2015 Ekim Anneleri

Sagol tatlim insallah uyuyor simdilik bakalim. Boyu kilosu gayet iyi ortalamanin uzerinde dedi 3 haftada 600gr almis ve 1 cm uzamis 6.890 kg ve 65 cm. Boyu normalde ortalama 4 cm uzuyordu ama sanirim normal yavaslamasi.
Anladım canım gayet iyi boyu kilosu artık yavaşlamaya başlayacak sanırım büyümesi. İnşallah öyle devam eder canım

Canım ben ankaradayım koru ya gidiyorum hulusi koçak doktorumuz ben beğeniyorum bi netten araştır istersen hatta cumartesi günü 3.ay kontrolümüz var daha incelerim hocayı. Söyle benim sorduğum tüm sorulara cevap veriyo ilaç karşıtı mama karşıtı bi hoca.

Canim cok tesekkur ederim, biraz arastiriyim bu isi, tek basima goturuyorum cankayada oturuyorum o yuzden yakin olmasi da biraz onemli, ama dedigin gibi insan memnun olursa nerelere goturmez, zaman ayiriyor mu derya hanim?
çok güzel ilgileniyor canım ayırmaz olur mu çok ta sevimli bi hanım ... Kendi de bi anne benim em cok hosuma giden bakmak için soyarken bile öpe koklaya yapıyor bunu .. İşi gibi hissettirmedi hiç enerjisi çok çok iyi

Yoğurtlu nasıl ver dedi? Inek Sütünden kendimize mayaladıgımız yoğurttan mı?

Primanın 3 numarasına geçtiğimizden beri hemen her kaka belinden çıkıyor. Yoruldum kaka çitilemekten

Primanın 3 numarasına geçtiğimizden beri hemen her kaka belinden çıkıyor. Yoruldum kaka çitilemekten
Canım hangi bez olursa da değişmiyor sanırım prima kullanırken de çıkıyordu molfix e geçtim 3+ bile aldım ondan da çıkıyor sanırım kaçınılmaz bir durum rengi çıkmıyor bir de kıyafetten kakanın

Ocağın 14ünde 3 ayı doldurdu kızım, 3.5 aylık şu an. Bu gün asm ye gittik, kıyafetleriyle 5950 gr, boyu da 64 cm. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk :)
Cidden ince uzun galiba senin kızın:) benimki çok tontiş 3 aylıkken 6800 63 cmdi. Kıyafetleriyle 7080 falan çıkıyordu:)

Evet yaaa ben sıcak su ve sabunla citileyip birde makineye atıyorum yapacak bişi yok valla 4numara kesti şimdi cıkmıyo ama cıkmadığı cıkmayacağı anlamına gelmiyor maaaalesef

Aynen, leke de çıkmıyor. Kaka yaptığını anladığım an koştur koştur alıyorum altını ama yok, gene taşıyor gene taşıyor

Amway bebek deterjanı kullanıyorum kaka filan kalmıyor.. Bu arada günde kaç defa yapıyor sizinkiler? Bizim 1 E düşmüştü şimdi 4-5 kere yapıyor ishal olabilir mi?

Bizim doktorumuz 3.5aya kadar yapılıyor dedi. Bizim de 3.5 ay olmak üzere ama hala karar veremedik. Daha doğrusu en son yaptırmayalım demiştik ama 3 ay kontrolünde doktor yaptırmamız gerektiği yönünde konuşunca kararsız kaldık yine

Amway bebek deterjanı kullanıyorum kaka filan kalmıyor.. Bu arada günde kaç defa yapıyor sizinkiler? Bizim 1 E düşmüştü şimdi 4-5 kere yapıyor ishal olabilir mi?
Canım ben de ondan korkmuştum ama değil sanırım günde en az 2-3 defa yapıyor bazen 4-5 defa yapıyor. Eğer bir kez yaptıysa akşama kadar ıkınıp duruyor. Kızımdan büyük bebeği olan bir arkadaşım bir yazıyı paylaşmıştı da normal diyordu. İshal olunca kokusu rengi değişiyormuş zaten

Benimki daha 6 kilo bile değil ama kendisinden büyük kakası var
Sorma canım 5 kiloyken bile çok büyük yapıyordu. Ben şunu farkettim bazen yatarken kaka yaptığında çıksa da en çok ayaktayken yaptığında bezden taşıyor. Yukarı doğru yapıyor sıvı olunca direk sırta çıkıyor. Hatta öyle ki geçenlerde omzuna kadar çıkmıştı fenaydı

Evet yaaa ben sıcak su ve sabunla citileyip birde makineye atıyorum yapacak bişi yok valla 4numara kesti şimdi cıkmıyo ama cıkmadığı cıkmayacağı anlamına gelmiyor maaaalesef
Bezi de sıkı sıkı bağlıyorum yine çıkıyor yine çıkıyor. Herhalde katı gıdaya geçince biraz düzelir yani umut ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…