İnşallah yolculuk boyunca uyur bebisin canım iyi yolculuklar size depessinus
Inşallah güzel geçer yolculuğunuz canım biz de yarın kayseriye gidicez 2 saatlik yol ben onu bile düşünüyorum bizimki arabayı sevmeyen bebeklerden yolda ağlama krizine giriyoruz genelde inşallah ikimiz icin de güzel bi yolculuk olur
aynen.. Bacaklar açılınca delik de Açılıyor tabiKendilerinden büyük yapıyorlar canım:) en çok da altını açarken yapıyor bacakları daha rahat hareket edebiliyor sanırım.
Ya maşallah canım bnm ki de üstünü çıkarırken ağlamaya başlıyor banyo olacağını biliyor banyosunu uzatmadan hemen hızlıca yapıyorum ağlamaya hala devam ediyor içim parçalanıyor ama çok kokuyor kusunca da mecbur yıkıyorum :'(Benimki banyoya bayılıyor yık demiyo ama çıkınca öyle bir ağlıyor ki inanamazsın. Çıktıgındaki ağlamasına dayanamadıgımdan yıkayamıyorum çocuğu...
kızlar benimkide banyo yaparken ağlıyorduYa
Ya maşallah canım bnm ki de üstünü çıkarırken ağlamaya başlıyor banyo olacağını biliyor banyosunu uzatmadan hemen hızlıca yapıyorum ağlamaya hala devam ediyor içim parçalanıyor ama çok kokuyor kusunca da mecbur yıkıyorum :'(
Ay maşallah inşallah bidaha hiç ağlamaz banyo yaparken...kızlar benimkide banyo yaparken ağlıyordu
çok kaka yaptığı için her seferinde kıçını yıkamak zorunda kalıyordum alıştı herhalde
dün ilk defa banyo yaparken ağlamadı
Canim bir kere sudan korktuysa ondan ağlar büyüdükçe suyla oynamayı öğrenir alisir inşallah benimki de kafasını yıkarken yüzüne su gelirse korkup agliyorAy maşallah inşallah bidaha hiç ağlamaz banyo yaparken...
Bnm kızım ıslak pamukla silinirken bile ağlıyor :'(
Ay bide defa su yutmuştu ondan mı korkuyo acabaCanim bir kere sudan korktuysa ondan ağlar büyüdükçe suyla oynamayı öğrenir alisir inşallah benimki de kafasını yıkarken yüzüne su gelirse korkup agliyor
Canım ben maden suyu hamilelikten kalma alışkanlıkla her gün bir tane içiyorum zaten de kızımın reflüsü vardı o ara sıra rahatsız ediyor ondan kaynaklı sanırım.Canım gaz anne sütünden geçiyor bn denedim günde 1 defa maden suyu içtim gaz problemi kalmadı hifaa da bnde rahatız çok şükür saat 10da yatıyor 1 de kalkıp emiyor bide saat 4 den sonra emmeye kalkıyor sonra sabah 7 ye 8e kadar uyuyor çok şükür düzene girdi uykumuz bizim dene istersen maden suyu senin gazını alıyo sütünden geçmiyor gaz bebişlere :)
Benim kız da bir ilginç yüzüne gelen suyu yalayıp içmeye çalışıyor gözüne kaçıyor su hiç sesini çıkarmadan bakıyor. Çok şükür hep böyle olsun istemiştim bebeğimin:)Canim bir kere sudan korktuysa ondan ağlar büyüdükçe suyla oynamayı öğrenir alisir inşallah benimki de kafasını yıkarken yüzüne su gelirse korkup agliyor
Geçmiş olsun canım inşallah geçer yaCanım ben maden suyu hamilelikten kalma alışkanlıkla her gün bir tane içiyorum zaten de kızımın reflüsü vardı o ara sıra rahatsız ediyor ondan kaynaklı sanırım.
Maşallah bebişine canım ya nazar değmesin inşallah :)Benim kız da bir ilginç yüzüne gelen suyu yalayıp içmeye çalışıyor gözüne kaçıyor su hiç sesini çıkarmadan bakıyor. Çok şükür hep böyle olsun istemiştim bebeğimin:)
Canım sağolasın çok şükür sabahtan beri daha iyiGeçmiş olsun canım inşallah geçer ya
İnşallah canım benim maşallah diyeyim herkesten çok benim nazarım değiyor ona:)Maşallah bebişine canım ya nazar değmesin inşallah :)
Kayınvalidem hep öle der canım herkesten çok anne babasının nazarı değermiş sevenin nazarı daha çok geçermiş :)İnşallah canım benim maşallah diyeyim herkesten çok benim nazarım değiyor ona:)
Ayy insallah canim tesekkurler :)İnşallah yolculuk boyunca uyur bebisin canım iyi yolculuklar size de
Niyeee ağlıyor mu ?? Kaç derece de yıkıyorsun acaba ısıyı mı arttırsan mesela biz ilk 36taptık ağladı şimdi 40derecede yıkanıyo güle oynaya ...Of ya bnm kızım neden sevmiyo acaba banyoyu :'(
gayet rahat gidersiniz canim, burada kar fln yok, hatta hava eskisinden daha sicak.İnşallah canım sıkıntısız gider geliriz. Ankarada havalar nasıl? Malum oradan geçeceğiz çevre yolu da olsa
acaba ıslak mendil birden soğuk geliyo korkupta mı ağlıyokızlar benimkide banyo yaparken ağlıyordu
çok kaka yaptığı için her seferinde kıçını yıkamak zorunda kalıyordum alıştı herhalde
dün ilk defa banyo yaparken ağlamadı
Canim ben kendimi kesin ates olacak zor olacak diye hazirlamistim, hic bir sikintimiz olmadi cok sukur. Insallah hicbirinizin olmaz sikintisi kuzucuklar gule oynaya atlatir edizcik hibiİnşallah başka da yükselmez canım ateşi bizim de 24 şubatta ama şimdiden o kadar endişeleniyorum ki. Kızımın huysuzluğu değil de ateşi yükselirsr diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?