- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Aynen canım çok çabuk büyüyorlar benim kızda da var birşeyler beslerken bile zorlanıyorum sürekli doğrulmak kalkmak istiyor bu sefer ben kalkıp evin içinde dolanıyorum su verirken silikon kaşığa saldırıyor tutmak istiyor biraz yalnız kaldı mı mızıldanıyor yanına gittiğimde kucağıma aldığımda sanırsın şikayet eder gibi konuşuyor bu aralar en çok camdan dışarı bakmayı ve evdeki çiçekleri incelemeyi seviyor :)Günaydın güzel anneler ... Bu ara giremiyorum pek Zeynep bu ara çok şımardı resmen kendini ergen bi birey sanıuobiz hep o uyanıkken beraber yemek yedik onun yanında şimdi be içsek uzanıyor dokunmadığı zaman ağlıyo bardak tutucak kaşık tutucak silikon uçluyu eline veriyorum yok metal olucak artık memede uyumuyo uyku arkadaşını sevmedi akşam ek gıda vermiyorum gece sorun oldu 2-3 kere ... Yatağına koydum 2-3 dakika ağlattım uyur belki diye yok katıla katıla ağlayınca kıyamadım banyo sonrası uykuyuda yemedi ...tek bi secenek altında pijama yokken uyuyo tek uzub kollu zıbınla çorabıda gece atıyo üstünü sıkı örtüyorum ama aklım kalıyo... Babyjumper ın bütün oyuncaklarını ağzına sokuyo zıplaması gerekirken resmen savaşıyo çok çabuk büyüyolar .. Bu forumun ablası olarak siZi uyarıyorum sizin bebişlerde yakında hulka dönüşebilir
Hoşgeldin canım. Kilo alımı çok düşük değil genelde bu ay bebişler o kadar kilo aldı benim kızım da dahil hiç üzülme. Katı gıdaya başlayabilirsin tabi ki kuzucuğun da sıkıntı yaratmıyorsa. Büyüyorlar bir şekilde. Saça gelince eşim aslan karım diye seviyordu aslan yelesi gibi saçlarım vardı oluk oluk dökülüyor kedi ölmüş gibi diyordu eşimle annem:) ama yenileri çıkıyor yavaş yavaş bunlar geçici üzülme. Kızımın elinde ağzında sürekli saçlarım var bir de yoluyor sürekli kucağıma alınca tutunuyor kendince:) çatır çatır yolunduğunu duyuyorum. Ne yapalım bugünler de geçecek inşallahHayirli pazarlar güzel anneler takipteyim sizi ama fazla katilamiyorum hala misafire devam.....buarada bebegim 4 ay 8 günlük oldu kilo alimimiz iyi değil bu ay 600gr almışız malesef hiç anne sutu almadi biberonuda zor veriyorum en gıdaya yavaş yavaş başladım sizler neler veriyorsunuz?
Hanımlar benim saçim felaket dökülüyor uclarindan kestirmeme rağmen benim gibi olan var mi kel kalacağım sanırım hayatimda hiç bukadar dökülmemisti
Ay aynennn kuZenlerim kıskanırdı saçımı zaten lohusa teri yüzünden ense ve yanları kazıtmıştım şimdi saçım kızımınkinden azHoşgeldin canım. Kilo alımı çok düşük değil genelde bu ay bebişler o kadar kilo aldı benim kızım da dahil hiç üzülme. Katı gıdaya başlayabilirsin tabi ki kuzucuğun da sıkıntı yaratmıyorsa. Büyüyorlar bir şekilde. Saça gelince eşim aslan karım diye seviyordu aslan yelesi gibi saçlarım vardı oluk oluk dökülüyor kedi ölmüş gibi diyordu eşimle annem:) ama yenileri çıkıyor yavaş yavaş bunlar geçici üzülme. Kızımın elinde ağzında sürekli saçlarım var bir de yoluyor sürekli kucağıma alınca tutunuyor kendince:) çatır çatır yolunduğunu duyuyorum. Ne yapalım bugünler de geçecek inşallah
eve yakın bir mağazada beğendiğim bir araba vardı, tekerlekleri sağlam görünüşü çok güzel. Ona niyetlendim ama gidip bakınca kumaşı kötüymüş. Urban ile cadillac a bakıcaz sanırım. O kadar iş güç var ki bu aralar.. az daha oyalanırsak zaten anakucağına gerek kalmayacak :)Geçmiş olsun cnm :) Ee araba bulabildinmi ??
Duru hanım sağolsun hırslanmasa da tutunmak için çektiğinden artık kafamın sağ kısmında saç diplerim acıyor biraz daha farkına varsa daha fazla çekiştirecek sanırım oyun haline gelmeain diye bağırmıyorum ya da gülmüyorum ama daha kuvvetli tuttukça işim zorlaşıyor hepimize Allah kolaylık versin. Bugün annem diyordu yenileri çıkmaya başlamış diye içim rahatladı birazAy aynennn kuZenlerim kıskanırdı saçımı zaten lohusa teri yüzünden ense ve yanları kazıtmıştım şimdi saçım kızımınkinden azo değil evde heryer saç sinir basıyo iki güne süpür çarsafları silkele ... Zeynep acaip hırslanıyo saçıma tutunca en az 4-5 tel alıyo sağolsun .. Ama yenileri çıkıyor kızlar dert etmeyin ... BeyazPatik35 8.aydan sonra düzeliyomuş bunlar günde 50-100 tele kadar normalmiş
Canım Allah yardımcın olsun benim kız azıcık mız mız yapınca çareler tükeniyor bende durum sizinki gibi olsa ne yaparım hiç bilmiyorum. Umarim en kısa sürede bir uyku rutininiz olurMerhabalar, güzel pazarlar :)
Teyzeleri bizim Güneş'de bir ses var evlere şenlik. Ağladığında yer yerinden oynuyor. Azcık ağlasın uyur dedik, yok çocuk susmuyor ve ağlaması da giderek şiddetleniyor. Mümkün değil kıyamaz insan. Gözler kıpkırmızı ve kapalı bir halde katılıyor. Başında durup tamam annem desem de kapıyı kapatıp çıksam da fark etmedi.komşular soruyor artık hayırdır bişey mi var çocukta diye.aslında denemeyecektim tekrar ama hasbam her türlü ağladığı için bari bir anlamı olsun dedik.Bu yöntemden bize hayır gelmedi. İşe yarasaydı çok sevinecektim. Her gün banyo yaptırıp rutin oluşturayım dedim bişey fark etmedi hatta bazen banyoda uykusu açılıyor iyice :) dün küvetine sünger alıp suya yatırarak yıkadım.banyo sırasında uyuyordu nerdeyse:) çıkarınca yine cin gibi oldu:) bunun dışında kucakta çok mutlu, kendi kendime oyalanırım diye aklı gidiyo :) ama kucağa alınca o cilveler o gülücükler insanın içi coşuyor valla :) memede de sürekli oyunlar yapıyo sürekli huzursuz emiyo kendini arkaya falan atıyo ama ısrarla devam ediyorum. Gece en az 3 kere emmeye kalkıyor.zaten kilo alımı çok az diye gece emmelerine müdahele edemiyorum. Bizden böyle :)
Ay aynennn kuZenlerim kıskanırdı saçımı zaten lohusa teri yüzünden ense ve yanları kazıtmıştım şimdi saçım kızımınkinden azo değil evde heryer saç sinir basıyo iki güne süpür çarsafları silkele ... Zeynep acaip hırslanıyo saçıma tutunca en az 4-5 tel alıyo sağolsun .. Ama yenileri çıkıyor kızlar dert etmeyin ... BeyazPatik35 8.aydan sonra düzeliyomuş bunlar günde 50-100 tele kadar normalmiş
Hic sorma felaket dokuluyo kan dwgerlerim cok iyi sanirim hormonel ilk dogumumda da 1 yil dokulmustu cildiyeye bile gitmistim ama hic bisey ise yaramamistiHayirli pazarlar güzel anneler takipteyim sizi ama fazla katilamiyorum hala misafire devam.....buarada bebegim 4 ay 8 günlük oldu kilo alimimiz iyi değil bu ay 600gr almışız malesef hiç anne sutu almadi biberonuda zor veriyorum en gıdaya yavaş yavaş başladım sizler neler veriyorsunuz?
Hanımlar benim saçim felaket dökülüyor uclarindan kestirmeme rağmen benim gibi olan var mi kel kalacağım sanırım hayatimda hiç bukadar dökülmemisti
Merhabalar, güzel pazarlar :)
Teyzeleri bizim Güneş'de bir ses var evlere şenlik. Ağladığında yer yerinden oynuyor. Azcık ağlasın uyur dedik, yok çocuk susmuyor ve ağlaması da giderek şiddetleniyor. Mümkün değil kıyamaz insan. Gözler kıpkırmızı ve kapalı bir halde katılıyor. Başında durup tamam annem desem de kapıyı kapatıp çıksam da fark etmedi.komşular soruyor artık hayırdır bişey mi var çocukta diye.aslında denemeyecektim tekrar ama hasbam her türlü ağladığı için bari bir anlamı olsun dedik.Bu yöntemden bize hayır gelmedi. İşe yarasaydı çok sevinecektim. Her gün banyo yaptırıp rutin oluşturayım dedim bişey fark etmedi hatta bazen banyoda uykusu açılıyor iyice :) dün küvetine sünger alıp suya yatırarak yıkadım.banyo sırasında uyuyordu nerdeyse:) çıkarınca yine cin gibi oldu:) bunun dışında kucakta çok mutlu, kendi kendime oyalanırım diye aklı gidiyo :) ama kucağa alınca o cilveler o gülücükler insanın içi coşuyor valla :) memede de sürekli oyunlar yapıyo sürekli huzursuz emiyo kendini arkaya falan atıyo ama ısrarla devam ediyorum. Gece en az 3 kere emmeye kalkıyor.zaten kilo alımı çok az diye gece emmelerine müdahele edemiyorum. Bizden böyle :)
Hic sorma felaket dokuluyo kan dwgerlerim cok iyi sanirim hormonel ilk dogumumda da 1 yil dokulmustu cildiyeye bile gitmistim ama hic bisey ise yaramamisti
Hoşgeldin canım. Kilo alımı çok düşük değil genelde bu ay bebişler o kadar kilo aldı benim kızım da dahil hiç üzülme. Katı gıdaya başlayabilirsin tabi ki kuzucuğun da sıkıntı yaratmıyorsa. Büyüyorlar bir şekilde. Saça gelince eşim aslan karım diye seviyordu aslan yelesi gibi saçlarım vardı oluk oluk dökülüyor kedi ölmüş gibi diyordu eşimle annem:) ama yenileri çıkıyor yavaş yavaş bunlar geçici üzülme. Kızımın elinde ağzında sürekli saçlarım var bir de yoluyor sürekli kucağıma alınca tutunuyor kendince:) çatır çatır yolunduğunu duyuyorum. Ne yapalım bugünler de geçecek inşallah
İnşallah canım. Napalım artık, ben gözden çıkardım bir kaç ayı daha ama inşallah düzelir en kısa zamanda. Çok yorucu oluyorCanım Allah yardımcın olsun benim kız azıcık mız mız yapınca çareler tükeniyor bende durum sizinki gibi olsa ne yaparım hiç bilmiyorum. Umarim en kısa sürede bir uyku rutininiz olur
Mama mı yiyor canım? Ben de ilk 2 ay mama veriyordum ya da kendi sütümü biberonla veriyordum. Gece yarısı mama hazırlamak biberon yıkamak da çok zordur canım bilirim. Suyu kaynat soğut derken benim kız da ağlardı.Ay benim minikte öyle canim ya hala 4 kere kalkıyor gece ben mammayi yapana kadar resmen ugunuyor ya içim gidiyor
Hayirli pazarlar güzel anneler takipteyim sizi ama fazla katilamiyorum hala misafire devam.....buarada bebegim 4 ay 8 günlük oldu kilo alimimiz iyi değil bu ay 600gr almışız malesef hiç anne sutu almadi biberonuda zor veriyorum en gıdaya yavaş yavaş başladım sizler neler veriyorsunuz?
Hoşgeldin canım. Kilo alımı çok düşük değil genelde bu ay bebişler o kadar kilo aldı benim kızım da dahil hiç üzülme. Katı gıdaya başlayabilirsin tabi ki kuzucuğun da sıkıntı yaratmıyorsa. Büyüyorlar bir şekilde. Saça gelince eşim aslan karım diye seviyordu aslan yelesi gibi saçlarım vardı oluk oluk dökülüyor kedi ölmüş gibi diyordu eşimle annem:) ama yenileri çıkıyor yavaş yavaş bunlar geçici üzülme. Kızımın elinde ağzında sürekli saçlarım var bir de yoluyor sürekli kucağıma alınca tutunuyor kendince:) çatır çatır yolunduğunu duyuyorum. Ne yapalım bugünler de geçecek inşallah
Ayyy kızlar içimi rahatlattınız vallah.. Bende bitek benim saçım dökülüyor sanıyordum. Ya kafamda saç kalmayacak artık sanırım. Saçımı taramaktan korkar oldum ya. Her yerde saçlarım var, bide bizim parkeler beyaz e saçımda siyah oluncaa her gün süpürmek gerekiyor heryeri. Kızımında üstü başı saç içinde. Bu sorun şimdi başladı yani kızım 4buçuk aylık. Son 1 ay başladı saçım dökülmeye. Acaba emzirmeden dolayımı yoksa başka bişey mi?Ay aynennn kuZenlerim kıskanırdı saçımı zaten lohusa teri yüzünden ense ve yanları kazıtmıştım şimdi saçım kızımınkinden azo değil evde heryer saç sinir basıyo iki güne süpür çarsafları silkele ... Zeynep acaip hırslanıyo saçıma tutunca en az 4-5 tel alıyo sağolsun .. Ama yenileri çıkıyor kızlar dert etmeyin ... BeyazPatik35 8.aydan sonra düzeliyomuş bunlar günde 50-100 tele kadar normalmiş
Canım benim bildiğim hamilelikte ve doğumdan sonra ilk aylarda gayet sağlıklı olurmuş hiç dökülmezmiş saç sonra birden yenilenme sürecine girermiş. Herhalde o zamanlar dökemediklerimizi şimdi toplu halde döküyoruz. Annem çocuk yüzüne bakınca artık dökülür diyordu ne mantıksız sdiyordum şimdi o kadar mantıksız gelmiyor düşününce bebişlerimiz ilk zamanlar saçlarımızda küçük bir değişiklik yaptığımızda bile tanıyamazken şimdi ne yaparsak tanıyorlar. O süreçte bunları yaşıyor olabiliriz benceAyyy kızlar içimi rahatlattınız vallah.. Bende bitek benim saçım dökülüyor sanıyordum. Ya kafamda saç kalmayacak artık sanırım. Saçımı taramaktan korkar oldum ya. Her yerde saçlarım var, bide bizim parkeler beyaz e saçımda siyah oluncaa her gün süpürmek gerekiyor heryeri. Kızımında üstü başı saç içinde. Bu sorun şimdi başladı yani kızım 4buçuk aylık. Son 1 ay başladı saçım dökülmeye. Acaba emzirmeden dolayımı yoksa başka bişey mi?
ayyy ilk disimiz cok heyecanlandimBu arada teyzeciklerim disim çıktı altta iki kabariklik vardı biri patlamış oleyy artık annemin memisini koparacagim
Çok zor gündüz uykuları biz iyice gündüz kuşu olduk dışarı çıkarıyorum pusette uyuyor durunca uyanıyor mağazaya giriyorum gene uyanıyor yatağına koysan dönenceyi çalıştırsan uyur mu acaba hani ağlatma da bir dene belki uyurYetisin dostlaaaarsabah 8 de uyanan kızım şu saat oldu 10 dk uyumadi uyutuyorum yerine koyuyorum uyanıyor uyumadigi için sürekli mızmizlaniyor yarım saat uyuyordu bugün o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?