2015 Ekim Anneleri

Şükürler olsun bize bu gunleri gosterene.ddaha nice güzel günler göstersin yavrularimizla ailelerimizle insallah
amiiin. Sorma canim her gun sukrediyorum, biz 3 tane basarisiz tup bebek tedavisi gorduk, ne paralar akittik onu bosver cok stresli cok acili gunlerdi. Sonra kuzucum kendi geldi. Sukur kavusturana

Günaydın canım benim kızın sırtını göğsüme dayadığımda dışarıyı izler pozisyonda durmayı seviyor. Biberonla beslerken oturmaya çalışma çabaları var doğrulmak istiyor

amiiin. Sorma canim her gun sukrediyorum, biz 3 tane basarisiz tup bebek tedavisi gorduk, ne paralar akittik onu bosver cok stresli cok acili gunlerdi. Sonra kuzucum kendi geldi. Sukur kavusturana
Allahım hayırlı ömürler nasip etsin kuzucuklarımıza. Hepimiz farklı farklı aşamalardan geçip bugünlere geldik birimizin yaşadığı diğerine benzemiyor. Bak senin oğluşun da geleceğim zamana kendim karar veririm demiş:) şaka bir yana çok yıpratıcı süreçler olmalı. Çok var sizin gibi duyduğum başarısız tüp bebek çalışmaları ve ne zaman pes ediyor kendi haline bırakıyor insanlar o zaman Allahım nasip ediyor. Arkadaşımın ablasının da başarısız sonuçlanan denemeleri ve birçok doktor tarafından çocuğunuz olmayabilir yumurtalar yaşlanmış demelerinin ardından büyük bir üzüntü ve oluruna bırakmalarından bir ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Şu an doğdu ve 9 aylık:)

Günaydın canım benim kızın sırtını göğsüme dayadığımda dışarıyı izler pozisyonda durmayı seviyor. Biberonla beslerken oturmaya çalışma çabaları var doğrulmak istiyor
Benim kızım da yarı oturur pozisyonda kucakta durup etrafı izlemeyi çok seviyor. Yatmaksa en nefret ettiğinden en fazla emerken ve neşesi yerindeyse birkaç dk konuştuktan sonra kalkmayı istiyor omzumda bana dönük olmayı da çok sevdiğini söyleyemeyeceğim dönmek istiyor hemen.küçüklüğünden beri durumu böyle

Günaydınlar güzel anneler ve melekleri:) umarım hepimiz için sorunsuz bir gün olur. Bir saat önce uyanıp kaka merasimi yaptık şimdi de yatağımızda oyuncağımızla oynuyoruz inşallah birazdan uyuruz hala çok yorgunum biraz daha uyumam lazım

first- lady geceniz nasıl geçti kuzucuğun rahat mıydı
Valla harikaydı Allah nazarlardan korusun dün eşim kızımı yordu yürüttü adım atmaya cabalıyo tüm evi taö bastırmadan tam tur mekik hoplama zıplama derken film izliyoduk bi baktım durduğu yerde uyumuş bunu gören ben odaya kosup uyur sıkıntısı da gitti çok iyi bi akşam ve geceydi tabi babamızın etkisi büyük birde caljel aldık elini ağzına atmadı kaşıntısını aldı sanırım... Sanırım evcimen bi kızım olucak ... Sizde durum nasıl aiı olacaklar vardı dün dinlenmekten giremedim :)

Günaydın canim valla sağdan soldan bana da aman oturtma aman bastirma diyorlardı ama son kontrolde doktor kendi söyledi destek vererek kucağınizda oturtabilirsiniz diye bebisler tavana bakmaktan sıkılıyor zaten ben de kucağımda oturtuyorum kısa surelerle

Aman iyi çok sevindim nazar değmesin :) sen de dinlenmiş oldun belki dişi kaşınıyordu kuzucuğun

Günaydın canım uslu Duru kızımız dinlendirir bugün annecigini

Ay bu kızlar hep mi böyle merakli benimki de hayatta yüzü bana dönük durmuyor etrafı izleyecek illa

Ay bu kızlar hep mi böyle merakli benimki de hayatta yüzü bana dönük durmuyor etrafı izleyecek illa
Bilmiyorum ki canım hatunun en sevdiği şey etrafı incelemek:) bir saatliğine dün komşuya gittim evi incelemekten sesini bile çıkarmadı:) en sevdikleri de koltuk minderleri perdeler ve lambalar:)

Günaydın güzel anneler ... Valla bi anı diğerini tutmayan bebeklerimiz ve biz dinlenmeye uyumaya yemek yapmaya uğraşırken günler çabuk geçiyor zor gecen bikaç günün ardından gücünü toplamışken size bol uyku huzurlu bi gün ve bebeklerinize bol bol sukünet diliyorum

Aynen canım dün zahide yetiş programında çocuk doktoru vardı da :) ona da sordular.eğer çocuk başını dik tutabiliyosa oturmak istiyosa alın kucağınıza destekli oturur pozisyonu verin evi gezin etrafı görsün izlesin tavana bakmaktan sıkılır çocuklar etrafı görüp öğrenmek en doğal hakkı dedi destekli oturtmanın eğer çocuk durumdan rahatsız değilse hiç bir sakıncası olmadığını söyledi

Cnm artik buyudu kuzucuklar hafif destekle kucakta oturtmanin sakincasi olmaz

Canım biz 2.ayın ortasından beri açılı oturtuyoduk zaten biZim doktorumuz kalça kemiği batar diye oturtmayın derler çocugun bi rahatsızlığı yoksa durumdan bi sakıncası yok dedi biz mekik çektirdik hep sırt kol kasları gelişir dedi ki öyle de oldu bebeğim 93 günlükken dönmeye 100 günlükken geri dönmeye başladı pusetinde kendini destekli kaldırıp oturur hale sokuyor biz yastıkla destek atıp oturtuyoruz 4ay 4 günlüğüz kucakta sa oturuyo bebekler büyüdükçe hırslanıyolar şimdi adım atma hareketi yapıyor ayağa kaldırıp tam bastırmadan adım attırıyoruz sevinci bi görseniz .. Beni ultrasonda uyarmıştı doktorlar Allah yardımcınız olsun diye detaylı ultrason sırasında takla atmıştı kızım ..Annem hep beveğinin doktoru sensin der ne yapıp yapamayacağına sen karar verirsin kimisi 4.ay kimisi 6.ay ek gıdaya başlar kimisi 6.ay kimisi 2.ay oturtur bebeğiniz yapabiliyosa engel olmayon bence gezsin baksın dönsün yürüsün zıplasın

Ayy diyorum artik sabahtan aksama kadar bizi gormekten sıkılıyorlarmi ne kendime cevirince Mavi hanim yuzume bakmiyo hemen kafayi ceviriyo alinmiyorda degilim bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…