2015 Ekim Anneleri

İnşallah yolculuk boyunca uyur bebisin canım iyi yolculuklar size de

Ya
Benimki banyoya bayılıyor yık demiyo ama çıkınca öyle bir ağlıyor ki inanamazsın. Çıktıgındaki ağlamasına dayanamadıgımdan yıkayamıyorum çocuğu...
Ya maşallah canım bnm ki de üstünü çıkarırken ağlamaya başlıyor banyo olacağını biliyor banyosunu uzatmadan hemen hızlıca yapıyorum ağlamaya hala devam ediyor içim parçalanıyor ama çok kokuyor kusunca da mecbur yıkıyorum :'(

kızlar benimkide banyo yaparken ağlıyordu
çok kaka yaptığı için her seferinde kıçını yıkamak zorunda kalıyordum alıştı herhalde
dün ilk defa banyo yaparken ağlamadı

çok kaka yaptığı için her seferinde kıçını yıkamak zorunda kalıyordum alıştı herhalde
Ay maşallah inşallah bidaha hiç ağlamaz banyo yaparken...
Bnm kızım ıslak pamukla silinirken bile ağlıyor :'(

Ay maşallah inşallah bidaha hiç ağlamaz banyo yaparken...
Bnm kızım ıslak pamukla silinirken bile ağlıyor :'(
Canim bir kere sudan korktuysa ondan ağlar büyüdükçe suyla oynamayı öğrenir alisir inşallah benimki de kafasını yıkarken yüzüne su gelirse korkup agliyor

Canim bir kere sudan korktuysa ondan ağlar büyüdükçe suyla oynamayı öğrenir alisir inşallah benimki de kafasını yıkarken yüzüne su gelirse korkup agliyor
Ay bide defa su yutmuştu ondan mı korkuyo acaba

Canım ben maden suyu hamilelikten kalma alışkanlıkla her gün bir tane içiyorum zaten de kızımın reflüsü vardı o ara sıra rahatsız ediyor ondan kaynaklı sanırım.

Benim kız da bir ilginç yüzüne gelen suyu yalayıp içmeye çalışıyor gözüne kaçıyor su hiç sesini çıkarmadan bakıyor. Çok şükür hep böyle olsun istemiştim bebeğimin:)

Canım ben maden suyu hamilelikten kalma alışkanlıkla her gün bir tane içiyorum zaten de kızımın reflüsü vardı o ara sıra rahatsız ediyor ondan kaynaklı sanırım.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer ya

Benim kız da bir ilginç yüzüne gelen suyu yalayıp içmeye çalışıyor gözüne kaçıyor su hiç sesini çıkarmadan bakıyor. Çok şükür hep böyle olsun istemiştim bebeğimin:)
Maşallah bebişine canım ya nazar değmesin inşallah :)

İnşallah canım benim maşallah diyeyim herkesten çok benim nazarım değiyor ona:)
Kayınvalidem hep öle der canım herkesten çok anne babasının nazarı değermiş sevenin nazarı daha çok geçermiş :)

acaba ıslak mendil birden soğuk geliyo korkupta mı ağlıyo

İnşallah başka da yükselmez canım ateşi bizim de 24 şubatta ama şimdiden o kadar endişeleniyorum ki. Kızımın huysuzluğu değil de ateşi yükselirsr diye korkuyorum
Canim ben kendimi kesin ates olacak zor olacak diye hazirlamistim, hic bir sikintimiz olmadi cok sukur. Insallah hicbirinizin olmaz sikintisi kuzucuklar gule oynaya atlatir edizcik hibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…