Anladım canım gayet iyi boyu kilosu artık yavaşlamaya başlayacak sanırım büyümesi. İnşallah öyle devam eder canımSagol tatlim insallah uyuyor simdilik bakalim. Boyu kilosu gayet iyi ortalamanin uzerinde dedi 3 haftada 600gr almis ve 1 cm uzamis 6.890 kg ve 65 cm. Boyu normalde ortalama 4 cm uzuyordu ama sanirim normal yavaslamasi.
Canım ben ankaradayım koru ya gidiyorum hulusi koçak doktorumuz ben beğeniyorum bi netten araştır istersen hatta cumartesi günü 3.ay kontrolümüz var daha incelerim hocayı. Söyle benim sorduğum tüm sorulara cevap veriyo ilaç karşıtı mama karşıtı bi hoca.Kizlar 4. Ay kontrolumuzden geldik, ediz in tam uyku vaktiydi ustune asidan sonra emziriyim fiye emzirmemistim, muayenede basladi benimki aglamaya, ustune asilarda o kadar agladi ki cok uzuldum. Bir de yani doktorumuza alisamadim. Hemen ek gidaya baslamak istedi. Gelisimi guzel herseyi ortalamanin ustunde ama 5.ay basliyoruz ek gidaya yutmaya fln alissin diye dedi. Once yogurt sonra elma havuc armut suyu fln. Ay bilmiyorum hic de detay vermedi. Cok stres oldum. Guven hastanesine gidiyorduk acaba baska doktora muayenehaneye fln mi gitsem diyorum. Ozel hastane oldugu icin butun bunlari 15 dakikada anlatti ne soru sorabildim ne oglumu sakinlestirebildim. Kafam cok karisti, ankara da doktorundan memnun olan var mi kizlar?
çok güzel ilgileniyor canım ayırmaz olur mu çok ta sevimli bi hanım ... Kendi de bi anne benim em cok hosuma giden bakmak için soyarken bile öpe koklaya yapıyor bunu .. İşi gibi hissettirmedi hiç enerjisi çok çok iyiCanim cok tesekkur ederim, biraz arastiriyim bu isi, tek basima goturuyorum cankayada oturuyorum o yuzden yakin olmasi da biraz onemli, ama dedigin gibi insan memnun olursa nerelere goturmez, zaman ayiriyor mu derya hanim?
Hakkaten :) Bir ortak nokta daha:)Xeroderma_pig benim kızım da güneş :)
Yoğurtlu nasıl ver dedi? Inek Sütünden kendimize mayaladıgımız yoğurttan mı?Kizlar 4. Ay kontrolumuzden geldik, ediz in tam uyku vaktiydi ustune asidan sonra emziriyim fiye emzirmemistim, muayenede basladi benimki aglamaya, ustune asilarda o kadar agladi ki cok uzuldum. Bir de yani doktorumuza alisamadim. Hemen ek gidaya baslamak istedi. Gelisimi guzel herseyi ortalamanin ustunde ama 5.ay basliyoruz ek gidaya yutmaya fln alissin diye dedi. Once yogurt sonra elma havuc armut suyu fln. Ay bilmiyorum hic de detay vermedi. Cok stres oldum. Guven hastanesine gidiyorduk acaba baska doktora muayenehaneye fln mi gitsem diyorum. Ozel hastane oldugu icin butun bunlari 15 dakikada anlatti ne soru sorabildim ne oglumu sakinlestirebildim. Kafam cok karisti, ankara da doktorundan memnun olan var mi kizlar?
Canım hangi bez olursa da değişmiyor sanırım prima kullanırken de çıkıyordu molfix e geçtim 3+ bile aldım ondan da çıkıyor sanırım kaçınılmaz bir durumPrimanın 3 numarasına geçtiğimizden beri hemen her kaka belinden çıkıyor. Yoruldum kaka çitilemekten
Canım biz 7.5 kiloyuz ve 4e gectim aynı dert yüzünden .. Şimdi rahatımPrimanın 3 numarasına geçtiğimizden beri hemen her kaka belinden çıkıyor. Yoruldum kaka çitilemekten
Cidden ince uzun galiba senin kızın:) benimki çok tontiş 3 aylıkken 6800 63 cmdi. Kıyafetleriyle 7080 falan çıkıyordu:)Ocağın 14ünde 3 ayı doldurdu kızım, 3.5 aylık şu an. Bu gün asm ye gittik, kıyafetleriyle 5950 gr, boyu da 64 cm. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk :)
Evet yaaa ben sıcak su ve sabunla citileyip birde makineye atıyorum yapacak bişi yok valla 4numara kesti şimdi cıkmıyo ama cıkmadığı cıkmayacağı anlamına gelmiyor maaaalesefCanım hangi bez olursa da değişmiyor sanırım prima kullanırken de çıkıyordu molfix e geçtim 3+ bile aldım ondan da çıkıyor sanırım kaçınılmaz bir durumrengi çıkmıyor bir de kıyafetten kakanın
Aynen, leke de çıkmıyor. Kaka yaptığını anladığım an koştur koştur alıyorum altını ama yok, gene taşıyor gene taşıyorCanım hangi bez olursa da değişmiyor sanırım prima kullanırken de çıkıyordu molfix e geçtim 3+ bile aldım ondan da çıkıyor sanırım kaçınılmaz bir durumrengi çıkmıyor bir de kıyafetten kakanın
Benimki daha 6 kilo bile değil ama kendisinden büyük kakası varCanım biz 7.5 kiloyuz ve 4e gectim aynı dert yüzünden .. Şimdi rahatım
Oyy tontikCidden ince uzun galiba senin kızın:) benimki çok tontiş 3 aylıkken 6800 63 cmdi. Kıyafetleriyle 7080 falan çıkıyordu:)
Amway bebek deterjanı kullanıyorum kaka filan kalmıyor.. Bu arada günde kaç defa yapıyor sizinkiler? Bizim 1 E düşmüştü şimdi 4-5 kere yapıyor ishal olabilir mi?Canım hangi bez olursa da değişmiyor sanırım prima kullanırken de çıkıyordu molfix e geçtim 3+ bile aldım ondan da çıkıyor sanırım kaçınılmaz bir durumrengi çıkmıyor bir de kıyafetten kakanın
Bizim doktorumuz 3.5aya kadar yapılıyor dedi. Bizim de 3.5 ay olmak üzere ama hala karar veremedik. Daha doğrusu en son yaptırmayalım demiştik ama 3 ay kontrolünde doktor yaptırmamız gerektiği yönünde konuşunca kararsız kaldık yineKızlaaar, forum yeniden hareketlenmiş çok sevindim uzunca bir sure çok sessizdi o Yüzden artık bakmıyordum Tesadüfen @dely nin mesajını görünce farkettim.. Benimki 3bucuk aylık oldu, 13 Ekim Doğumu rota aşısını yaptıramadık çok üzgunum 3. Ay aşıları geç oldu bizim o gün de rotayı yapmadılar meğer aynı gün olmazsa 1 ay beklemek gerekiyormuş. 1 ay yarın doluyor 3 buçuk aylıkken rota yaptıran var mı??
Canım ben de ondan korkmuştum ama değil sanırım günde en az 2-3 defa yapıyor bazen 4-5 defa yapıyor. Eğer bir kez yaptıysa akşama kadar ıkınıp duruyor. Kızımdan büyük bebeği olan bir arkadaşım bir yazıyı paylaşmıştı da normal diyordu. İshal olunca kokusu rengi değişiyormuş zatenAmway bebek deterjanı kullanıyorum kaka filan kalmıyor.. Bu arada günde kaç defa yapıyor sizinkiler? Bizim 1 E düşmüştü şimdi 4-5 kere yapıyor ishal olabilir mi?
Evet canım yanakları gel beni ısır diyor:)Oyy tontikısırmalıkmış seninki
Sorma canım 5 kiloyken bile çok büyük yapıyordu. Ben şunu farkettim bazen yatarken kaka yaptığında çıksa da en çok ayaktayken yaptığında bezden taşıyor. Yukarı doğru yapıyor sıvı olunca direk sırta çıkıyor. Hatta öyle ki geçenlerde omzuna kadar çıkmıştı fenaydıBenimki daha 6 kilo bile değil ama kendisinden büyük kakası var
Bezi de sıkı sıkı bağlıyorum yine çıkıyor yine çıkıyor. Herhalde katı gıdaya geçince biraz düzelir yani umut ediyorum:)Evet yaaa ben sıcak su ve sabunla citileyip birde makineye atıyorum yapacak bişi yok valla 4numara kesti şimdi cıkmıyo ama cıkmadığı cıkmayacağı anlamına gelmiyor maaaalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?