alışverise sustu yolda ni 15 dakika uyudu sonra sanırsın kış uykusundan uyanmış yavru pandaYetisin dostlaaaarsabah 8 de uyanan kızım şu saat oldu 10 dk uyumadi uyutuyorum yerine koyuyorum uyanıyor uyumadigi için sürekli mızmizlaniyor yarım saat uyuyordu bugün o da yok
Mama yiyorsa geç uyanması lazım kuzenimin oğlu 4 saatte uyanırmış. Benim kızda 1/1.5 saatte uyanıyor .gece gündüz uykum yok gündüzde yarım saat 45 dk da uyanıyor.Ay benim minikte öyle canim ya hala 4 kere kalkıyor gece ben mammayi yapana kadar resmen ugunuyor ya içim gidiyor
Gazı mı var acaba canım gaz ilacı verdş dr bize daha rahatız anlıyorum nasıl bunaldığını .Yetisin dostlaaaarsabah 8 de uyanan kızım şu saat oldu 10 dk uyumadi uyutuyorum yerine koyuyorum uyanıyor uyumadigi için sürekli mızmizlaniyor yarım saat uyuyordu bugün o da yok
Nurse harveys veriyorum canım zaten gazı hiç bitmiyor hep var size hangi ilacı verdi dr ? Bir de sabahtan bozuldu ya düzeni bütün gün öyle gidiyor tek dileğim gece uyusunGazı mı var acaba canım gaz ilacı verdş dr bize daha rahatız anlıyorum nasıl bunaldığını .
Ben ağlatma taraftarı değilim ama 1 dk izin versen ağlamasına çok mu ağlıyorYok canım biraz oyalaniyor aglamaya başlıyor bütün bebekler böyle mi yoksa bizimkiler mi böyle anlamadım ya gece uykusu düzeliyor derken gündüz bozuluyor birazcık uyusa bende kendimi iyi hissedicem beynim karincalandi bütün gün
Çok bir cesaretli gördüm sizi :) ben şu an bir taneye ancak yetişiyorum bir kardeşi olsun çok isterim ama ne zaman güvenirim kendime bilmemUmarim uzun surmez tekrar hamilelik dusunen ben gibi deli varmi acaba 2 kizim var, yarin rapor alanazsam ise baslayacam, kizim anaokuluna gidecek seneye 1 e, o okula baslamadan 3. Yu de aradan cikarsak mi diyorum,babasi 2. Ye zor ikna oldu,3. Belki oglan olur kizlarimi korur sahiplenir arasi gec olursa iyi olmaz diyo, hem hamilelik lohusalik derken yine cocuklarimla olurum bu surecte diyorum ise baslamak gozumde buyuyo, bu kizim digeri gibi degil herseyi yemek istiyo onun icin icim rahat, bi de bir bebegin en zor cagi 2-4 arasi bence, yasim 29, etrafimda cocugu olmayan insanlar cogaliyo, herkeste bi sorun, benimkiler ilk ayda oldu ama yine de korkuyorum bazen,35 e kadar 3 cocuk sonra kariyer hedefim var da, benim gibi dusunen var mi acaba
Benim bebeğim mamayla besleniyor emzirme olayı bu ayda nasıl olur bilmiyorum ama 1-1.5 saat bana çok kısa geldi meme alışkanlığa dönüşmesin canım açlıktan uyandığına ya da doyduğuna emin misin 1-1.5 saatte kalkması senin neredeyse hiç uyuyamaman demekMama yiyorsa geç uyanması lazım kuzenimin oğlu 4 saatte uyanırmış. Benim kızda 1/1.5 saatte uyanıyor .gece gündüz uykum yok gündüzde yarım saat 45 dk da uyanıyor.
Mama için suyu önceden kaynatıyorum sadece kızım için ayırdığım şişeye koyuyorum mama hazırlarken suyu sadece ılıtmak kalıyor süreyi oldukça kısaltır kaynat soğut zaman alır eğer ılıtmayı da bekleyemiyorsa termosun varsa yatmadan kaynar su koy en azından ilk mamayı çıkarır ilk zamanlar yapıyordum ben bir de şu var gece hala çok acıkarak uyanıyorsa gündüz yediği mama miktarını gözden geçir derim canım belki daha fazlasını alacak ben hep fazla ölçü hazırlıyorum dibinde kalacakki doyduğunu bileyim biberonun dibini görmesine izin vermeAy benim minikte öyle canim ya hala 4 kere kalkıyor gece ben mammayi yapana kadar resmen ugunuyor ya içim gidiyor
Çok ağlıyor canım 2. Çocuk fikrine aynen katılıyorum git gide uzaklaşıyor benden :) Allah en hayırlı zamanda nasip etsinBen ağlatma taraftarı değilim ama 1 dk izin versen ağlamasına çok mu ağlıyor
Termos kullanıyorum canim ama mamayi yapana kadar cıngar çıkarıyor benim oglan☺Mama için suyu önceden kaynatıyorum sadece kızım için ayırdığım şişeye koyuyorum mama hazırlarken suyu sadece ılıtmak kalıyor süreyi oldukça kısaltır kaynat soğut zaman alır eğer ılıtmayı da bekleyemiyorsa termosun varsa yatmadan kaynar su koy en azından ilk mamayı çıkarır ilk zamanlar yapıyordum ben bir de şu var gece hala çok acıkarak uyanıyorsa gündüz yediği mama miktarını gözden geçir derim canım belki daha fazlasını alacak ben hep fazla ölçü hazırlıyorum dibinde kalacakki doyduğunu bileyim biberonun dibini görmesine izin verme
Mama yiyorsa geç uyanması lazım kuzenimin oğlu 4 saatte uyanırmış. Benim kızda 1/1.5 saatte uyanıyor .gece gündüz uykum yok gündüzde yarım saat 45 dk da uyanıyor.
Hoşgeldin caniiim sabahtan beri ben de isyanlardayim toplasam 1 saat uyumadi nasıl dayanıyor bu bebisler anlamiyorumÇıldırmaya az kaldı doktorum nerde bir yiğit yüzünden cildiracagimbu çocuk neden uyumazzzz kiii aaaaa aaaaa
Kızlar valla sizinkiler de uyumuyo biliyorum ama merhemim olsa kendi kelime sürücem
Ayyy kızlar içimi rahatlattınız vallah.. Bende bitek benim saçım dökülüyor sanıyordum. Ya kafamda saç kalmayacak artık sanırım. Saçımı taramaktan korkar oldum ya. Her yerde saçlarım var, bide bizim parkeler beyaz e saçımda siyah oluncaa her gün süpürmek gerekiyor heryeri. Kızımında üstü başı saç içinde. Bu sorun şimdi başladı yani kızım 4buçuk aylık. Son 1 ay başladı saçım dökülmeye. Acaba emzirmeden dolayımı yoksa başka bişey mi?
Umarim uzun surmez tekrar hamilelik dusunen ben gibi deli varmi acaba 2 kizim var, yarin rapor alanazsam ise baslayacam, kizim anaokuluna gidecek seneye 1 e, o okula baslamadan 3. Yu de aradan cikarsak mi diyorum,babasi 2. Ye zor ikna oldu,3. Belki oglan olur kizlarimi korur sahiplenir arasi gec olursa iyi olmaz diyo, hem hamilelik lohusalik derken yine cocuklarimla olurum bu surecte diyorum ise baslamak gozumde buyuyo, bu kizim digeri gibi degil herseyi yemek istiyo onun icin icim rahat, bi de bir bebegin en zor cagi 2-4 arasi bence, yasim 29, etrafimda cocugu olmayan insanlar cogaliyo, herkeste bi sorun, benimkiler ilk ayda oldu ama yine de korkuyorum bazen,35 e kadar 3 cocuk sonra kariyer hedefim var da, benim gibi dusunen var mi acaba
Nurse harveys veriyorum canım zaten gazı hiç bitmiyor hep var size hangi ilacı verdi dr ? Bir de sabahtan bozuldu ya düzeni bütün gün öyle gidiyor tek dileğim gece uyusun
Ek gıda vermiyorum ben kızım 4.5 aylık 5 ölçü hazırlıyorum bazen 100cc yiyor bazen 140cc yiyor bir önceki öğün bittikten 3 saat sonra veriyordum ama bu aralar 3.5 saati buluyor canımTermos kullanıyorum canim ama mamayi yapana kadar cıngar çıkarıyor benim oglan☺
Peki kaç cc mama hazırlıyorsun ve kaç saatte bir veriyorsun canim?
Ben arada yogurt çorba filan veriyorum yarım çay bardağı bazen bitiriyor bazende az aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?